Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psikologlar ilaç yazar mı?

St_Dreamer

Öne çıkan mesajlar

Psikolog tedavi sırasında bir takım testler sonucu ilaç alıp almayacağına karar verir.
İlaç alınıcaksa seni psikiyatristlere yönlendirir onlar sana ilaç yazarlar.
Sende psikolog un la tedaviye devam eder bir yandada ilaçlarını alırsın...

tecrübeyle sabitti...
:)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben kendi durumumu anlatayım. psikiyatriste başladım beni bikaç test için (böle mürekkep lekelerine bakıyosun gördüklerini söylüyosun falan) psikoloğa yolladı, psikoloğun oradan çıkardığı şeylere göre ilaç verdi. sora yine psikoloğa yolladı ama salak kadına ne zaman gitsem moralim bozuluyodu delirdim bıraktım. =P

evet sarkastik, ironik, hayalgücü geniş, ve yaratıcı bir insanmışım hmm. hangileri iyi hangileri kötü bir bilsem =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh o diğerine yollar diğeri seni eczaneye yollar :) . Prozac,Xanax,Valium,Tofranil,Anafranil,Rivotril,Ativan Expidet,Laroxyl,Nervium,Efexor,Seroxat,Lustral,Cipram,Aurorix,Zedprex,Zoloft,Remeron gibi (garip isimli) tonla antidepresan dan birini verir. Alırsınız, mutlu olursunuz veya mutlu olduğunuzu sanırsınız...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw kız arkadaşım psikolog (psikoterapist ??) o söyledi ben yazdım ilaçları.. :D Aman ha gidip kullanmayın doktor tavsiyesi falan olmadan..
Ha bi de herhalde işe yarayacaktır ilaç. Kullanmaya devam

Ben mi? Ben vitamin hapı bile almıyom.. Ulan alsam iyi olacak aslında ya.. Tembellik işte.. Bi de prozac ilk başta feci mide bulantısı yapıyo falan diye bişiler duydum Doğru mudur bu?[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

psikiyatristler hayata bakış açını değiştirir
psikologlar günlük olaylar konusunda yardımcı olurlar.

psikiyatriste 15-20 günde bir gidersin
psikoloğa her hafta.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 19 Temmuz 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
psikiyatristler hayata bakış açını değiştirir
psikologlar günlük olaylar konusunda yardımcı olurlar.

psikiyatriste 15-20 günde bir gidersin
psikoloğa her hafta.

yanlış bir tanımla, psikologlar hasta ile iletişim konusunda eğitilmezler, günlün olaylar konusnda yardımcı olabilime yetileri bilimsel değil doğal veya içgüdüseldir.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece...

haklıdır anlamam.

Sosyal ağlarda paylaş

bu gun psikiyatriye gittim.psikiyatri 10 dk konustu teşhis i koydu 2 ilaç yazdı.madde mağımlılıgı,depresyon,karamsarlık cart curt dedi..terapiye ihtiyacın var dedi..psikolog a sevk etti..(psikolog a sordum bu ilaçlar naci die..psikolog ben annam ilaçlardan dedi..)[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...