Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arnold eski/yeni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o X lerin üzerine sağ tuş özellikler deyip orda yazan linki kopyalayıp İE ye yapıştırıp ENTER a bastığımızda resimleri görme şansımız olabiliyo X yerşne arnoldu görebiliyoz[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
bizde bi adam var Yener Üşümezsoy mu , Şener Üşümezsoy mu ne , hatta görmüşsünüzdür depremle ilgili bilgiler veriyodu televizyonda.adamda bi vücut var of of diyorum , kaç yaşında herif bi de.[signature][hline]peace!
Mesaj tarihi:
Bitmiş artık adam . Arnold artık öldü diye biliriz . O adam bi vakitten sonra durdu sönmezdi .[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
aksiyon film kariyerinden bahsediyorsak bitti diyebiliriz tabi, de arnoldun hiç de bitmiş gibi bi hali yok, daha çok havuz başında falan bitirdiği kariyerinin meyvelerini yiyor gibi geldi bana hehe.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 19 Temmuz 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
firefox açmıyor linkleri, view image diyerek bakmak zorunda kaldım. siteden kaynaklı.

Ben firefox kullanıyorum. Gayet rahat açıyor. Bende sorun yok sorun sizlerin makinalarınızda bence...[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Mesaj tarihi:
bence photoshop
bizim arnie o vücud a gelmez kolay kolay :p[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
photoshop değil gibi.. göğsüyle omzunun arasında olan içe göçcüklük aynen duruyor.

bu adam 4-5 ay body çalışsa yine oldukça iyi görünür ama herif hafiften vali be.. birakin da şişmanlısın biraz[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
nerde kimarya barbar, nerde mucheverli tacı takıcak kral, nerde bu moruk.

Olmadı Arnold olmadı bu hiç yıktın hayallerimizi.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ARnold bodybuilding in tanrısıdır...İdolüm,onun gibi bir body builder yer yüzüne bir daha gelmeyecek[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 19 Temmuz 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
ARnold bodybuilding in tanrısıdır...İdolüm,onun gibi bir body builder yer yüzüne bir daha gelmeyecek

Aynen. Belki ben geldim dünyaya ama olsun :). O bir ilk her ne kadar hormonluda olsa :-P[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Mesaj tarihi:
üzüldüm adama..

*!tahtaya vurur...*[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
60 yasindaki birisi icin hicte fena degil vucud .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
  • Yeni Oluştur...