Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sonuçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
umarım istediğiniz puanları alırısınız
yarın yazın da görelim puanlarınızı
marmara müh. beklerim=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
biliyomda bölümler yer değiştirmiş :D baktım öğretiler mi ne vardı bölüm baktım eğitimi göremedi,m oraya baktım yok dedim buraya salladım açtım :) eheh nese :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 19 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
Sınava girmiş bütün herkes umarım istediği bölümü kazanır.

saol da burdan yonetime sesleniyorum, kitleyin su oss topiclerini yahu, silin, insanız kalbimiz var, yarın sabah acarsınız, ölmek uzereyim kalp karın mide bas heryerim agrıyor stresden[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede?
T. H. Huxley

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
Sabanci'ya gelip belasini bulacak Freshmanlere simdiden hosgeldiniz diyoruz[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
bu konu eğitimde yok muydu da burda takılıyosunuz?
http://forum.paticik.com/view.php?id=129928[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda,
Bir Kadına Vurulma...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yarın ak kıç kara kıç belli oluyor...Allah herkesin gönlüne göre versin[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
vitae, 19 Temmuz 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
sabancı muhendıslık doga bılımlerı fakultesi 100 de 100 burs ıcın kac puan ıstıo penth

napıcaksın sabanciya girip hayattan bezip kucucuk odalarda çürüyüp kokan cesedinin göle atılmasını kabul etmektense gidip fsm den atlamanı tavsiye ederim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
  • Yeni Oluştur...