kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kandırmışlar sizi 14 temmuz şakası[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende şeyi soracam arkadaşlar herkese tercih formu geliyor bu tercih formları barajı geçenlere gelmiyor muydu?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben 25inde açıklanıyor diye biliyorum temmuzun son haftası olması gerek.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 herkese gelir sonuçlar açıklanmadan barajı geç veya geçme geçtiysen yaparsın geçmediysen kalırsın ortada[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 uuulllaaaaaannnnnnnnn!!!!! bu işin şakası olurmu lammm!!! kim diyorrr laammmM!!! ömrümden eksilltimniz bea! allah davul etmesin! soğuk suyu diker[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: St_Dreamer, 14 Temmuz 2005 16:21 tarihinde demiş ki: bende şeyi soracam arkadaşlar herkese tercih formu geliyor bu tercih formları barajı geçenlere gelmiyor muydu? aynı sorun bendede var çok tırsıyorum postacıyı bekliyorum bütün gün :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 baba tercih formu herkese geliyor onu takmayın kafanıza... cok tırsmıştı gecen sene arkadaşlar baraj ı gecemedikleri halde gelmişti formlar...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yaw benim istediğim yer tutmayacak büyük ihtimal,puanlar baya bi yükselecek diyolar geçen seneye göre,2 senelik tercihleri gene bu formlarla yapıyoruz dimi?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 20 temmuzda açıklanır heralde.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Arkadaşlar bunuda anlamıyorum,çok yükselecekmiş puanlar diyorlar.Fakat düşmeyeceğini garanti edebilirler mi?Sonuçta her bölümün puanlarının yükselmesine imkan yok.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben pazar-salı arasında açıklanacağını düşünüyorum.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ya sorular bence gecen seneler gore daha kolaydı. Birde öss sınav sistemin degismesi de etken olarak cogunluk tercih yapıcak.. doğal olarak cogu bölümün puanları yukselecegi gibi özel üniversitelerinde kontenjanları dolucak. Yani açıkta kalma riski cok fazla.[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Arkadaşım sorular birçok kişiye göre zor değildi,birçok kişiye göre zordu.Bilmem anlatabildim mi?Ayrıca ancak talebin çok olduğu yerlerin puanları yükselir.Misal ben sana söyliyeyim tıp yükselecek,eczacılık falan bu tip revaçta meslekler yükelecek.Ama bunu yanında düşen yerlerde olacak.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 pazar günü açıklanmasın ulen doğum günüm :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu sene kazananlar çok şanslı. gelecek yıl gireceklere geçmiş olsun demeli[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 25'i olmaz inşallah ya 18'i olur, sıkıldım beklemekten.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Arkadaşlar geçen sene 21 inde açıklanmış.BU arda tercihleri yapmak için en son tarih 4 ağustos.Ulan adamlar 10 gün süre mi vericekler tercih için,en az 2 hafta verirler diye düşünüyorum ben.Ondan 19 temmuz en gec açıklarlar heralde. Siz ne düşünüyorsunuz?Özellikle sen metboy[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 boğaziçi matematik yazarım heralde, itü bilgisayar da bir ihtimal ama büyük ihtimal boğaziçi matematik. puanlar bir belli olsa.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 25 tem 3 ağustos arası 2 hafta veriyo adamlar tercih için bence fazla bile önümüzdeki haftada sonuçlar açıklancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 25-3,sence iki hafta mı?14 gün mü oluyor yani arada?8-9 gün oluyor be sen ne konuşuyorsun!Az bir süre bence[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kesin bi tarih yok mu şimdi ..kimse bilmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 benim duyduğum kadarıyla haftaya belli oluyo, radyodan öle duymuştum ama yine de tam emin deilim.[signature][hline]Love is a deserter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Fıtık olacaz beklekmekten.Bu arada arkadaşlar petrol ve doğalgaz müh. ile ilgili bir bilginiz var mı?İş olanakları nasıldır.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 haftaya açıklancak zaten öss kılavuzlarında da yazar bu tam tarihi heralde müsait bi vakit belirtirler biride buraya yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bende yarın açıklanacağını düşünenlerdenim..sınava giren arkadaşlar için en hayırlısı olur umarım..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar