Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sefa Pezevenkliğinde Sona Yakın Bir Nokta

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Bilirsiniz görgüsüzümdür ve mal beyanında bulunurum ahanda beyan bir, evimin balkonunda oturuyorum (evet evim var), önümde laptop forumlarda geziniyorum (beyan iki ve üç laptopum var ve kablosuz ağım var), radyoda mis gibi müzik çalıyor onu dinliyorum (evet evde merkezi müzik yayını var), Fenerbahçeden havayi fişek attılar onu izliyorum (bu başkasının mal beyanı ama olsun onu da sahiplenelim dert değil), en önemlisi sevgilim yanımda yazım hatalarımı uyarıp düzelttiriyor (evet sevgilim var ve aynı evde yaşıyoruz). Biliyorum leşim....

Şimdi küfürleri rica edeyim[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

benimde sevgilim benimle aynı evde yaşıyor, arsam var, evim var, arabam yok:( , 2 tane masaüstü bilgisayarım var, laptopum yok:(
müziği açtığım zaman 6 blok yandan duyuracak bir sistem kurdum,
önümde içkim, sigaram, karşımda registered bir dreamweaver,
nişantaşına 100 metre uzakta bir evde oturuyorum vs.. vs.. :D
evet biraz da bana küfredin
ayrıca benim sevgilim ferdaykinin sevgilisini döver çünkü 1,80[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

fedo ciddi sen mi yazdın yoksa account hacklenmesi falan mı var ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

Ses sistemi konusunda kapışırım
Creative Gigaworks S 750 7+1 ses sistemi var toplamda 7x70 + 210 watt gücü var bide elektrogitar amfisi var 50 watt oda ..
Şimdi tutorial mode on ..
Alttan Tornado Of Souls verilir bilgisayardan 7+1 ..
program açılana kadar jaklar maklar gitara takılır ..
Sonrada bu ankaradan sherefin eve canlı yayın yapılır hadi bakalım[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
That makes me Bleed - Angel Dust
This is our little secret
Sosyal ağlarda paylaş

Bu akşam keyfim yerinde zibidilerle uğraşacak havamda değilim. İstersen yarın diğer konudan yine devam ederiz elaidi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların paranoya sınırını geçmiş "anti-hava atan adam" nefreti ve her mesajda "aha şunu yazmış demek ki şusuyla hava atıyo" benzeri artık insanı ya şunu şuraya bağlayıp da hava attığımı düşünürler diye düşünüp bir şey yazmasını engelleyecek düzeyde cevaplar vermeleri sanırım böyle bir tepkiye sebep oluyor... Ben artık takmamaya çalışıyorum da arada böyle patlamak normal...

Edik: Konunun açılmasına sebep olan mesajlaşmayı bilmiyorum ama ben de arada sırada şöyle bağrınmak istiyorum. Ordan bağdaştırdım[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 16 Temmuz 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ovunmek için daha kalici seyler secin derim, evet arkadasımın dedi gibi, akil basta gelir bence de[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

keyfin de umrumda değil sen de umrumda değilsin.

orda burda milletin tanıdıklarına orospu diyip katsayılarını arttırıyolar diyip daha sonra cevap vermekten çekinen birisi sonra devam ederiz diyo. zibidi diyen adam gelmiş böle bi topic açıyo.. biraz öz eleştiri yap fedaykin. burda şu ana kadar topladığın sempati veya saygı yaptığın yanlışları örter diye bişey yok. yaşın da umrumda değil aynı anda kaç motor sürdüğün de.. ne halin varsa gör ama insanlara hakaret etme küfür etme..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 16 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
Bu akşam keyfim yerinde zibidilerle uğraşacak havamda değilim. İstersen yarın diğer konudan yine devam ederiz elaidi.

fedaykin ne biçim adamsın sen, hem havan yerin de, hem de adama laf ediyorsun. Elaidi nin yazdıklarına katılıyorum, bu kadar şey yazmışın elbet birilerinin tepkisi olucaktır.[signature][hline]Janitschar Family LL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...