hormonluportakal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 lan togi yazma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Biz birbirimizin üstüne atlardık.Daha doğrusu belirli 2-3 kişi vardı onlar düşürülmeye çalışırıldı hep 1 1,5 aydır falan yapmıyoruz.Vidyoları falan var upload edebilceğim bi yer bulursam koyarım. not:nereye upload edebilirim 12-13 mb falan olması lazım boyutlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Daha Lise 1 yavas yavas ortama ayak saglamaya baslıyoruz. İtfaiye haftası mıdır nedir okula itfaiye gelicekiş bize sov yapıcaklarmıs gittim baktım boktan bi bidon u koymuslar okulun ortasına onu yakıp söndürecekler. Dedim biraz daha alevli bişiler lazım bize. Gittim yemekane'den kolonya ile büyük rulo peçete aldım. A blok yanındaki en büyük cam acacını yanına gittim. Kolonya + Rulo bileşigini alevlendirip agacın üstüne attım. Birden alevli bir cam agacı oldu . Kosarak geldim kalabalıgın ortasına. Oha Sovaa bak okul yanıyo dedim. Herkez 90 derece döndü baktıki okul hafiften közlenmeye baslamış :D :D İtfaiyeciler o aptal şeyle ugrasırken alevleri gördüler adamlar bi kilit olduktan sonra hemen acil duruma geçtiler öğretmenlerde itfaiyecilere kostular söndürün diye.. İtfaiyeciler dediki SU yok .. muahauh Ben ufaktan yusuf oldum cunku alevler gittikçe büyüyo 1 2 3 ağac derken bahce oldu mangal :D :D Ortam baya bi karışmıştı falan benım yaptıgım en büyük hayvanlıktı. Bir başka olayda lise son da gerçekleşti... Ders Fizik, boş herkez bişilerle ilgileniyo hoca malak malak dolasıyo falan. HOca dediki okuyacak bişiler varmı cocuklar, gazete vs vs... Ben atladım -Buyrun hocam alın(FHM UZattım) -One olm Akıllı ol ilgilenmem ben öyle şeylerle.. -İbneyseniz ben napim Hocam ale ale :D :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 nindalf baban kaç para veriyor okuman için ? :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ahaha mangal güzelmiş :)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bizim ortasonda okuduğumuz sınıf tam yer seviyesindeydi ve yan tarafımız bahçeydi. Biz tabi kapı kullanmak yerine camdan girer çıkardık. Sonra ben iki arkadaşı gazlamıştım, adamlar kalemle, hücrede mahkumlarmış gibi gizli gizli duvarı kazmaya başlamışlardı, okul eski taş bina, bunlar taşların arasındaki harçları kazıdılar, taşları sökülür hale getirdiler. O duvar ki, böyle 1.5 metre var neredeyse, öküz gibi çift kat taş duvar. Tam gün ışığı gördük ve bahçeye ulaşıyorduk ki, genç bir öğretmen tarafından yakalanılmıştı. Ben tabi her azgınlığı azmettirdiğim için ceza meza almamıştım, ama arkadaşlardan duvarın tamir parasını almışlar, duvarı tamir ettirmişler(Başlarına usta dikmişlerdi yahu!) ve bahçenin bir yerine 50 cmlik duvar yaptırmışlardı ceza olarak. Ama öğretmenin duvarın halini farkettiği andaki yüz ifadesi, en iyi oyuncu oscarı alırdı rahat.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bio. dersinde 2 ders boyunca discman den sınıfa yayın yapmı$tım =) hoca muzık sesı dı$ardan gelıyor sanıp suerklı pencerelerı kapatırıp actırıyordu ehah. tekrar bi bio. dersinde , 2 ders ust usteydı.ilk ders ben uyudum 2. ders mılletle bırlıkte ders ı$lıyorum ı$te beyınde bı bolumden konu$uyoruz.ben de hocam bu bu yuzden boyle hatta bla bla acıkladım sonra hoca oguzhan sen uyurken bız onları anlattık demi$ti =)[signature][hline]SlayerTr Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bi arkadaşla bacanak olmuştuk...iki kız kardeşle çıkıyoduk ikiside birbirinden tatlıydı pek bi farkları yoktu ama herneyse..Arkadaşla kız ayrıldı çocuk sevio tabi ama kızın yaptığı kaşarlıktı fazla konuya girmiim (+16) sınıf boş millet beden eğitimi dersinde napsak neetsek çocuk sonunda naptı dersiniz Kızcağızın çantasının içine sıçtı haywan..nasıl tutturdu bilmiorum...kızın dersteki surat ifadesini ve bağırışını hala unutamıyorumMillet anlamadı tabi kız bağırınca bende ordan atladım direk AaAa! Serap kim sıçtı çantanın içine die ...sen misin dien... :)[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Biz de biolojiciyi öldürüp kürsünün altına koymuştuk.Kokmasın diye kireçledik.Hala da durur zavallı...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 ben sınıfta kurtadam oldum.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: trapt, 28 Aralık 2004 23:54 tarihinde demiş ki: Bi arkadaşla bacanak olmuştuk...iki kız kardeşle çıkıyoduk ikiside birbirinden tatlıydı pek bi farkları yoktu ama herneyse..Arkadaşla kız ayrıldı çocuk sevio tabi ama kızın yaptığı kaşarlıktı fazla konuya girmiim (+16) sınıf boş millet beden eğitimi dersinde napsak neetsek çocuk sonunda naptı dersiniz Kızcağızın çantasının içine sıçtı haywan..nasıl tutturdu bilmiorum...kızın dersteki surat ifadesini ve bağırışını hala unutamıyorumMillet anlamadı tabi kız bağırınca bende ordan atladım direk AaAa! Serap kim sıçtı çantanın içine die ...sen misin dien... :) auhuaha süpermiş bu ya :D[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bende arka sırada ağzıma kaıttan diş yapıp vampir olmuştum :)[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: Küçük bir japon balığım vardı eskiden, süper c++ kodlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: trapt, 28 Aralık 2004 23:54 tarihinde demiş ki: Bi arkadaşla bacanak olmuştuk...iki kız kardeşle çıkıyoduk ikiside birbirinden tatlıydı pek bi farkları yoktu ama herneyse..Arkadaşla kız ayrıldı çocuk sevio tabi ama kızın yaptığı kaşarlıktı fazla konuya girmiim (+16) sınıf boş millet beden eğitimi dersinde napsak neetsek çocuk sonunda naptı dersiniz Kızcağızın çantasının içine sıçtı haywan..nasıl tutturdu bilmiorum...kızın dersteki surat ifadesini ve bağırışını hala unutamıyorumMillet anlamadı tabi kız bağırınca bende ordan atladım direk AaAa! Serap kim sıçtı çantanın içine die ...sen misin dien... :) Eheh güzelmiş bu sıçma olayları hep olur zaten. Bizim okulda 4-5 kişi sıcıp hepsini birlikte tören alanına koymuslardı. Süper bi görüntü olmustu fotografları olucak. İleride ekleye bilirim izin verilirse :) :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 BİZ DE OR*SPU ÇOCUĞUYDUK![signature][hline]elvyn jimi hendrix - purple haze i anlatırkene... elvyn says: mp3 ünü indir manyak bir şarkı bana teşekkür edeceksin oha falan olacaksıon gebereceksin gitarın tellerini koparmaya çalışacaksın duvarlara tırmanacak bilgisayarı camdan ağapğıya attıktan sonra kafanı duvaralara vuracaksın yetmeyecek gazzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Apprentice, 29 Aralık 2004 00:11 tarihinde demiş ki: bende arka sırada ağzıma kaıttan diş yapıp vampir olmuştum :) vampir hayvan mı bikere? deill[signature][hline]i love this game! Akvaryum Tutorial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Karambol diye oyun gelitirmiştik biz herkes herkesin üzerine atlardı en alttakine güç testi yapardık...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Taurus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 gelmiş gecmiş en absürd olayı ben anlatıyım size,sene 1994 bilkentte hazırlık okuyoruz,sınıftada fırlamanın allahı bi arkadaş var,bi ara modaydı casio nun televizyonlara uzaktan kumanda eden bi saati vardı,bu fırlama almış o saatten,neyse o günde televizyonda kasetli vs li 2 saat sürcek bi ders olayı vardı,hocamızda ingiliz bi bayan.neyse derse girdik,hoca gayet güzel actı televizyonu calıstırdı lesson one hede hödö vs derken televizyon birden kapandı,herkes birbirine bakıyo hocada sasırdı,biz olayı bildigimizden kıs kıs gülüyoruz,hoca acıyo televizyon kapanıyo,neyse bu olay bi 5 dk sürdü,sonra canı sıkılan arkadaş kanal deiştirmeye başladı,hoca iice kafayı sıyırdı ugrasıyo didiniyo terliyo yanlıs bişe yok ama televizyon kafasına göre herşeyi yapıyo. ilk ders bitince teknik servisten eleman cagırmıslar,adam dolandı baktı calıstırdı gitti,neyse 2. ders basladı bizimki yine saatle başladı kumanda etmeye.2 saatlik ders bittiginde ingiliz hoca kafayı sıyırmıs gözleri hafif dolu uzaklastı öle :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: lord_elvyn, 29 Aralık 2004 00:53 tarihinde demiş ki: BİZ DE OR*SPU ÇOCUĞUYDUK! hack kokusu alıyor gibiyim.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bende bişiLer yaziym bare. İngilizce dersindeydik.Hocamızda ozamanLar Ülker de oynayan Haluk Yıldırım ın eşiydi.Neyse o günde ben hem deLi gibi gribim hemde isaLim böLe cırcır içim çürümüş.Ben sıraya kapakLanmış yatarken caktırmadan osurdum hehe:D daha sora kafayı bi kaLdırdımki bizim eLemanLarın hepsi camdan sarkıyo hocam oksijen die.Bende hocaya baktım hocada güLdü bana.Oda güLünce bende ehe koLLarımı kaLdırıp ben yaptım kraLım faLam diyince sinirLendi bagırdı cagırdı gitti.Geberiorm hastaLıktan ben yattım gene.Bi soraki ders müdür bizim eLemanLarLa beni odasına cagırdı.Tutturdu seni okuLdan atıcam nedir senden cektiğim die.Bende dedimki 'Hocam ne die atıcaksınız beni,siciLime ne yazıcaksınız 'OSURDUGU ICIN OKULDAN UZAKLASTIRILDI' yazıcak haLiniz yok bu gayet dogaL bi davranıs dedim.Nese öLe gecti baban geLicek dedi.Ahahah utancımdan babama söLemedim.Sabah okuLa geLdi babam trip aynen su ' Ne Lam sen osurdugun içinmi okuLdan atıcakmıs bu seni' diyince bende ' Evet ya adama bak osuramicazmı' falam gaz verdim pedere.Sora atLattık oLayı faLam.Müdür her bizim sınıfı azarLamaya geLdiğinde 'Agzını tutamayan burda GÖTÜNÜ tutamayan burda' diyip bütün sınıfı yarıodu!! :D Ehe saygıLar efenim...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Demise bu pek hayvanlık değil sıçanlar var bide :) :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 okulda bazı hocalar fransız her gun hepsine baara baara anaawrat kufrediom cok zewkli[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 yuhh çantanın içine sıçan var ya zuhahaha[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 kapıyı sıralarl kapatmıştık... Hoca geldi "açın lan sınıfı" dedi bizde hocaya yokmuş muamelesi yaptık :D güzeldi lise ya :))..[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 sınıfda 3 kişi 3 şişe vodka içimiştin 2 arkadaş etrafa kusmaya başladı benimde miğdem kaldırmadı bende kustum sonra herkes kustu sonra hocada kustu, ortason günlerinde tabi bunu yapmak bize çok büyük bişi gibi geliyodu, şimdi derste sigaramı da yakıyorum camdan etrafı izliyorum üstelik sınıf 6 kişi evelsi gün sırayı yaktık derste sonra hoca yangın söndürücü getirdi ama yangın söndürücü boş çıktı, gidip müdürü okulun sahibine şikayet ettik :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: lord_elvyn, 29 Aralık 2004 00:53 tarihinde demiş ki: BİZ DE OR*SPU ÇOCUĞUYDUK! biliyorum :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar