Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaz geldi gene sinekler vizir vizir dolasiyor

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

kafayı yemek uzereyım bu gereksız hayvanların ekolojık dengeye bır etkısı varmıdır cok merak edıyorum.
nese kendımce bagzı kurtulus metodları gelıstırdım

1ıncısı elıme ıkı tane sınek oldurme cıhazı (sopa gıbı ucunda plastık bır parca var) alıp drizzt in savas taktıklerını dusunerek dalıyorum.
2ıncısı ısıkları sondurup soteye yatıp uyur gıbı yapıyorum sınegın konmasını beklıyorum konar konmaz NIHOA! dıye bagırıp ustune vuruyorum.
3uncusu odadan dısarı cıkıyorum ve kardesımın odasına gırıyorum ısıgını acıyorum kendı ısımı kapatıyorum sınekler gelıcne kosup odama gecıyorum ve onları kardesımle bas basa bırakıyorum kapımada ıkı kılıt vuruyorum:)
4uncusu eger cok cok perısan bır haldeysem kendımı raide ve pirize takilan zimbirtilara emanet ediyorum ve sınekler yılmazzada teslım oluyorum ve benı yemelerıne ızın verıyorum:(

sizin yontemlerınızı alalım:)[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 29 June 2003 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

En fantastik yöntem bi deodorant al birde çakmak havada sinekleri uçan alev toplarina çevir ama oda duvarlari simsiyah oluyor :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ayaklı halojen lambalar da gayet güzel iş görüyor sinekler pek akıllı hayvanlar değil direk ısı ve ışığa gidiyorlar halojen lambalar ise mangal gibi olduğundan direk yanıyorlar çatır çatır ama haftada bir lambayı temizlersen iyi olur böcek mezarlığı oluyor bide halojen lambalar odayıda ısıtıyor basbaya o yüzden istemeyebilirsin[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

benim en birinci uyguladığım sistem eve sokmamak, giriş/çıkışlar gün batımından gündoğumuna kadar çok sıkı denetleniyor, kapılar 1,5 sn'den fazla açık bırakılmıyor. heryerde sineklik var. dışarı çıkarken de uzun bişiler giyiyorum altıma pantolon misali.. (sırf kaşınmaktan başka nedenlerim de var hiç girmeyeyim uzun hikaye)

ev içinde tespit edince de alarm veriliyor ve görüldükleri yerde imha ediliyorlar. duvardaysa sineklik ya da tokat, (babamın tokadı osmanlı tokadı gibi mübarek) havadaysa bendenizin miyagisan'ı andıran havada elle sinek tutma teknikleri kullanılıyor.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece tam 12 tane öldürdükten sonra ev içinde bi tane foseptik çukur olduğuna inanıyorum.

Eğer klima varsa açın
içeri bile girmiyolar

(havada elle tutmayı cok beendim)
yöntem ise
1 adet fen bilimleri çalışma kitabı alınır.Matematik yazısının m harfi sivri ye vuracak şekilde nişan alınır ve kol serbest bırakılır
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi alet yapmıslar bi ses dalgası yayıomus sineklerin duyduu sinekler ona gidiomus sora cosss alcaklar bzmkiler mahalleye cok buyuk bı alanda tesir ediolarmıs ama tuzludur fiyatı babadan kalma teknikler olan elle kavrama we deodoranı kullanalm yine[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...