Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

helal olsun abd

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

said:
khas, 19 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Bi de buna bakın!!!

oha, aklıma başka bir şey gelmedi dumur oldum=)

ilk baştaki tek bir haber için mi helal olsun? geride kalan yüzlerce olaya rağmen tek bir olayı görüp de helal olsun? hımmm

at gözlüğüne talimiz...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu laflarıyla kurtlerden cok turklerı yalıyor abd lıler

Irak a gırdıkelrınden berı bız cok duyduk bu PKK yı bıtırıyoruz emır evrdık hepsı olcuek hede hodo laflarını ama anca bızım askerımızı yakalıyıp torba gecırdıler başlarına

yanı connı lerde cok laf az iş hatta işte yok :)
aradabır bole cıkıp yakalıycaz dııp ısı kıvırabılıcekelrını sanıoyorlar kaldıkı belgelerle beraber genelkurmaayda PKK ya ABD nın sılah attıgı kanıtlandı ama basından gızlenıyor olay bı emeklı paşamız kıtyabında yazdı hatta bızım helıkopterlere ABD helıkopterı susu verıp daga gıtmısler terorıstler cıkmış tabı hebele hebele dıe bızımkılerde hedıyelerını bırakmışalr tepeden noel dayı mısalı (ah terorıstım al sana pım ıcekılmiş el bombası) şeklınde :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim çıkarıdığım şey şurdan ;

Eğitimsizlik / İşsizlik neden oluyor bu pkk birliklerine

Hepsi işsiz/eğitimsiz...

Hepsi Doğu taraflarında..
Doğu tarafında eğitim yok derecede kötü...İş veren (halbuki buradada yok) yok derecesinde.

Teroristlerin nerden nasıl türediğini görüyoruz.Tipik bir cahillik.
Türkiye eğer azda doğu taraflarına yönelseydi.Biraz umut verseydi.Eğitimi arttırsaydı belki bunlar olmayacak olsada sayıları bu kadar olmayacaktı.

Irak - Suriye .. Eğitimin bir olmadığı yer.. Herşey eğitimde bitiyor.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 19 Temmuz 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
Bush bu fena yalar...

dotaya koyalim bushi iyi karakter koyariz ozellikler: fuze stun ve dil cikarma ultiside ucak[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZaugnaKhaldun, 19 Temmuz 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
said:
khas, 19 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Bi de buna bakın!!!

ilk baştaki tek bir haber için mi helal olsun? geride kalan yüzlerce olaya rağmen tek bir olayı görüp de helal olsun? hımmm

at gözlüğüne talimiz...

hah aferin sana duyarlı genç. zaten bu kadar adam düşünemedi

orda benim ne amaçla helal olsun dediğim BARİZ açık[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

"Üyelerin yüzde 10'u eğitimsiz

Üyelerin yüzde 50'si ilkokul mezunu

Üyelerin yüzde 60'ı eğitim alamamış"

hmm %10'u eğitimsiz ama %50'si ilkokul mezunu. Yani eğitimli olmak için ilkokul yeterli.
Ayrıca %10'u eğitimsiz, %60'ı eğitim almamış ama eğitimli. Laf kalabalığıyla birşey yiyoruz ama noluyor kem küm[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 20 Temmuz 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...