fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bilirsiniz görgüsüzümdür ve mal beyanında bulunurum ahanda beyan bir, evimin balkonunda oturuyorum (evet evim var), önümde laptop forumlarda geziniyorum (beyan iki ve üç laptopum var ve kablosuz ağım var), radyoda mis gibi müzik çalıyor onu dinliyorum (evet evde merkezi müzik yayını var), Fenerbahçeden havayi fişek attılar onu izliyorum (bu başkasının mal beyanı ama olsun onu da sahiplenelim dert değil), en önemlisi sevgilim yanımda yazım hatalarımı uyarıp düzelttiriyor (evet sevgilim var ve aynı evde yaşıyoruz). Biliyorum leşim.... Şimdi küfürleri rica edeyim[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Come get some ![signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Allah arttırsın ne diyim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kız arkadaşına bi de kürk giydirirsen tam olucakmış. pek keyifli olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fed...fedaykiiiin! vazgeçiyorum helal olsun adam mutlu, rahat (fazla rahat!) allah bozmasın [signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 benimde sevgilim benimle aynı evde yaşıyor, arsam var, evim var, arabam yok:( , 2 tane masaüstü bilgisayarım var, laptopum yok:( müziği açtığım zaman 6 blok yandan duyuracak bir sistem kurdum, önümde içkim, sigaram, karşımda registered bir dreamweaver, nişantaşına 100 metre uzakta bir evde oturuyorum vs.. vs.. :D evet biraz da bana küfredin ayrıca benim sevgilim ferdaykinin sevgilisini döver çünkü 1,80[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fedo ciddi sen mi yazdın yoksa account hacklenmesi falan mı var ?[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 allah keyfini bozmasın ne diyelim...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 account mu hacklendi ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Çok sağlam çalışan kafam var... bana yeter...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bunlar içmiş.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ses sistemi konusunda kapışırım Creative Gigaworks S 750 7+1 ses sistemi var toplamda 7x70 + 210 watt gücü var bide elektrogitar amfisi var 50 watt oda .. Şimdi tutorial mode on .. Alttan Tornado Of Souls verilir bilgisayardan 7+1 .. program açılana kadar jaklar maklar gitara takılır .. Sonrada bu ankaradan sherefin eve canlı yayın yapılır hadi bakalım[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: HymnOfSnuk, 16 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki: bunlar içmiş. tmmda ne içmiş?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bu akşam keyfim yerinde zibidilerle uğraşacak havamda değilim. İstersen yarın diğer konudan yine devam ederiz elaidi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Fedaykin bu senmisin?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ha benim bide falım cikletlerim var bi sürü, *!eksik mal beyanı yüzünden ceza almaktan korkar*[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 İnsanların paranoya sınırını geçmiş "anti-hava atan adam" nefreti ve her mesajda "aha şunu yazmış demek ki şusuyla hava atıyo" benzeri artık insanı ya şunu şuraya bağlayıp da hava attığımı düşünürler diye düşünüp bir şey yazmasını engelleyecek düzeyde cevaplar vermeleri sanırım böyle bir tepkiye sebep oluyor... Ben artık takmamaya çalışıyorum da arada böyle patlamak normal... Edik: Konunun açılmasına sebep olan mesajlaşmayı bilmiyorum ama ben de arada sırada şöyle bağrınmak istiyorum. Ordan bağdaştırdım[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 16 Temmuz 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 şş acc'tı kullanan senden ben deilim de :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ovunmek için daha kalici seyler secin derim, evet arkadasımın dedi gibi, akil basta gelir bence de[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 benim bi vantilatörüm var ooh soğuk hava üflüyo , yeter bana.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bilgisayarım var...forumları açabiliyo. klavyesi de var.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: dory, 16 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki: ovunmek için daha kalici seyler secin derim, evet arkadasımın dedi gibi, akil basta gelir bence de sen o yüzden hiç övünmüyosun yani ;)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 keyfin de umrumda değil sen de umrumda değilsin. orda burda milletin tanıdıklarına orospu diyip katsayılarını arttırıyolar diyip daha sonra cevap vermekten çekinen birisi sonra devam ederiz diyo. zibidi diyen adam gelmiş böle bi topic açıyo.. biraz öz eleştiri yap fedaykin. burda şu ana kadar topladığın sempati veya saygı yaptığın yanlışları örter diye bişey yok. yaşın da umrumda değil aynı anda kaç motor sürdüğün de.. ne halin varsa gör ama insanlara hakaret etme küfür etme..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bir yanda şarap,bir yanda sevgili, desenize çoktan cennetlik olmuşsunuz siz :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: fedaykin, 16 Temmuz 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Bu akşam keyfim yerinde zibidilerle uğraşacak havamda değilim. İstersen yarın diğer konudan yine devam ederiz elaidi. fedaykin ne biçim adamsın sen, hem havan yerin de, hem de adama laf ediyorsun. Elaidi nin yazdıklarına katılıyorum, bu kadar şey yazmışın elbet birilerinin tepkisi olucaktır.[signature][hline]Janitschar Family LL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar