BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya bir yere girmem lazım bu sene bir daha çekemem :P beklediğimden bi 50 puan düşük geldi ya deli oldum kafayı sıyırdım hatta ahahah şimdi ağlıycam normalde yabancı dilim süper hep yüksek yapardım sınavda çok pis çaktım nese yabancı dil pu an : 255.098 bu puanla nerelere girebilrim veya tek bir yer 4 senelik mümkünse :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 git kılavuza bak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 50 puan yuh be bellow benimde 15 puan düştü ama harbi harbi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bakıyomda içim karadı bee :) ya ne bilem 300 bekliyordum içimde çok pis patladı :P birde çok emindim kendimden eheheheh nese 2 yıllık tan yatay geçiş nasıl oluyor 4 seneliğe :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Beyler benimde 15 puan düşük geldi. Benim için pek etki etmedi ama edecek arkadaşlar vardır elbet.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 @bellow 2.sendende sınava giriyosun.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: insight, 20 Temmuz 2005 11:30 tarihinde demiş ki: Beyler benimde 15 puan düşük geldi. Benim için pek etki etmedi ama edecek arkadaşlar vardır elbet. kafanı kırdım kaç ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 allahım koca sene sırf mat fizik kimyayla 250 lere cıktım öss de herşeyi yaptım 223 ben napıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: insight, 20 Temmuz 2005 11:31 tarihinde demiş ki: @bellow 2.sendende sınava giriyosun. girip başarı alırsam 4 seneliğe geçiyorum tamam saol :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya ben kaydırmamı yaptım naptım bilmiyorum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu yüzdelik dilim ne işe yarar be :/ benim y.dil : 86.13 yazıyor :P ne işe yarar bu bi işe yarar mı :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 başkent üniversitesi turizm rehberliğine gelicem sanırım :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bellow o şey demek, katılanları 100 kişi alırsak senin aldığın sıra demek[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 onun düşük olması gerekmiyormuydu bende ehehe nese artık :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende yuzdelik dilim 40 yazıo die azıma zıchtı babam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 330.259 sözel 3.53 yüzdelik dilim İstanbul ya da Marmara edebiyata girebilirmiyim acaba?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 o verdıgın ham dıl puanınsa idare eder ama orta ogretım puanıyla verılense devlet universitelerine girmen zor. para sorun degıl dıyorsan kktcye gidebilirsin.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bende dilden girdim 323 puanla devletlerde ingilizce ozellikle hic birine girilmiyor ozellerin coguna tutuyor puan...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 fransızca tercumanlık kesin giriyorum, fransızca öğretmenlik şüpheli eheh :p nese saolun :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: BeIlow, 20 Temmuz 2005 11:30 tarihinde demiş ki: bakıyomda içim karadı bee :) ya ne bilem 300 bekliyordum içimde çok pis patladı :P birde çok emindim kendimden eheheheh nese 2 yıllık tan yatay geçiş nasıl oluyor 4 seneliğe :D nerdeyse olmuyo =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: BeIlow, 20 Temmuz 2005 13:45 tarihinde demiş ki: fransızca tercumanlık kesin giriyorum, fransızca öğretmenlik şüpheli eheh :p nese saolun :) öğretmenlikler sözeller ve ealar için zor .Anadolu Öğretmen Liseleri varken[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya arkadaşlar bilgisi olan var mı ben ingilizce okudum ama fransızcaya girebilirmiyim ? böyle iniglizce okuyup mecburiyetten fransızca bölümüne girenler var mı ? kitapçıkta 84. madde var ; fransızcadan girmeli diye ama benim 3 arkadaşım geçen sene ingilizceden girip, fransızca bölümüne girdi. Başka böle olan kişiler var mı acaba ???[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar