codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 2 gün önce avusturya metrodaydım normal bir şekilde arkadaşımla okula dönüyorduk vagonun ortasında bir herif çıktı herif el kol hareketi yapıyor anlamıyoruz. sonra çaktık ki herif hip hopçuların yaptığı garip hereketleri yapıyor ama müziksiz bir yerde. kulağında kulaklık falan yok. herif ise 25-30 yaşlarında aşırı şişman uzun sarı saçlı. artık herifin tiki olmuş hiphop hareketleri[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yazık diyip geçiyoruz genellikle[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hmm.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Herseyı tadında bırakmak lazım bu adam hıp hop la yatıp kalka kafayı sıyırmıs yazık ne dıyım......[signature][hline]Denememiş olmayı asla kabul edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 adamı görmek isterdim...:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bence gidip yanına okşan okşarın selamı var diyip oww yeah deseydın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yermi anadolu cocuğu sizde bi halay koysaydınız orda muahaha[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hiphopçuların sonu bu...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Ferrero, 18 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki: hiphopçuların sonu bu... , yani direk kavga ortamı hazırlamaya çalışıyosunuz ha.. Rock,Rap,Pop herşeyin fazlası zarar.. ne olursa olsun[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 orda başka birşeye dikkat çekmek istemiştim ama...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Çok var öyle. Bi gece de plajda görmüştüm ben atlayıp zıplıyolardı. Vah vah dedim uzaklaştım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 plajda yapıyorlarsa capoeira olmasın o :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: kingpin, 18 Temmuz 2005 16:43 tarihinde demiş ki: plajda yapıyorlarsa capoeira olmasın o :p lol[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sigara gibi,azı çoğu yok her dozda zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ya cok enteresan geliyorlar bana sımdı burdan birkactane hipopopa cıkar derki ne var :D Kadıkoy de gezinirken aksamın bi saatinde yolda yürüyorum bi sesler geliyo böyle tükürük seyiyle karısık dum cıs dum cıs die bi tip elini agzına sokmus abuq sesler cıkartıyor. 2 tip de birbirlerine ikisininde anlamadıgı seyler söylüyor. Ve bundan zevk alıyorlar gibi gözüküyor uzaktan. Dedim kolay gelsin bu yaptıgınız olay nedir? Cocuk dediki biz kapısıyoruz hip hop meselesi müzik yapıyoruz. Bende dedim müzik nerde su tüküren eleman mı? Cocuk evet dedi baslatı tekrar tükürmeye sesler cıkamrya. Ben cantamdan Pink Floyd un CD sini cıkardım al kocum sana hediyem olsun müziik bu dinle anlarsın dedim ve gittim. Bana cok manasız geliyor böyle davranan hippopalar.[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: trapt, 18 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 18 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki: hiphopçuların sonu bu... , Rock,Rap,Pop herşeyin fazlası zarar.. ne olursa olsun evet cok fazla rock kendini tanrı gibi hissetmene yol açıyor[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bazı seyler insana imkanlar sunar ama nasıl değerlendirdiğiniz size bağlıdır, hiphop da böle bise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Müzik dinlemek yada yapmak değilki bunların amacı. Bunlar ortam yılanı. Piyasa gençlik. Hmm aslında yararlılar. Entertainer ayağına iyi giderler.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Evet muhallebiye katılıyorum bak bak gül :D[signature][hline]SupeRock [Bu mesaj nindalf tarafından 18 Temmuz 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 asıl garip olan bir insanevladının hip hop dinliyorum diyebilmesi..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Gültür farkııı, efenim alaman gençlerinde ise durum tam tersi. Sokaktaki lise çağındaki gençlerin yarısından fazlası dizlerine gelen amerikan basketçi formaları, ters bandana ve bilimum rap giyimiyle dolaşıyorlar. Yolda yürürken el kol sallayıp, el sıkışmak sarılmak yerine amerikan selamı veriyorlar. Hip hop dinlemeyenlere ters bakıyolar dışlıyolar falan. Hatta avrupanın bir çok yerinde böyle bu, Türkiye'de yine o kadar olmamış, şükredelim halimize.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ülkemizde de başladı. Sanki her insan dinlemeliymiş gibi bir fikir var kafalarında. Laf kavgası ve arkadaki sürekli aynı devam eden ritimden başka birşey olmayan bir gürültü[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bide her ay frklı bir tür cıkartıyorlar kendilerine yok RnB AbC falan filan nedir bunlar anlamıs deilim[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Herşeyin fazlası zarar bunuu hip-hop'la fln alakası yok.. Yani sadece hip-hop bu hale sokmuyo insanları. Rock'ta böyle.. Arabesk'te böyle maalesef..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sen de yapsaydın. :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar