St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Arkadaşlar acaba psikologlar tedavilerinde ilaç kullanıyorlar mı?Yoksa sadece telkin mi? Bilgisi olan birisi benimle paylaşabilir mi? p.s aramaya inandım[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yazamaz. Sadece psikiyatristler yazar. Psiklogların Tıp eğitimi yok. 4 yıllık uni mezunu onlar..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hmm ama eğer psikolog ilaç alman gerektiğini düşünüyorsa seni psikiyatriste yollayabilir.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Psikolog tedavi sırasında bir takım testler sonucu ilaç alıp almayacağına karar verir. İlaç alınıcaksa seni psikiyatristlere yönlendirir onlar sana ilaç yazarlar. Sende psikolog un la tedaviye devam eder bir yandada ilaçlarını alırsın... tecrübeyle sabitti... :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 saolun arkadaşlar[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yazamaz psikaytr'lar yazar ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ama sonuçta ilaç kullanılması gerektiği kanağatına varabilir değil mi?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 valla ben kendi durumumu anlatayım. psikiyatriste başladım beni bikaç test için (böle mürekkep lekelerine bakıyosun gördüklerini söylüyosun falan) psikoloğa yolladı, psikoloğun oradan çıkardığı şeylere göre ilaç verdi. sora yine psikoloğa yolladı ama salak kadına ne zaman gitsem moralim bozuluyodu delirdim bıraktım. =P evet sarkastik, ironik, hayalgücü geniş, ve yaratıcı bir insanmışım hmm. hangileri iyi hangileri kötü bir bilsem =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Varır Psikiyatr'ya sevk eder o da ilaç yazar[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Eheh o diğerine yollar diğeri seni eczaneye yollar :) . Prozac,Xanax,Valium,Tofranil,Anafranil,Rivotril,Ativan Expidet,Laroxyl,Nervium,Efexor,Seroxat,Lustral,Cipram,Aurorix,Zedprex,Zoloft,Remeron gibi (garip isimli) tonla antidepresan dan birini verir. Alırsınız, mutlu olursunuz veya mutlu olduğunuzu sanırsınız...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 placebo yazar. :p[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ehe evet psikiyatris habirem prozac yazıp geçiyor ama bir halta yaradığı yok :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yaw kız arkadaşım psikolog (psikoterapist ??) o söyledi ben yazdım ilaçları.. :D Aman ha gidip kullanmayın doktor tavsiyesi falan olmadan.. Ha bi de herhalde işe yarayacaktır ilaç. Kullanmaya devam Ben mi? Ben vitamin hapı bile almıyom.. Ulan alsam iyi olacak aslında ya.. Tembellik işte.. Bi de prozac ilk başta feci mide bulantısı yapıyo falan diye bişiler duydum Doğru mudur bu?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yok mide bulantısı yapmıyor.Hoş ben hiç bir etkisini göremedim.Yaklaşık bir 2.5-3ay kullandım[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne içersen iç paxil içme şizofreni yapıyor hassas insanlarda babam ucuz kurtuldu[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 psikologlar hastayla değil, hastalık üzerine çalışırlar. Tedavi falan da vermemeleri gerekir, verenler para kırmaktadırlar.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 psikiyatristler hayata bakış açını değiştirir psikologlar günlük olaylar konusunda yardımcı olurlar. psikiyatriste 15-20 günde bir gidersin psikoloğa her hafta.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Insanın ikisine de ihtiyacı yoktur. Insanın antidepresana da, psikoloğa da psikiatra da ihtiyacı yoktur. Bireye kendinden iyi kimse yardımcı olamaz. Öte yandan,[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bi Tom Cruise daha. ama bu gay. =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog [Bu mesaj Chiptech tarafından 19 Temmuz 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Chiptech, 19 Temmuz 2005 22:03 tarihinde demiş ki: psikiyatristler hayata bakış açını değiştirir psikologlar günlük olaylar konusunda yardımcı olurlar. psikiyatriste 15-20 günde bir gidersin psikoloğa her hafta. yanlış bir tanımla, psikologlar hasta ile iletişim konusunda eğitilmezler, günlün olaylar konusnda yardımcı olabilime yetileri bilimsel değil doğal veya içgüdüseldir.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu gun psikiyatriye gittim.psikiyatri 10 dk konustu teşhis i koydu 2 ilaç yazdı.madde mağımlılıgı,depresyon,karamsarlık cart curt dedi..terapiye ihtiyacın var dedi..psikolog a sevk etti..(psikolog a sordum bu ilaçlar naci die..psikolog ben annam ilaçlardan dedi..)[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Alexi_Septimus, 19 Temmuz 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Bireye kendinden iyi kimse yardımcı olamaz. Bencede. Psikologlar insanı sadece topluma adapte etmeye çalışıyo ben nerden bilcem asıl hasta ,sapık olanın toplum olmadını???[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar