Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu puanla nerelere girer ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bir yere girmem lazım bu sene bir daha çekemem :P beklediğimden bi 50 puan düşük geldi ya deli oldum kafayı sıyırdım hatta ahahah şimdi ağlıycam normalde yabancı dilim süper hep yüksek yapardım sınavda çok pis çaktım nese

yabancı dil pu an : 255.098

bu puanla nerelere girebilrim veya tek bir yer 4 senelik mümkünse :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
bakıyomda içim karadı bee :) ya ne bilem 300 bekliyordum içimde çok pis patladı :P birde çok emindim kendimden eheheheh nese 2 yıllık tan yatay geçiş nasıl oluyor 4 seneliğe :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
said:
insight, 20 Temmuz 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
Beyler benimde 15 puan düşük geldi.
Benim için pek etki etmedi ama edecek arkadaşlar vardır elbet.

kafanı kırdım kaç ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
insight, 20 Temmuz 2005 11:31 tarihinde demiş ki:
@bellow 2.sendende sınava giriyosun.

girip başarı alırsam 4 seneliğe geçiyorum tamam saol :)[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
bu yüzdelik dilim ne işe yarar be :/

benim y.dil : 86.13 yazıyor :P ne işe yarar bu bi işe yarar mı :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
o verdıgın ham dıl puanınsa idare eder
ama orta ogretım puanıyla verılense devlet universitelerine girmen zor.
para sorun degıl dıyorsan kktcye gidebilirsin.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Mesaj tarihi:
bende dilden girdim 323 puanla devletlerde ingilizce ozellikle hic birine girilmiyor ozellerin coguna tutuyor puan...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 20 Temmuz 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
bakıyomda içim karadı bee :) ya ne bilem 300 bekliyordum içimde çok pis patladı :P birde çok emindim kendimden eheheheh nese 2 yıllık tan yatay geçiş nasıl oluyor 4 seneliğe :D

nerdeyse olmuyo =)[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar bilgisi olan var mı ben ingilizce okudum ama fransızcaya girebilirmiyim ? böyle iniglizce okuyup mecburiyetten fransızca bölümüne girenler var mı ? kitapçıkta 84. madde var ; fransızcadan girmeli diye ama benim 3 arkadaşım geçen sene ingilizceden girip, fransızca bölümüne girdi. Başka böle olan kişiler var mı acaba ???[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

• Yeni Oluştur...