Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 swg oynayacaktım... bir arkadaş bu oyunu gösterene kadar :) wow çıksın, bütün oyunları uninstall edicem, sadece onu oynıyıcam. o kadar :) (zaten üniv de olacağım; ne kadar zaman kalır belli olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Ben swg yı alıcam ne kadar olumsuzluk olsada star wars evrenı ordan yırtar,alıcam oynayacam begenırsem devam wow cıkınca swg yı ne yaparım bılmem ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 dragon, blizzarddaki faq ları da alıp çevirsene. ben çevirecektim ama işim var :) elalem örensin oyunu 100000 tane türk olsun. hoş ben NE olacağım; bize yakışmaz ama ossun :) bissürü ayrı faq var, hepsini çevir türkçe karakter kullan seni mod yapsınlar. çok ilgilisin valla. bu arada, bütün türkleri nasıl aynı servera sokacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Once bi Dresquin le konusmam lazım o okeylerse ve blizzard sitesini acabilirsem ceviriyi hallederim,aynı server olayına gelınce bı serverlar acıklansın Turkıyede hangı server daha hızlı onu ogrenelım (daha 6 aydan fazla var en iyi ihtimalle) ona gore secerız serverı forumlarda belirtiriz ondan sonra bekleriz.Her turku toplamamız olası degıl ama genede cogunlugu cekeriz....Cevirileri modluk yada sov icin yapmıyorum amac WoW hakkında bilgi paylasimi,zaten Dresq in ozel ricası uzerine giristim bole bi ise....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 türkçe karakteeeer ![hline]B.O.S. Paladin: Die scum! Mutie:*looks confused* Huh? [turns a human into another green stupid smelly mutant] Mutie:*still confused* Whut? Mutie Clone:*trying to understand what's happening* Arrgghh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Tmm iste yazımın cogu Turkce karakter hatta hemen hemen hepsi :D taktınız Turkce karaktere haa onemli olan icerigidir oyle degilmi canim...:) Hem sen halen sarı topsun dolasma buralarda hade bakem :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 warcraft 3 ün betasını bi oynadımda ne güzel şeyler varmış öyle ya. acaba ben mountain giant mı oynasam :P Bırakın undead i filan mountain giant eklesinler onu oynayayım ben.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Dragonutopia, 27 May 2003 17:38 tarihinde demiş ki: Once bi Dresquin le konusmam lazım o okeylerse ve blizzard sitesini acabilirsem ceviriyi hallederim,aynı server olayına gelınce bı serverlar acıklansın Turkıyede hangı server daha hızlı onu ogrenelım (daha 6 aydan fazla var en iyi ihtimalle) ona gore secerız serverı forumlarda belirtiriz ondan sonra bekleriz.Her turku toplamamız olası degıl ama genede cogunlugu cekeriz....Cevirileri modluk yada sov icin yapmıyorum amac WoW hakkında bilgi paylasimi,zaten Dresq in ozel ricası uzerine giristim bole bi ise....[hline]A little less conversation a little more action please yok yahu ben şov için yapıyorsun demedim zaten :) mod ol mod :) arcaneye ne oldu ya altında top çıkmış. doğumgünü diye mi yoksa kendine avatar mı beğendi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 site açılırsa indiricez tabii ki :) şu net bi düzelse en kısa zamanda, ölecez yoksam[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Courage of one.... Strenght of many.... Stake you are claim.... Live the Legend....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 lol yaw o kadar kastım girdim, yeni demo falan yok taa e3'ten kalan eski bişi o :D biz izledik çoktan, hatta topikini ben açtım.[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Dragonutopia, 25 Mayıs 2003 09:43 tarihinde demiş ki: Acık solıım WoW da undead class acsınlar oyun bası ıcın patıcıktekı herkese kola..... topiği uplamıycaktım ama.. kolamı isterim :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ulan bonec ne hafıza varmış be. Sana saygım bin kat daha arttı. Viva beleş kola içmek!!!! Viva ortada kesin bişey yokken atıp tutanlar!!!!!![signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 "you are a sick person" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne, kola mı?!!! bende isterem :D aç aç aç aç aç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Muhahahha sabah sabah öldüm gülmekten :)..Tmm Izmırde yada Kıbrısta bulunan wow tayfasına bulustugumuzda kolaları benden:) yada wowda 1k gold vereyım :P..Bonecrusher a ayrıca hormetler dılıyorum :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun [Bu mesaj Dragonutopia tarafından 19 Temmuz 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar