Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok hip hop un zararları

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

2 gün önce avusturya metrodaydım normal bir şekilde arkadaşımla okula dönüyorduk vagonun ortasında bir herif çıktı herif el kol hareketi yapıyor anlamıyoruz. sonra çaktık ki herif hip hopçuların yaptığı garip hereketleri yapıyor ama müziksiz bir yerde. kulağında kulaklık falan yok. herif ise 25-30 yaşlarında aşırı şişman uzun sarı saçlı. artık herifin tiki olmuş hiphop hareketleri[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 18 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
hiphopçuların sonu bu...
,

yani direk kavga ortamı hazırlamaya çalışıyosunuz ha..

Rock,Rap,Pop herşeyin fazlası zarar..
ne olursa olsun[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

plajda yapıyorlarsa capoeira olmasın o :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 18 Temmuz 2005 16:43 tarihinde demiş ki:
plajda yapıyorlarsa capoeira olmasın o :p

lol[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya cok enteresan geliyorlar bana sımdı burdan birkactane hipopopa cıkar derki ne var :D

Kadıkoy de gezinirken aksamın bi saatinde yolda yürüyorum bi sesler geliyo böyle tükürük seyiyle karısık dum cıs dum cıs die bi tip elini agzına sokmus abuq sesler cıkartıyor. 2 tip de birbirlerine ikisininde anlamadıgı seyler söylüyor. Ve bundan zevk alıyorlar gibi gözüküyor uzaktan. Dedim kolay gelsin bu yaptıgınız olay nedir?
Cocuk dediki biz kapısıyoruz hip hop meselesi müzik yapıyoruz. Bende dedim müzik nerde su tüküren eleman mı?
Cocuk evet dedi baslatı tekrar tükürmeye sesler cıkamrya.
Ben cantamdan Pink Floyd un CD sini cıkardım al kocum sana hediyem olsun müziik bu dinle anlarsın dedim ve gittim.

Bana cok manasız geliyor böyle davranan hippopalar.[signature][hline]SupeRock
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 18 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
said:
Ferrero, 18 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
hiphopçuların sonu bu...
,
Rock,Rap,Pop herşeyin fazlası zarar..
ne olursa olsun

evet cok fazla rock kendini tanrı gibi hissetmene yol açıyor[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

Gültür farkııı, efenim alaman gençlerinde ise durum tam tersi. Sokaktaki lise çağındaki gençlerin yarısından fazlası dizlerine gelen amerikan basketçi formaları, ters bandana ve bilimum rap giyimiyle dolaşıyorlar. Yolda yürürken el kol sallayıp, el sıkışmak sarılmak yerine amerikan selamı veriyorlar. Hip hop dinlemeyenlere ters bakıyolar dışlıyolar falan. Hatta avrupanın bir çok yerinde böyle bu, Türkiye'de yine o kadar olmamış, şükredelim halimize.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...