Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sefa Pezevenkliğinde Sona Yakın Bir Nokta

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

said:
sheref, 16 Temmuz 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
said:
dory, 16 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
ovunmek için daha kalici seyler secin derim, evet arkadasımın dedi gibi, akil basta gelir bence de

sen o yüzden hiç övünmüyosun yani ;)

terbiyesizlik etmeyin.[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 16 Temmuz 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 16 Temmuz 2005 21:37 tarihinde demiş ki:
said:
dory, 16 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
ovunmek için daha kalici seyler secin derim, evet arkadasımın dedi gibi, akil basta gelir bence de

sen o yüzden hiç övünmüyosun yani ;)

terbiyesizlik etmeyin.

şaka yaptım dostum, alınma...
ayrıca özür dilerim seni kırdıysam...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

1-) Cevap vermekten çekinen değil devam etmeye gerek görmeyen birisi

2-) O konuda çeşitli dergilerde zaten makaleleri yayınlanmış bir kişiden bahsediyorsun bu iki

3) Sapla samanı karıştırıp bakın armut diyenlerden bu güne kadar öyle çok gördüm ki artık sıkıldım.

4-) Sırf annesi bir şeyi kullanıyor diye kişiksizce onu savunanlarla zaten hiç işim olmaz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

işin olmazsa küfür etmezsin. herkes haddini bilsin. makale falan yazıyosun ediyosun seviyeli ol biraz neyi savunduğum seni ilgilendirmez. karşı fikiri savunursun ama düzeyli olarak kimseye küfür etmezsin. ben senin yanındaki sevgiline burdan şimdi aynı küfürü etsem hoş kaçmaz. önce bi düşünüceksin sonra hareket ediceksin. istiyosan bu işin ordinaryusu ol umrumda deil ben senin terbiyene saygına bakarım.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 16 Temmuz 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim sevgilim ferdaykinin sevgilisini döver çünkü 1,80

Ana bak sen bir de dayak yedik... Hımmm 1.80 de az değil ama tahminim üstesinden gelirim... ;)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

*!vantilatörü nereye koyduğunu hatırlamaya çalışır*

said:
HymnOfSnuk, 16 Temmuz 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
benim bi vantilatörüm var ooh soğuk hava üflüyo , yeter bana.
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 16 Temmuz 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 16 Temmuz 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
3 pezevenk küfür değildir, argodur.

Orospu da argodur o zaman.
Nasılsa o da meslek.

ben TDK sözlüğünün yalancısıyım bilmiyorum artık...
tabi sonuna .. çocuğu eklersen küfür olur ve katil olma sebebidir.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin taksimde soyunsaydın?

daha geyik olurdu hehe
ama şu var, adam keyfim yerimde diyosa, bi huzur vermek lazım, tepki takınacaksak en azından bugünlüğüne uzak durmak lazım insaniyet gereği.

diğer ihtimal, çıkıp da bu başlığı, böyle yapanları eleştirmek için açtım, toplum düzenine yolda atılmış cesurca bi adım, onursal bir eylem şeklinde de lanse edebilir kendisi, ki gene kendine geliğinde de acil kaçış için başvurabilir bu yola :).[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nartanesi, 16 Temmuz 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
said:
sheref, 16 Temmuz 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim sevgilim ferdaykinin sevgilisini döver çünkü 1,80

Ana bak sen bir de dayak yedik... Hımmm 1.80 de az değil ama tahminim üstesinden gelirim... ;)

elleri benden büyük bende 1,83üm.
bi tokat yedinmi kalkamıyosun :)
ben üstünden gelemedim, aikidoda biliyo, ama eğer döverim diyosan, location vereyim, benim içinde vur
*!Ah vurma aşkım, ahhh*[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 16 Temmuz 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
ben TDK sözlüğünün yalancısıyım bilmiyorum artık...
tabi sonuna .. çocuğu eklersen küfür olur ve katil olma sebebidir.

Sus lan pezevenk diyorum o zaman müsaadenle :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...