Anathema Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Acaba bunları neden buraya yazıyorum bilmiyorum ki.. Kafam çok karıştı bu gece.. Aslında yıkıldım bir an.. Bilmiyorumki.. Sevdiğine lanet etmek, onunla herşeyin güzel olabilecegine inanmamak, sımsıkı güzel şeylere dogru yol almak varken inkar etmek, kendine yedirememek.. Farklı ya, o farklı, hersey farklı.. Aşk diye birşey var evet.. Oluyorum aşık.. Oldum belkide.. Oda bana aşık belkide, bana bağlı.. Ama aşka inanmıyor ki, kandırıyor kendini.. Kafam karışık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Nedir olay yahu çok buğulu bir yazı olmuş. Sen kendinden eminken karşı tarafran beklemediğin bir cevap mı aldın ? Ona danışmadan kafanda hayatı fazla mı kurguladın? Ayrıca başlık fazla iddialı olmuş, kendini başkasına o derece bağlı görüyor musun gerçekten ? Yoksa basit bir anlam kuvvetlendirme denemesi mi ?[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 feci karışmış hemde yazdıından bişiler annadım ama belkide annamadım bilmiorum =).. Öncelikle kolay gelsin diim soora şöle diim ewt sen aşık olmuşsun bile.. bukdr kafanın karış olmasıda ondan[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ask bok bir durum... her turlu polemigi cozebilirim ama eger ki icinde ask varsa, yanina bile yaklasmak istemem... Cunku bir labirent gibi, dolas dolas dogru yolu bulamiyorsun[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sana bol bol anathema dinleyip bu sureyi gecir tum asıklara soyluyorum askınız bi sure sonra bitiyo(şimdi inanmasanızda) ozamana kadar bol bol içip damar sarkılar dinleyip kendinizi intihadan uzak tutun yeter...[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hatta nikah masası dinle, "bu ne lan yuh" tepkisi ver. Abandone ol. Kendine gelirsin. Ümit abimiz sağolsun.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Aşk insanı hem havada uçurur hemde yerlerde süründürür.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Mavi, 18 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Aşk insanı hem havada uçurur hemde yerlerde süründürür. +1[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Mavi, 18 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Aşk insanı hem havada uçurur hemde yerlerde süründürür. aynen öyle :tup:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mavi deneyimli malesef :( her ne kadar bana pek inandırıcı gelmedin, belkide nickindendir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Dorsia, 18 Temmuz 2005 00:36 tarihinde demiş ki: ask bok bir durum... her turlu polemigi cozebilirim ama eger ki icinde ask varsa, yanina bile yaklasmak istemem... Cunku bir labirent gibi, dolas dolas dogru yolu bulamiyorsun Olayı özetleyen bir yazı olmuş gerçektende.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ya kafanızı yormayın ; Biri gitsinki biri gelsin =)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Şu forumda bir kerede aşk hayatı mutlu birisi çıkıp bişierl yaza bilirmi :/[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Mavi, 18 Temmuz 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Aşk insanı hem havada uçurur hemde yerlerde süründürür. köpeeen bile olursun milletin ahh mavi ahhh ! :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya nefret edıyorum bu ask mesk ıslerınden.... bende baya bı kotu durumdayım:( ufff......[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 çok kaptırmamak lazım..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Raistin, 18 Temmuz 2005 03:17 tarihinde demiş ki: mavi deneyimli malesef :( her ne kadar bana pek inandırıcı gelmedin, belkide nickindendir... Anlamadım ?[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Raistin, 18 Temmuz 2005 03:17 tarihinde demiş ki: her ne kadar bana pek inandırıcı gelmedin, belkide nickindendir... doomcuların herzamanki hali diye düşündüm bende =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aska inanmayan insanla ask olmaz . sen asik o degilse ya da ask yok diyorsa derhal yeni denizlere yelken ac . bir daha dusundum yok olmaz ac sen yelkenleri .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gereksiz seyleri dusunme dostum... yasayabilecegin bir seyler varsa yasa ! yoksa koyver gitsin..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sign.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If your havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Mavi, 18 Temmuz 2005 22:41 tarihinde demiş ki: said: Raistin, 18 Temmuz 2005 03:17 tarihinde demiş ki: mavi deneyimli malesef :( her ne kadar bana pek inandırıcı gelmedin, belkide nickindendir... Anlamadım ? Jetonum geç düştü anladım cvp yazmana gerek yok : )[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kesin aşık olmuşsun lan sen. Üslubundan anladım ehehe...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ask yok buralarda... cok uzaklarda belkıde hıc ugramadı... gelmelıydı gelıp bı tanıtmalıydı kendını belkıde ama olmadı tanıtmadı kendını bekledım, bekledım... artık yapabılcek bıseyım yok hakkımı kaybettım solenecek bı soz de yok susma zamanı sımdı susma ve dınleme... mavi sakal-iki yol... son defa soylensın benım ıcın[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gzm asl pls? :) şaka bi yana arkadaş fena kaptırmış[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar