nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: gici, 18 Temmuz 2005 03:41 tarihinde demiş ki: Kafeye gitme evde takıl kimse karısmaz eve gelmiyorsa kız ayrıl :) Call 911, There is a cow attacking me ...[signature][hline]SupeRock
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Quivalen-soth, 18 Temmuz 2005 11:48 tarihinde demiş ki: said: Muhallebi, 18 Temmuz 2005 00:05 tarihinde demiş ki: - Pardon yiyişmenizden rahatsız olanlar var ayrılabilirmisiniz? - (hiç beklemeden) hesap lütfen. Birinin dediği gibi en iyisi bu gibin bize tekme atıp "arkadaşlaaav bivaz sakin oluuun" demişti herif hezaap dedik kesin babacum ya da griz :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Head Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yani böyle işleri evde yapmak lazım tabi. ne gerek var kafede falan.[signature][hline]valandil ownz j0o! "outdoor for show , indoor for pro." WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Head, 18 Temmuz 2005 12:33 tarihinde demiş ki: yani böyle işleri evde yapmak lazım tabi. ne gerek var kafede falan. Yakın oturmak mı ? :D[signature][hline]SupeRock
Head Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 yok , yiyişmek , el atmak , dekolte patlatmak , etek açmak ve bunun gibi aktivitelerden bahsediyorum. yoksa uslu uslu oturun canım , ne olacak.[signature][hline]valandil ownz j0o! "outdoor for show , indoor for pro." WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Olayda bi yiyiş olgusu yok yanlız..Yanyana oturuyorduk sadece tarzında bi acıklama var.. Bana olsaydı..fatalıty yapardım garsona..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hesap lütfen ...[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Okulun duvarının yanında kız arkadaşımla öpüşürken motorlu iki herif gelip aynen sunları dedi Adam: ben polisim şimdi sizi müdürünüze sikayet ediyim mi?? Ben:Eeeeeeeet adam:bak olm biz polisiz ahmet(ismi salladım hatırlamıyorum) kimliğini göster *!Adam bi kart gösterdi üstünde giriş kartı yazıyodu* Ben:Eeeeeeeeeee Adam:Görmiyim bi daha dedi bastı gitti
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben olsam şutipi bişiler derdim , tek amaç garsonu kızı morartmak olurdu :) *!Neden , aramıza sen mi oturmak istiyorsun ?*[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Eşimle çıkarken biri öyle birşey demiş olsa muhtemelen temiz bir dayak yerdim malum onu diyen kişi arkasını sağlama alıp demiştir. Yok bireysel bir girişim ise ben bir temiz döverdim. Hatta ilk lafım ne o senmi gelecen onun yerine lan diyip ........[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Muhtemelen kıytırık bi cafe orası.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mahallenin kavesi[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mahallenin kahvesine kizla gir sen laf yemeden cikman mumkun degil zaten[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o yüzden mahallenin kavesi :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sopa yok muydu dürtsenize bizi.. deseydin keşke.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Borntobewild Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mekan bursada,valla bazen nefret ediyorum oturduğum şehirden.
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 günah kardeşim günah...oturulmaz cık cık..elin temiz aile kızlarıyla kafelerde töbe estafurullaaah...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 nese.. orda kız laf soksa daha bi egzantirik olur daha bi hoş anısı olurdu, güzel olurdu. ben en azından 8-9 saniye susardım bişi sölemesi için.[/spo][signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh [Bu mesaj -DoruK- tarafından 18 Temmuz 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 genellikle kız arkadaşımla gideceğim kafeye sabahın ekren saatlerinde giderim vede kafe bomboş olur işte ozaman ... ozaman.... Şeytani planlarımı gerçekleştiririm...[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gözzelim kıskandın mı gel yaklaş yanıma ben ikinizede yeterim diyip rezalet te cıkarabilirdin. :D[signature][hline]Ardhath Quendra
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 boyle birsey denmez be yahu... yani anlamiyorum adamin ne sucu var ona yukleniyorsunuz o deneni yapiyor[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 senin ne yaptigini ogrenebilir miyiz ?[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bir iki sayfa geriye git soylemistim[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Dorsia, 19 Temmuz 2005 00:36 tarihinde demiş ki: boyle birsey denmez be yahu... yani anlamiyorum adamin ne sucu var ona yukleniyorsunuz o deneni yapiyor bilmiyorum.Sonunu düşünen kahraman olmaz :D[signature][hline]Ardhath Quendra
Öne çıkan mesajlar