bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ee sonuçta sınıf farkını savunuyor arkadaş. Onlarada görmemiş denir. İstanbulda binlerce var... Ve bunlar insan olarak sayılmıyor ama malesef toplumuzda cüzdandan karakter tahlili yapıldığı için hepsi aristokrat oluyor...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 en azından donla denize girmiyolar. cüzdana göre insan tahlili yapmam. tekstil işiyle uğraştığımız için cüzdanı dolu olan ama hanzo olan birçok insanla muhattap oldum. farklı konuları konuşyurozu[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: elaidi, 17 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: konumuz o sınıfların plaja gitmesi değil. o plaja gidip donla gezinen denize giren alt sınıfın varoşun rahatsızlık vermesi. ya elaidi hocam alt sınıf varoş ne demek yahu. Ortalıktada bi sürü zengin denyo var gelip 50 yaşındaki herifler kızları kesiyor ee bunların neresi hoş görülüyor. Tek farkı sanırım birinin 50 milyonluk mayo giymesi ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eğitin o zman onları, bedava mayo dağıtın o insanlara[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sadece Türkiyede değiL , dünyada paranın satın aLamayacağı tek şey ruhtur.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 @blackchaos son msjımı okursan sevinirim. @forgiver beni istanbula gelmeleri rahatsız ediyo hocam. hanzoluklarını kendi memleketlerinde yapsınlar. her gelişen semti her nezih semti bozulan yürümeye korkulan birer semt haline geliyo istanbulun.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gerçekleri savunmak ne demek yahu. sınıf farkından kasıt, ekonomik olarak ayrışan bi kitle zaten, bunun ardını aramanın anlamı yok. hindistada ya da başka yerdeki, tam anlamıyla sınıf terimini taşıyan çevreler kimlikleriyle, ait oldukları kesimler ya da soylarıyla ayrışır. bu bakımdan bi sınıf farkı yok türkiyede, illa da hassasiyet göstermek için olmadık sonuçlara varılmış biraz. üst sınıftan kasıt, ekonomik olarak üst, alım gücü yüksek, dolayısıyla tercih ettikleri hizmet kalitesi ve beklentileri de buna oranla yüksek kesim. aynı yüksek hizmet kalitesi bekleyen sınıfın çoğunlukla yerleştiği bi yere donlular plajı açarsan tabii ki hoş karşılanmazsın, bunun sınıf çatışmasıyla zerre ilgisi yok. taksim meydanına cami, etilere fabrika yapmak gibi bir şey bu.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 öğk gitmem oralara artık yaz sonuna kadar.[signature][hline]peace!
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: elaidi, 17 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki: @forgiver beni istanbula gelmeleri rahatsız ediyo hocam. hanzoluklarını kendi memleketlerinde yapsınlar. her gelişen semti her nezih semti bozulan yürümeye korkulan birer semt haline geliyo istanbulun. kendi şehirlerinden yapmalarını doğal karşılıyosan bir gün gelip senin kapının önünde de yapmalarını doğal karşılamış olursun. bunları düzeltmek direk olarak bizim işimiz değil tamam ama bana dokunmasında ne halt ederse etsin demek de doğru bişey değil.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 istanbula gelmesinler nokta. bu şehrin içine etmeye hakları yok.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Antalyamın heryeri plaj yerim bostanınızı tuzla[signature][hline]metaphor
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 harbi yaa istanbulun içine etmeye kimsenin hakkı yok!
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: @forgiver beni istanbula gelmeleri rahatsız ediyo hocam. hanzoluklarını kendi memleketlerinde yapsınlar. her gelişen semti her nezih semti bozulan yürümeye korkulan birer semt haline geliyo istanbulun. buna hakkaten diyecek laf bulamıyorum şu an. ve aynı zamanda adım gibi biliyorum ki medeni diye isim yapmış bi ülkeden gelicek tipleri büyük saygıyla, hürmetle karşılayacaksın. kapının önünde dilencilerin, kabadayıların doluşması hoş bir şey değil elbette, ama farkında değilsin belki, onların çoğu burada doğmuş, büyümüş insanlar. hatta çoğu da aynı kafada. birikimine saygı duyduğum bi hocamızla istanbulu, istanbul değerlerini turlarken bi hanzo, ki hanzo ne kelime, kokusu 5m den alınan, saçlar, sakallar aynı karikatürdeki tecavüzcü tiplere benzeyen, üstü başı artık kirli olmaktan çıkmış bi tip yanımızdan geçerken 'anasını satim önüne gelen istanbula geliyor' dedi ki aynı mantıkla yaptı bunu, hiç kuşkun olmasın. ne yazık ki senin ve bu arkadaşın dile getiriş biçiminde artık değerlendirilen şey karakter, yetişme tarzı, insani değerler olmaktan çıkmış, 'orası' olmuş artık. hoş bir şey olmasını bırak, düzgün, sağlıklı bi zihniyet de değil kesinlikle.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: elaidi, 17 Temmuz 2005 22:25 tarihinde demiş ki: istanbula gelmesinler nokta. bu şehrin içine etmeye hakları yok. hiç kimsenin hiçbir şehirin içine etmeye hakkı yoktur. Türkiye yi sadece istanbuldan ibaret görmeyelim. Bence asıl İstanbul un içine edenler bu güzel şehiri mahvedenler para peşinde koşan görgüsüz insanlardır.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 montezaus, o dediğin adamların dışında anadoludan gelip burda hiçbir baltaya sap olamayıp İSTANBUULN TAŞI TOPRAĞI ALTINDIR GALGALGLAGLAGLALGAL diye göç edip işsiz kaldıktan sonra madem para kazanamıyorum bu şerefsiz zenginlerin parasını çaliym zihniyetine bürünüp kapkaççılık, hırsızlık, tarzı şeyler çok türedi. Ben bunları yaşadığım şehirde istemiyorum. ve bunun gerçekleşmesi mümkün. şehre ayakbastı parası alınır. (istanbul olarak değil. şehir derken şehrin nezih bölgeleri.) bi de vize uygulaması gelir. bu çile hafifler.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Etilere girmek için banka hesaplarına bakılsın ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ekonomik durum, kültür seviyesinden tutun, arkadas seviyenize, egitiminizden tutun aile hayatiniza kadar her seyi etkiler. Ve toplumsal statü farki diye birsey vardir, Türkiye'de de var, kapitalist sistemde de hep olacak ayrica. Ve ben de hazzetmem öyle bir yerde denize girmekten, her ne kadar sol görüs sahibi olsam da.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 anlamadıgım sorun istanbulda acılan bir halk plajıo mı(ki benim gibi tatile gidemeyen insanlar için marmara denizi girilebilcek durumda olsa cidden super olrdu) yoksa turkiyenin ekonomik ve sosyopolitik altyapısı mı bence plaj dogru karar insanlar mangal yapıyosa sana ne insanlar yıllardır her hafta sonu her yerde mangal yapıyo zaten davutpasada otoban kenarında kartal sahilde almanyada halka acık parkta turk insanı olarak mangalı seven bir grubuz[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ha unutmadan ilk mesajda iste fakir kısım asagılanırken adı gecen bu elit AMELE ler yuzunden bende cumartesi gunu bagdat caddesini ve kopruyu kullanamaz duruma geldim arabayla caddeden bi yere ulasmak imkansız kopru tıkalı once elit kısım arabasını bıraksın yolalrı acsın sonra halk mangalı bırakır[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ewt seviyozda türk insanı olarak aynı zamanda duyarsız ve etrafı bok eden bi yapımız var nedense eminim o mangal yapan insanlar içine ediodur oralarında
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: blackchaos, 17 Temmuz 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Etilere girmek için banka hesaplarına bakılsın ! bu ayakbastı parası olayı londrada mevcut.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 İstanbul ne guzel Bizanslaşmaktaymış
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: BonePART, 17 Temmuz 2005 22:41 tarihinde demiş ki: ha unutmadan ilk mesajda iste fakir kısım asagılanırken adı gecen bu elit AMELE ler yuzunden bende cumartesi gunu bagdat caddesini ve kopruyu kullanamaz duruma geldim arabayla caddeden bi yere ulasmak imkansız kopru tıkalı once elit kısım arabasını bıraksın yolalrı acsın sonra halk mangalı bırakır evet ben de son model arabasına tek başına binip, istanbul trafiğini kakabalıştıran üst kesime kılım, istanbul dışı edilsinler veya otobüse binmeyi bilsinler, ben akbil basmayı öğretirim onlara.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: elaidi, 17 Temmuz 2005 22:42 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 17 Temmuz 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Etilere girmek için banka hesaplarına bakılsın ! bu ayakbastı parası olayı londrada mevcut. İngiltere o kadar zenginliği nereye harcasam diye bakıyor. Ayakbastı parası bence çok saçma. Yani mantıklı hiçbir yerini göremiyorum açıkcası...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben de son model arabaya biniyo diye hazmedemeyip onu sıkıştıranlara kılım nolcak şmdi?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Öne çıkan mesajlar