Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu puanla nerelere girer ?

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

ya bir yere girmem lazım bu sene bir daha çekemem :P beklediğimden bi 50 puan düşük geldi ya deli oldum kafayı sıyırdım hatta ahahah şimdi ağlıycam normalde yabancı dilim süper hep yüksek yapardım sınavda çok pis çaktım nese

yabancı dil pu an : 255.098

bu puanla nerelere girebilrim veya tek bir yer 4 senelik mümkünse :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 20 Temmuz 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Beyler benimde 15 puan düşük geldi.
Benim için pek etki etmedi ama edecek arkadaşlar vardır elbet.

kafanı kırdım kaç ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 20 Temmuz 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
fransızca tercumanlık kesin giriyorum, fransızca öğretmenlik şüpheli eheh :p nese saolun :)
öğretmenlikler sözeller ve ealar için zor .Anadolu Öğretmen Liseleri varken[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

geleceğin türkoloğu
]geleceğin türkoloğu
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar bilgisi olan var mı ben ingilizce okudum ama fransızcaya girebilirmiyim ? böyle iniglizce okuyup mecburiyetten fransızca bölümüne girenler var mı ? kitapçıkta 84. madde var ; fransızcadan girmeli diye ama benim 3 arkadaşım geçen sene ingilizceden girip, fransızca bölümüne girdi. Başka böle olan kişiler var mı acaba ???[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...