EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Tamam sezen aksuyu severim ama, burda yeri yok be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: sheref, 17 Temmuz 2005 20:07 tarihinde demiş ki: gurur duyacağınıza oha falan oluyorsunuz, fransada türkiyede celine dion hayranı olduğu kadar sezen aksu hayranı var. Aynen böyle üstüne eklenicek bişi yok .[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: blackchaos, 17 Temmuz 2005 20:12 tarihinde demiş ki: Ben Sezan Aksu ya gerçekten tapıyorum mükemmel bir insan. Ama Mozart Beethoven arasına girebilecek kadar mükemmel mi bilemem. Şu an Dünyada bulunan sanatçılar arasında en mükemmelerinden biri olduğu kesin.... mükemmel insan olmak farklı, yaratıcı müzisyen olmak farklı. Sevebilirsiniz, beğenebilirsiniz, insan olarak davranışlarını destekliyor olabilirsiniz felan filan ama yaratıcılık çok çok farklı bir olay. Mozart Beethoven Bach deselerdi. İlla popüler klasik müzikçilerden gideceksek. Ama yaratıcı diyince benim aklıma Mozart Beethoven gelmez, çünkü klasik müzik yapıyorlar, belirli kalıpların dışına çıkmıyorlar. Sezen Aksu da gelmez, standart bir çizgide oturmuş o şekilde ilerliyor. Türkiye'den yaratıcı müzisyen diyince aklıma Rebel Moves geliyor. daha yaratıcı kişiler de vardır eminim. Popülerlikle Yaratıcılık çok daha farklı. İsmi tanınmayan yaratıcı kişiler olabilir bence. "En iyi tiyatro aktörü" diyince Cem Yılmaz'ı seçmek gibi birşey bence.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Anket Hürriyet'inmiş. Şaşırmadım.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yalnız, mozart ve beethoven gibi adamlar, bitakım kalıpları "yaratan" adamlar, o yüzden yaratıcılar, kendi kalıplarına bağlı kalmayıp, kendilerinden sonraki bütün müzisyenleri etkilemiş adamlar. bugün çıkıyor mu bir mozart?müziği temelli değiştirebilecek birisi? yok çıkmıyor, cep telefonlarımızdan ninnilerimize kadar her yerde mozart var yani.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bonecrusher, 18 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki: Ama yaratıcı diyince benim aklıma Mozart Beethoven gelmez, çünkü klasik müzik yapıyorlar, belirli kalıpların dışına çıkmıyorlar. bence. Geri kalanına katılmakla beraber buraya güldüğümü söyleyebilirim.bunu kastetmedin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 evet onu kastettim. bildiğim kadarıyla klasik müziğin içinde doğdular bunlar. klasik müziği yaratmadılar. iyi beste yapıyorlar, iyi müzik aleti çalıyorlar vs vs ama bence müziğe bambaşka bir yorum katmadılar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mozart müziğe bambaşka bir yorum kattı, öyle ki yaşadığı zamana göre inanılmaz aykırı bulunuyordu müziği, çokseslilik, akıcılık, melodiler, akılda kalıcı riffler, bunların hepsi onun yaratıcılığının bir parçası. deliymiş adam ya, amadeus filmini bi izlemeni tavsiye ederim.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 (bkz:kemikleri sızlamak)[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sezen Aksu iyi bir sanatcıdır..belkide Turkiyedeki en iyi sanatcılardan ilk uctedir.. AMAAA Bethoven,Mozart isimlerinin 100 metre yanında bile adı gecemez guldurmeyin beni![signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sezen Aksu'ya uyuz olmaya başlamıştım şimdi daha beter uyuz oluyorum. Mozart, Beethoven ve Sezen Aksu. Nasıl bir alakadır ya? Başka yaratıcı sanatçı mı kalmadı.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bonecrusher, 18 Temmuz 2005 14:48 tarihinde demiş ki: evet onu kastettim. bildiğim kadarıyla klasik müziğin içinde doğdular bunlar. klasik müziği yaratmadılar. iyi beste yapıyorlar, iyi müzik aleti çalıyorlar vs vs ama bence müziğe bambaşka bir yorum katmadılar. valla şu an müzik teorileri falan hep bu adamların sayesinde var.onların yaşadığı dönemlerde çok tek düzeydi müzik.bu adamlar buldu bi çok sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ölümüne tuba ekinci..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bonecrusher, 18 Temmuz 2005 14:48 tarihinde demiş ki: evet onu kastettim. bildiğim kadarıyla klasik müziğin içinde doğdular bunlar. klasik müziği yaratmadılar. iyi beste yapıyorlar, iyi müzik aleti çalıyorlar vs vs ama bence müziğe bambaşka bir yorum katmadılar. Katılmıyorum. Bence klasik müziğe yön veren insanlardır bunlar.Sadece iyi müzik aleti çalmakla efsane olunmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 olay küçümsemek değil ama mozartın yanında sezen aksunun ne işi var? absürd[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Lol ya bi gidin Beethoven ın Fur Elise'ini,Mozart'ın Türk Marşı'nı dinleyin veya çalabilen varsa çalsın.Şahsen ben çalıyorum ve çaldığım zaman adamlar harbici müzik yapmıs diyorum.Saçmasapan bi anket tartısmaya bile lüzum yok yane[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 system of a down yaratıcı asıl... şaka bir yana sezen aksu da kimmiş yani... şarkıların sozu on planda olduğunda o şarkı yaratıcı olmaz. bakın diğer ikisine? hiç mozart ın şarkıları kotu diyen biri buldunuz mu? hayır , çünkü kusursuzdur.... ama bence sezen in bi kac sarkısı dışında hepsi berbat........[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bahsettiğimiz adamlar zaten müzik aletinin ötesine geçip bi müzik anlayışı şekillendirebilmiş kişiler zaten, yaptıkları aslında kendi karakterleriyle müzik karakterleri arasında etkileşim kurup, müziği, anlayışı şekillendirmek, o yüzden birer isim, birer marka oldular. popülerlikle olacak iş değil pek.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sezen aksuya gelene kadar bence zeki müren, barış manço var, ama yanlış da düşünüyor olabilirim tabii[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bonecrusher, 18 Temmuz 2005 20:36 tarihinde demiş ki: sezen aksuya gelene kadar bence zeki müren, barış manço var, ama yanlış da düşünüyor olabilirim tabii Kesinlikle katılıyorum. Yıldız Tilbe falanda geçirselermiş. Onunda aşk şarkıları var nasılsa. Zaten sevmem bu kadını (özellikle kişi olarak hiç sevmem) iyice uyuz oldum bende. Ama Gamze Özçelik'i Dünyanın en seksi kadını seçmiş bir ülkedeyiz böyle oluyor işte.[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Çalıştığım hastanenin yanında kafe var.. oradaki müzik grubunda trompet çalan amcaya arkadaş sormuş neler çalardınız eskiden diye bi muhabbet arasında.. adam "daha çok VanGogh felan çalardık" demiş.. ki adam çatır çatır da nota okuyan felan bir adam dı.. kaldı ki zaten trompet gibi kolay da olmayan bir enstruman çalıyor.. O adamın bilgisi dahi o kadarsa, nasıl yurdum insanı karşılaştırsın ki anketle mozartı bethoweenı sezen aksuyu ..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Bonecrusher, 18 Temmuz 2005 14:48 tarihinde demiş ki: evet onu kastettim. bildiğim kadarıyla klasik müziğin içinde doğdular bunlar. klasik müziği yaratmadılar. iyi beste yapıyorlar, iyi müzik aleti çalıyorlar vs vs ama bence müziğe bambaşka bir yorum katmadılar. :) LOL ki ne LOL...[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Revenge, 17 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki: Ya Mozart,Beethoven kiiiiim Sezen Aksu kim.Güldürmeyin adamı ya adam gurur duyacagina kendini milletini kucultuyo nasil cahil gereksiz insan sin sen ya[signature][hline]asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Araba200, 18 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki: said: Revenge, 17 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki: Ya Mozart,Beethoven kiiiiim Sezen Aksu kim.Güldürmeyin adamı ya adam gurur duyacagina kendini milletini kucultuyo nasil cahil gereksiz insan sin sen ya E doğru demiş adam..yalan mı.. Mozart kim Sezen Aksu kim.. Yani bi ankette en iyi araba sıralaması 1- Mercedes 2- Tofaş 3- BMW olsa..adam çıksa Mercedes kiim, Tofaş kim..dese.. bre vatan haini, sen nasıl da yurdumun otomobilini küçümsüyorsun..mu diyeceğiz..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Araba200, 18 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki: ya adam gurur duyacagina kendini milletini kucultuyo nasil cahil gereksiz insan sin sen ya Milletini küçülttüğü falan yok. Bunu bile algılayamayacak halde iken millete cahil yakıştırması yapmanı da senin cehaletine veriyorum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar