Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 1-Creative 2-IPOD 3-IRiver 4-BenQ 5-Minton 6-Sony 7-Samsung 8-Premier 9-M-ANY 10-Diğer (hangisi olduğunu yazın) benimki samsung.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 I think creative..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Creative veya sony..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FBarish Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 iPod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 creative[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 creative muvoII 4 gb[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 creative zen xtra 30gb var.. hastasıyım. en yüksek ses çıkışlı alet.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ipod 4 eva :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 çoklu seçim hakkımı kullanıyorum :) creative,sony ve iPod..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sony[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 IRiver[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Creative.[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 iPod rule ama fiyatları el yakıyo.[signature][hline]ﺹﺷﺢﻏﯡﺏﺑﻏﺿﺲﻔﻑﺭ / God is a dj / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 işvicrede 1 gb creative mp3 player 100 franmış şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 apple.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 creative muvo II 4 gb hatta bugün gidip alcam :)[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 creative muvo slim'den gayet memnunum..ama 128 mb yetmiyor..1gb yada 512mb lık modelleri süper kanaatimce..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loverman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 IPOD!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ya aslında bunu fiyat performans açısına göre değerlendirmek lazım. Örneğin 300 $ üstü Apple fark yapar diğerlerine. AAma 300$ altında özellikle 200ytl altında Minton 3002 üzerine tanımam mp3 player benim var inanılmaz memnunum[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Creative. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Tabiki CREATIVE Movo Slim 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: blackchaos, 30 Haziran 2005 04:14 tarihinde demiş ki: Ya aslında bunu fiyat performans açısına göre değerlendirmek lazım.Örneğin 300 $ üstü Apple fark yapar diğerlerine. iyide bu performansı neye göre değerlendirdin?kime göre fark yapar?bende creative zen touch 20gb var ve performansından oldukça memnunum, ee bana göre creative dövdü appleı ne olacak şimdi?yani "fiyat/performans açısından değerlendirmek lazım" deyipte ondan sonra direk "apple fark yapar" demenin değerlendirmekle hiçbir alakası yok bence...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sony nw-hd3 hakkında ne düşünüyorsunuz peki?? pek şu anda gözönünde değil ama yavaş yavaş adı duyulmaya başlayacak sanırım.. çünkü vadettiği özellikler gayet iyi..üstüne sony'nin 30 yıllık walkman tecrübesi ve ses konusundaki üstünlükleri eklenirse gayet alınılası bi player olabilir.. yalnız sony'ye mp3 leri yğkleme sırasında attract formatına çevirmesi veya çevirmeden direk atabilmesi konusunu tam bilmiyorum..yardımcı olacak varsa sevinirm.. http://www.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=NW-HD3&site=odw_tr_TR&category=PAW+Network+Walkman [signature][hline]the first of the gang to die.. [Bu mesaj Jhengie tarafından 03 Temmuz 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 créativé.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someday Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 arkadaşlar en iyi mp3 player markası IPOD'dur. bunu kafanıza sokun !!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar