Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 önceden kondu mu bilmiyorum ama bu saattte anlamak baya uzun sürdü benim için.... (aynen copy paste) Yetismis bir kizi olan bir dulla evlendim.Babam uvey kizima asik oldu, evlendi.Bu sekilde babam benim damadim oldu, üvey kizim da babamin karisi olmasi dolayisiyla benim annem oldu. Benim karim bir oglan cocuk dogurdu.Bu cocuk tabiatiyla babamin kayinbiraderi ve benim uvey annemin biraderi olmasi nedeniyle de benim dayim oldu. Babamin karisi da bir oglan cocuk dogurdu.Tabii dogan bu cocuk benim kardesim oldu fakat ayni zamanda kizimin oglu olmasi dolayisiyla da torunum oldu. Boylece, karim da annemin annesi olmasi nedeniyle benim büyük annem oldu.Diger taraftan ben de karimin kocasi,ayni zamanda onun torunu oldugumdan, bir kimsenin buyuk annesinin kocasi da buyuk babasi olacagindan dolayi, kendi kendimin buyuk babasi oldum Ben yuh diyorum :))) ya sizler? ? ?[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 oha diorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 okumuştum ama hala anlam veremiorum :D[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yapması zor değil aslında denenebilir. :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Loras, 19 Temmuz 2005 01:49 tarihinde demiş ki: Yapması zor değil aslında denenebilir. :p abi ben sana ne diyeyim? :)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Soy ağacı üretim işindeyim de, böyle yaratıcı insanlar sayesinde deneysel çalışmalar yapabiliyorum, ondan gazlıyorum milleti. ;)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Okudum anlamadım allah hepsının belasını versin[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Abi düşündüğün manada bir ensest durumu yok; hemen beddua okuma be.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: blackchaos, 19 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: Okudum anlamadım allah hepsının belasını versin abi sakin hepsi dediğin 4-5 kişi sadece:)[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ehue süper,oğlunun dayısı olma noktasında kopuyor iş zaten : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3*
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 çözemedim ?!?[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know*
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: blackchaos, 19 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: Okudum anlamadım allah hepsının belasını versin hahaha süper tepki : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 adam şizofreni olmuştur kesin[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben hayatta anlamam akrabalik olayini.. sorsaniz bu neyin olur tikanir kalirim[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! [Bu mesaj Dorsia tarafından 19 Temmuz 2005 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: blackchaos, 19 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: Okudum anlamadım allah hepsının belasını versin Ben anladım o adamın babasının karısının kızında gözü olmasa bunlar olmazdı...Karına kızına sahip çıkcan baban olsa bile güvenmiyecen..!! İşte bu babanın allah belasını versin..sübyancı p........ Hem bu ailede ilerde sakat doğumlar olur.. Dediğin olay anca dallasta olur[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 şimdi kurdum olayı ben--------dul | | --------------kız .. ... .... arkası yarın[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim [Bu mesaj fastreload tarafından 19 Temmuz 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 nerf[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bunun olayı falan yok herkes birbirine yazılmış kim kimi tikerse oyunu vardı bizim zamanımızda o[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Sakat dogum olmaz cunku adamın kızı uvey kızı oldugu icin arasında kan bagı yok.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya kardeşlerse ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 arkadaşı tebrik ediyorum, neyse allahtan adam aynı zamanda da kendi babaannesi fln çıkmamış
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 nerde oluyo bu olay türkiye demi allah allah ne mide var[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Aket-Atum, 19 Temmuz 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Yetismis bir kizi olan bir dulla evlendim... o yaştaki karıyla evlenirsen olacağı budur...
Öne çıkan mesajlar