Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW daki Classlar -1-

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

dragon, blizzarddaki faq ları da alıp çevirsene. ben çevirecektim ama işim var :) elalem örensin oyunu 100000 tane türk olsun. hoş ben NE olacağım; bize yakışmaz ama ossun :)

bissürü ayrı faq var, hepsini çevir türkçe karakter kullan seni mod yapsınlar. çok ilgilisin valla.

bu arada, bütün türkleri nasıl aynı servera sokacaz?
Sosyal ağlarda paylaş

Once bi Dresquin le konusmam lazım o okeylerse ve blizzard sitesini acabilirsem ceviriyi hallederim,aynı server olayına gelınce bı serverlar acıklansın Turkıyede hangı server daha hızlı onu ogrenelım (daha 6 aydan fazla var en iyi ihtimalle) ona gore secerız serverı forumlarda belirtiriz ondan sonra bekleriz.Her turku toplamamız olası degıl ama genede cogunlugu cekeriz....Cevirileri modluk yada sov icin yapmıyorum amac WoW hakkında bilgi paylasimi,zaten Dresq in ozel ricası uzerine giristim bole bi ise....[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 27 May 2003 17:38 tarihinde demiş ki:
Once bi Dresquin le konusmam lazım o okeylerse ve blizzard sitesini acabilirsem ceviriyi hallederim,aynı server olayına gelınce bı serverlar acıklansın Turkıyede hangı server daha hızlı onu ogrenelım (daha 6 aydan fazla var en iyi ihtimalle) ona gore secerız serverı forumlarda belirtiriz ondan sonra bekleriz.Her turku toplamamız olası degıl ama genede cogunlugu cekeriz....Cevirileri modluk yada sov icin yapmıyorum amac WoW hakkında bilgi paylasimi,zaten Dresq in ozel ricası uzerine giristim bole bi ise....[hline]A little less conversation a little more action please

yok yahu ben şov için yapıyorsun demedim zaten :)
mod ol mod :)
arcaneye ne oldu ya altında top çıkmış. doğumgünü diye mi yoksa kendine avatar mı beğendi :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Ulan bonec ne hafıza varmış be. Sana saygım bin kat daha arttı.

Viva beleş kola içmek!!!! Viva ortada kesin bişey yokken atıp tutanlar!!!!!![signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
benimde aklıma takılanlar var.
Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ?
All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

Muhahahha sabah sabah öldüm gülmekten :)..Tmm Izmırde yada Kıbrısta bulunan wow tayfasına bulustugumuzda kolaları benden:) yada wowda 1k gold vereyım :P..Bonecrusher a ayrıca hormetler dılıyorum :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun

[Bu mesaj Dragonutopia tarafından 19 Temmuz 2005 09:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...