Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Mp3 Player[Anket]

Rush

Öne çıkan mesajlar

Ya aslında bunu fiyat performans açısına göre değerlendirmek lazım.

Örneğin 300 $ üstü Apple fark yapar diğerlerine.
AAma 300$ altında özellikle 200ytl altında Minton 3002 üzerine tanımam mp3 player

benim var inanılmaz memnunum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 30 Haziran 2005 04:14 tarihinde demiş ki:
Ya aslında bunu fiyat performans açısına göre değerlendirmek lazım.Örneğin 300 $ üstü Apple fark yapar diğerlerine.

iyide bu performansı neye göre değerlendirdin?kime göre fark yapar?bende creative zen touch 20gb var ve performansından oldukça memnunum, ee bana göre creative dövdü appleı ne olacak şimdi?yani "fiyat/performans açısından değerlendirmek lazım" deyipte ondan sonra direk "apple fark yapar" demenin değerlendirmekle hiçbir alakası yok bence...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Sosyal ağlarda paylaş

sony nw-hd3 hakkında ne düşünüyorsunuz peki?? pek şu anda gözönünde değil ama yavaş yavaş adı duyulmaya başlayacak sanırım..
çünkü vadettiği özellikler gayet iyi..üstüne sony'nin 30 yıllık walkman tecrübesi ve ses konusundaki üstünlükleri eklenirse gayet alınılası bi player olabilir..
yalnız sony'ye mp3 leri yğkleme sırasında attract formatına çevirmesi veya çevirmeden direk atabilmesi konusunu tam bilmiyorum..yardımcı olacak varsa sevinirm..

http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=NW-HD3&site=odw_tr_TR&category=PAW+Network+Walkman
[signature][hline]the first of the gang to die..

[Bu mesaj Jhengie tarafından 03 Temmuz 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...