Rock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 1-2 hafta kadar önceydi sanırım. BotyBay'den gemiyle Ratchete gidiyordum. Gemiye benden(lvl33-34 gibi birşeydim) 3-4 lvl aşağı bir paladin(dwarf)bindi. Önce dalmayacaktım sonra fikrimi değiştirip daldım. Adam beni 3-4 vuruşta indirdi. Şimdi buraya kadar olabilir diyebilirsiniz ama benden sonra lvl40+ bir adamda buna daldı onuda indirdi. Adamın guildi WILD A'ydı sanırım. Aklıma bunun GMlerle ilgili bir gurup olabileceği geldi. Bu konuda bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bir yanlış anlaşılma, dalgınlık falan olmuştur :) hangi server bu arada?[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Burning Legion da oldu. Bende anlamadım nasıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Benim warlock arkadaşım eşit levelde 3 kişiyi öldürmüştü bir tanesinin güzü azdı ama yinede çok süper bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Level 30 bir adamın afk haricinde level 40+ bir adamı alması için über bir insan, karşısındakinin de moron olması gerekir gibime geliyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 elindeki item çok iyidir diyecemde o hlda elindeki item na kadar iyi olabilirki ???[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bence +40 laga girmistir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bir şekilde crit bugı bulmuştur. 3 kere vurabilse yeter zaten Crit.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Hammerheart, 15 Temmuz 2005 09:55 tarihinde demiş ki: Benim warlock arkadaşım eşit levelde 3 kişiyi öldürmüştü bir tanesinin güzü azdı ama yinede çok süper bişe Ben size warlock owns dememş miydim? :P Şaka bir yana, lvl 30 birinin lvl 40+ birisini kesmesi çok zor bir şey, ama imkânsız değil. Adamın bir lvl 60 karakteri olabilir, o main charıyla bu lvl 30 karaktere olabilecek en iyi itemleri sağlamıştır, misal, "Luboff" diye birini görürseniz hemen inspectleyin. Alliance/Burning Legion.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yahu crit bug'ı bulsada, level 30 civarı bir karakterin lvl 40+ bir karakteri kesmesi imkansız gibi birşey.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 haaaaa 40+ da buna dalmış. Ben olayı Bu 40+ya daldı kesti diye gördüm. İkiside birbirine dalmış ise kesmesi imkansız. Yani düşük olan ha bire miss veya resistlenir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 abartmadan soyluorum, brd gırısınde 1 hafta once yaklasık 15 alliance durmaktaydı. biz 5kisilik party nasıl olsa yakın oluruz reslenp gırerız ayagına daldık. bunlar dalmamızı beklemiyordu hazırlıksız yakaladık. 8-9 les cıkardık 2-3u ıcerı kactı son 2-3de manasızlıktan kesemedık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 lineage de bu durumları gorduk gmler oyuna player olarak bi hayli mudahale ediyodu hatta guıldleri bile vardı :) ama koskoca blizz boyle biseye izin vermez veremez ayrıca hadı yaptılar diyelim oturup adam salakmı lvl32 ıken 40ı oldurup dıkkat ceksin yapar kendini direk 60+top gear takılır ortamda.[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 edit yasaktır belki adam karakter kasıyordur boş vakitlerinde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 edit yasaksa ama gm'in kastığı karakter lvl 30 civarı, über biçimde lvl 40+'yı kesiyorsa o karakter bir yasağı çiğnemiştir muhtelen : edit. :D ama dediğim gibi, bence ortamda bir yanlış anlaşılma vardır. ne biliyim olayı anlatan arkadaş uykuludur, lvl 50'yi 30 gibi görmüştür falan :P[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Buyk ihtimalle 40 dc olmustur o sırada kesilmiştir. Ama dersenki 3 vuruşta 40 ı da indirdi bunun başka açıklaması yok[signature][hline]BattalGazi LvL 59 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Sohto, 24 Haziran 2005 00:35 tarihinde demiş ki: Eğer Slyvanas serverında oynuyorsan herşeyımı ortaya koyarımki karşımda apışıp kalırsın . Bu kadar iddialı konuşuyorum.. xrex, 24 Haziran 2005 12:34 tarihinde demiş ki: birde o köpek deil kurt atahan, 25 Haziran 2005 05:08 tarihinde demiş ki: ya ben shamn ama sonuçta shamn allah değil Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 çok fazla wow oynuyorsun arkadaşım.. biraz dinlen :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 lvl 40 da res. sickness fln vardir o esnada[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 "Gm karakteri" lafı komiğime gitti biraz :) BB'de guardlar var,sen adama dalarken çat diye arkandan gelip vurmuşlardır görmemişsindir. Paladinin birini öldürmesi için 3-4 değil 30-40 vuruş yapması lazım heralde :) O npcler birini öldürdükten sonra hızla yerlerine dönüyorlar[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 SoC proclamıştır. Doğaldır paladinler öküzdür :) //Lvl 60 bir paladin SoC critiyle 2.9k Dmg verdi bana [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hopp kardesim ayip oluyor ne ole öküz möküz şiiittt :)[signature][hline]LVL 42 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kedidir, kedi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bende 2 ay kadar once full epic set(prophecy) elinde adını hatırlıyaadıgım ama oyunun en ii epic staff i .. olan bi bi priest gormustum aklima ilk gelen sey bu adam EDİT!!! ti :) konu ya gelecek olursak bence adam res sick tir..yoksa imkani yok 10 lvl ustunu kesebilmesine normal attack verse oldurur adam cunku..bi kere benimde basima gelmisti ubrs grubu dagalmisti dedim kasmıyım res olam surda 49 mage camp yapmıs orda kovaladı beni baya bi ama shield renew falan oldurememisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 lvl 41 de lvl 51 warlock aldım ben koptum gülmekten nası olduna sora lvl 60 mage aldm 50 de bu arada o 40 arkadaş offline olmuştur lol :) yada bi şeyler olmuitur....[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ben res sick değildim 40+'yı hatırlamıyorum. Ayrıca uykulu falanda değildim. Çıkacaktım son eylence olsun da öyle çıkayım dedim. Ama pek eğlenemedim :) . NoT1: Daha önce ilkkez paralı bir serverda oynuyorum. Ama daha önce free servarlarda hem UO oynadım hemde staff üyeliği yaptım. Orda GMlerin oyuna girerek neler yaptıklarını bilseniz dudağınız uçuklar. O yüzden GM karakteri terimini kullandım gülünecek bir durum yok. NoT2: BB'de değil ratchetteydim. Orda da daha önce birilkerine daldım ama hiç guardlar karışmadı. Ayrıca lvl40+ lagda da değildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar