cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 umarım istediğiniz puanları alırısınız yarın yazın da görelim puanlarınızı marmara müh. beklerim=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Abso saolasın Bellow o kadar kasma ya birisi gelir siler :) Bundan sonra ilgili bölüme bakarsın olur biter :=) Patiyi bilmeyen birisi değilsin ki[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 biliyomda bölümler yer değiştirmiş :D baktım öğretiler mi ne vardı bölüm baktım eğitimi göremedi,m oraya baktım yok dedim buraya salladım açtım :) eheh nese :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Absolut, 19 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Sınava girmiş bütün herkes umarım istediği bölümü kazanır. saol da burdan yonetime sesleniyorum, kitleyin su oss topiclerini yahu, silin, insanız kalbimiz var, yarın sabah acarsınız, ölmek uzereyim kalp karın mide bas heryerim agrıyor stresden[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm]
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Sabanci'ya gelip belasini bulacak Freshmanlere simdiden hosgeldiniz diyoruz[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
vitae Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sabancı muhendıslık doga bılımlerı fakultesi 100 de 100 burs ıcın kac puan ıstıo penth
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Kurdeşen çıkarıcam sıkıntıdan a.k.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ramses sus sus döte geldik[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ilginçtir ki hiç heyecanım yok ve kazanacağımdan da o kada eminim ki.(pazar sabahıda böle olmuştu snava girerken heyecanlanmıştım ama yarında böle olacak)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu sekilde yaklaşımlar bizde daha da stres yapiyor,[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm]
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abartmayın be[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivvan the tauren hunter @ Frostwhisper
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ivan bak döverim seni ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu konu eğitimde yok muydu da burda takılıyosunuz? http://forum.paticik.com/view.php?id=129928[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma...
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Arkadaşlar yarın ak kıç kara kıç belli oluyor...Allah herkesin gönlüne göre versin[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: vitae, 19 Temmuz 2005 16:07 tarihinde demiş ki: sabancı muhendıslık doga bılımlerı fakultesi 100 de 100 burs ıcın kac puan ıstıo penth napıcaksın sabanciya girip hayattan bezip kucucuk odalarda çürüyüp kokan cesedinin göle atılmasını kabul etmektense gidip fsm den atlamanı tavsiye ederim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Öne çıkan mesajlar