Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW'da gezgin olmak istiyorum.

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Deli gibi wow beklerken hayaller kuruyorum da.. Ne tür bir karakterle başlayacağımı düşünüyorum bir kaç haftadır.

Sitelere baktım falan aslında warrior oynamak istiyodum, sonra rogue'u gördüm okudum hastası oldum. Ama sanırım warrior oynicam yine çünkü mining ve bs saplantım var uo'dan kalma. Belki bir warrior bir de rogue yaparım ama neyse.. asıl anlatmak istediğim:

Artık karakter geliştirmek, skill / level kasmak pek önemli değil benim için. Yeni bir dünya geliyor, yeni bir oyun.. Gezgin olmak istiyorum. Hani sırtında foto makinesiyle gezen turistler olurya, öyle screenshot ala ala gezmek istiyorum. Her gün değişik yerlere gitmek istiyorum, acele etmeden. Tadını çıkara çıkara..

Karakter önemli değil de hafif rp de yapmak istiyorum, var mı benle wow'un uçsuz bucaksız dünyasında bu göreve eşlik etmek isteyen?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

ehe laylaylom gezen bir ork bana biraz ters geldi açıkcası, yoksa insan olcam diye bi saplantım yok aslında.

ama büyük ihtimalle insan olmayı düşünüyorum. insan olmazsam ikinci tercihim orc ama..

(ama bir de at binmek istiyorum, o da var)

[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 24 Nisan 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya tekrar düşündüm hangi ırk olmak istediğimi, ırkta çok saplantılı değilim. ama binekte çok saplantılıyım.

ne yazik ki ne kurtları ne ram'leri beğendim. atlar olağanüstü, nightsaber ve nightmare'ler de güzel.

aslında böyle bir karaktere en iyi gidecek ırkın night elf ve human olacağını düşünüyorum. ama nightelf'lerin de tiplerini hiç sevmiyorum. gönlümde human var.

sanırım bir human warrior, bir nightelf rogue yaratcam ilk planda.

eğer horde olmaya karar verirsem, orc ya da undead olcam. ama dediğim gibi öyle dünyayı gezmeye çalışan bir orc ya da undead abes kaçar diye düşünüyorum. ve at binmek istiyoruuum![signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Nisan 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hatta iki karakterimi de human yapcam. çeşitlilik olsun diye sevmediğim bi ırkı oynamak istimiyorum uhu, niye herkes horde yahu.. neyse, belki fikrim değişir ilerde.

bu arada.. hangi server'da oynamayı düşünüyorsunuz? avrupa mı? sanırım daoc gibi avrupa amerika gibi bir ayırım olmayacak, bu durumda pingi en iyi serverda oynayacaksınız herhalde?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

Trolle yabandomuzu yada yarasa verseler çok güzel olur bence=)[signature][hline] Ready for your eyes,
Running for your heart

Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki:
ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki..

Sosyal ağlarda paylaş

Niye herkes horde; çünkü bi forumda yazıyordu ki: "Alliance npcs are boring, horde npcs are cool."
Horde daha sıradışı içeriğe sahip..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Meks >> Arkadaş çevresi
Sosyal ağlarda paylaş

Tauren Druid olucam ben. Yeni bind sistemiyle orc charlarla takılmak sorun olmaz. Öyle über pvp-pvm template için kasmıycam bide. Skill pointlerimin hepsini talentlara vermiycem misal, herbalism olsun alchemy olsun daha üretken bi karakterim olacak. Galiba bende de ultima dan gelen bi alışkanlık var trade skilleri mmorpglerde olmazsa olmazlarımdan.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 26 Nisan 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne diim biraz karamsar bi yaklasim olcak ama mmpo larda gordugum yegane sey cidden samimi arkadas olmayan turkler beraber bisiler yapamio (bkz: swg) (bkz: lineage) (bkz: ao etc..)
ha bir gun olur iki gun olur ondan sonra dier oyunlardaki yuksek level dusuk lvl xp gain meselesi burdada olur (olur heralde?) ondan sonra unutun beraber taklmayi ha olesine amacsiz xp hedefi olamdan traveling yapilirmi bilmiyorum cou insan bi yerden sonra xp lvl etc hirsina kapilio.. o nedenle bu travel takimlarinin 2-3 kisiden oteye gideceini sanmiyorum..
bu tarz hayaller sadece hayal olarak kalabilio counlukla[signature][hline]

Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 26 Nisan 2004 15:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işte o yüzden sağlam bir rest sistemi var oyunda, yok öle 43 saat sürekli xp kasmak artık, karakter savaşmaktan yorulunca aldığın xp 4 te 1 e düşüyor karakterin dinlenmesi gerekiyor birkaç dünya saati. ama bu questleri etkilemiyor mesela,
daha çok rp ye ağırlık verilmiş oyun sistemi var gayet güzel olacak yani.
free pvp gibi bir dert olmadığı için, düello bazlı pvp olduğu için de, L2 deki gibi sürekli stress olmadan rahatça dolaşılabilecek zaten insanlar.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 26 Nisan 2004 00:51 tarihinde demiş ki:
Tauren Druid olucam ben. Yeni bind sistemiyle orc charlarla takılmak sorun olmaz.
Yeni bind sistemi? Bilmediğim bişiler var galiba. Bi de skill sistemi de şu aralar karışık, tam oturtmadılar değişecek heralde..
Bi de Norak PvP sistemi de tam oturmadı denilebilir aslında şu anki haliyle bile şehirden quest alanına giderken karşı realmin nereden geçeceğini bilen tipler yollarda saklanabilirler..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

olsun open pvp olmayacakki, istediği kadar pusu kursun :)

pvp olarak saldıracağın adam duel önerisini kabul etmeli, yoksa sen istersen amuda kalkıp çorba yapsan saldıramıyorsun açık arazide şu anki sistemle. değiştirecekleri sanmıyorum ben bunu, çoğunluk bunu istiyor çünkü forumlardan da anlaşılıyor zaten;
şu an bi topic var hatta neden wow başarılı olamaz falan filan diye zırvalayan eleman var, sırf open pvp olmadığı için demiş adam, tabi flame sonu :)

pvp sistemi yapılan testlerde görüldü zaten gayet dengeli şu anda.

benzer malzemelere sahip aynı levellarda adamlar pvp olayını test ediyor zaten sürekli, ortaya çıkan sonuç 1 kişi ölüyor diğerininde çok az hp si kalıyor, bu şekilde olmayan classlara zaten balans ayarı çekiliyor beta 2 için şu an, forumlarda da beta test edenler yazdılar zaten bunu, bundan daha dengelisi olamaz yani.

birtek sanırım mesela horde olarak bi alli şehrine gidersen ordaki npc guardlar saldırıyor o zaman playerların saldırması da serbest olabilir, bunun üstünde çalışıoruz demişlerdi en son.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

Faction pvpsi yok mu yani swgdeki gibi?Mesela humansın,orc topraklarına girdin.Ordaki orclar "Oo hoşgeldin gel buyur" mu diyecek yoksa direk savaş olabilecek mi?

[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)

[Bu mesaj codmaster tarafından 27 Nisan 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...