PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 nedir puanlar :D. hehe. ben 431 aldım wuhauah. edit: yeni sisteme göre 431 haa şaşırmayın da. :D. yani 960 fln denk gelior... [signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... [Bu mesaj PrudenT tarafından 18 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hangi okul istiyosun?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ulan lgs ne güzeldi be kafam rahat çok güzel bi şekilde saçmalamıştım en fazla düzlisede takılırım diye.. Fakat şimdi öss var. Sistem değişti.. Zaten normal öss sınavndan bi haber çalışmayan hiçbirşey bilmeyen ben iyice bunalıma girdim bunun sayesinde imdakç[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** love D.T.
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kuzen kazanamamış çok üzüldüm...öfff..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: fiona, 18 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: hangi okul istiyosun? izmir 60.yıl ya da atatürk..[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bu arada tüm dereceye girenlerin özel okuldan olması dikkatimi çekmedi deil...[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
SnAke_15 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bende 700 puan yapmıştım O sınavda bile koya cekmiştim ama salak kız yanlış yapmış :D[signature][hline]SoLiD_SnAkE
SnAke_15 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 KoPyA[signature][hline]SoLiD_SnAkE
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mesajın üstünde mesajı düzenle diye bir tuş var bilginize..[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
SnAke_15 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kusura bakma görmedim :([signature][hline]SoLiD_SnAkE
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. :D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
SnAke_15 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Şimdi Öğrendim :D[signature][hline]SoLiD_SnAkE
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gittiğim dershanedeki tüm çocuklar 420 üstünde puan yapmış öğretmenlerle birlikte bugün kontrol ediyoduk...öss için baya umutlandım naıhaha :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 atatürke gideyim ben:D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 kardeşim Kadir Has anadolu lisesini kazandı walla...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 şimdi düşünüyorumda zamanında keklık yapmıısız liselere giriş sınavlarının soruları su an cok komık gelıyo ya öss de oyle olsaydı keşke neyse 3 sene sonra anlarlar liseli gençler :)
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Nebuch, 18 Temmuz 2005 20:05 tarihinde demiş ki: kardeşim Kadir Has anadolu lisesini kazandı walla... nebuch ben kadirhas anadolu lisesindeyim...sınıfı vs. belli olunca adını ve sınıfını ö.m. la yolla...ilk yılından arkası olsun gerekirse reisliğe kadar götürürüz :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Mandoo, 18 Temmuz 2005 20:10 tarihinde demiş ki: said: Nebuch, 18 Temmuz 2005 20:05 tarihinde demiş ki: kardeşim Kadir Has anadolu lisesini kazandı walla... nebuch ben kadirhas anadolu lisesindeyim...sınıfı vs. belli olunca adını ve sınıfını ö.m. la yolla...ilk yılından arkası olsun gerekirse reisliğe kadar götürürüz :D saol baba yollarım...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Hocam mümkünse başka okula gitsin , Mandoo'yla 3 senedir çekiyoruz bari kardeşin çekmesin. :B[signature][hline]peace!
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yok baba çok istekli oraya gitmeye ikna edemiyorum...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b]
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 valla bencede gelmesin ama gelirse pati kardeşlerin sahipsiz bırakmaz elemanı :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eh ne diyelim , bir musibet bin nasihatten iyidir. :D ha gelsin yardımcı oluruz canım.[signature][hline]peace!
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yiğenim girdi hayırlısıylan 390 puan aldı oda 60. yıl ı istiyo izmir evlerine yakın die :)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Herkes gibi bende lgsye hazırlanırken şimdiki aklım olsaymış keşke diyorum. Böyle sisteme..[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 çalışsaydın kazansaydım kardeşim...bak bana abin co hiç çalışmadı ama konuların hepsini biliyordu kazandı...bir yerde zeka meselesi ;)[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Öne çıkan mesajlar