Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tatil köyü müziği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
toggie, 20 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Tatil köyü müziği. Ahah bittim buna =D
Bi de sırf bunun için üye olmuşun patiye o da güzel (:
Gelelim sorunun cevabına. Evet şarkıyı hatırladım ama ismini bilmiyorum kusura bakmayasın.

evet bunun icin üye oldum cunku 2 senedir banlıyım
Mesaj tarihi:
harbi öldüm gece gece...

Haci heci höcü ulaaa ciki ciki cikita

Tatil Köyü Muziği x3 Triple[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
Adını bende bilmiyorum (öğrenmek isteniyorum açıkçası)
Ulan ne berbat müziktir o! Tabi genelde tatil köylerinin bütün müzikleri gavur anaokulu (kindergarten) seviyesinde olup bir de bu iğrenç animatörlerin geliştirdiği salak saçma dansları vardır.. Öeh! Yetti bile... Daha fazla yazmak istemiyorum.. Berbat şey[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
bacik bocuk nedir abi ya ehauehueha helal olsun :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
Hangi şarkıdan bahsettiğini anladım ama başlığı okuduğumda türküler geldi aklıma :D Bu arada şarkının adını bilmiyorum nitekim[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Mesaj tarihi:
bacik bocuk nedir ya ahah.

o zamanın şarkılarından makarena falan da vardı hehe şarkıyı anımsadım da sen söyleyene kadar bilmiyodum ismini.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
  • Yeni Oluştur...