bilinmiyor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bi şarkı wardı hep tatilköylerinde falan çalarlar "bacik bocuk bamboo çiki çiki çikita" gibi sözleri wardı ismini biliomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Tatil köyü müziği. Ahah bittim buna =D Bi de sırf bunun için üye olmuşun patiye o da güzel (: Gelelim sorunun cevabına. Evet şarkıyı hatırladım ama ismini bilmiyorum kusura bakmayasın.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinmiyor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: toggie, 20 Temmuz 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Tatil köyü müziği. Ahah bittim buna =D Bi de sırf bunun için üye olmuşun patiye o da güzel (: Gelelim sorunun cevabına. Evet şarkıyı hatırladım ama ismini bilmiyorum kusura bakmayasın. evet bunun icin üye oldum cunku 2 senedir banlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Gece gece yarıldım saol :) Ama şarkının adını bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 harbi öldüm gece gece... Haci heci höcü ulaaa ciki ciki cikita Tatil Köyü Muziği x3 Triple[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Arkadaş doğru demiş aslında bende o şarkıyı sadece tatil köyünde duymuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 süper bi şarkıydı yaa adını bilen çıkar umarım[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinmiyor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 buldum ben tamam chilli - tic tic tac [Bu mesaj bilinmiyor tarafından 20 Temmuz 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Adını bende bilmiyorum (öğrenmek isteniyorum açıkçası) Ulan ne berbat müziktir o! Tabi genelde tatil köylerinin bütün müzikleri gavur anaokulu (kindergarten) seviyesinde olup bir de bu iğrenç animatörlerin geliştirdiği salak saçma dansları vardır.. Öeh! Yetti bile... Daha fazla yazmak istemiyorum.. Berbat şey[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abi sodaaa sodaaaa diye bi şarkı vardı onun adı ne[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ahahaha:D geberdim gece gece çiki çiki çikita ha:D[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bacik bocuk nedir abi ya ehauehueha helal olsun :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hangi şarkıdan bahsettiğini anladım ama başlığı okuduğumda türküler geldi aklıma :D Bu arada şarkının adını bilmiyorum nitekim[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: bilinmiyor, 20 Temmuz 2005 00:24 tarihinde demiş ki: "bacik bocuk bamboo çiki çiki çikita" e ama ahahah.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bacik bocuk nedir ya ahah. o zamanın şarkılarından makarena falan da vardı hehe şarkıyı anımsadım da sen söyleyene kadar bilmiyodum ismini.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar