THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kafayı yemek uzereyım bu gereksız hayvanların ekolojık dengeye bır etkısı varmıdır cok merak edıyorum. nese kendımce bagzı kurtulus metodları gelıstırdım 1ıncısı elıme ıkı tane sınek oldurme cıhazı (sopa gıbı ucunda plastık bır parca var) alıp drizzt in savas taktıklerını dusunerek dalıyorum. 2ıncısı ısıkları sondurup soteye yatıp uyur gıbı yapıyorum sınegın konmasını beklıyorum konar konmaz NIHOA! dıye bagırıp ustune vuruyorum. 3uncusu odadan dısarı cıkıyorum ve kardesımın odasına gırıyorum ısıgını acıyorum kendı ısımı kapatıyorum sınekler gelıcne kosup odama gecıyorum ve onları kardesımle bas basa bırakıyorum kapımada ıkı kılıt vuruyorum:) 4uncusu eger cok cok perısan bır haldeysem kendımı raide ve pirize takilan zimbirtilara emanet ediyorum ve sınekler yılmazzada teslım oluyorum ve benı yemelerıne ızın verıyorum:( sizin yontemlerınızı alalım:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 29 June 2003 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 En fantastik yöntem bi deodorant al birde çakmak havada sinekleri uçan alev toplarina çevir ama oda duvarlari simsiyah oluyor :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 eski avcılık yontemlerini kullanırım gayet hızlı ellerim vardır ellerimden hiç bir sinek kaçamaz[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Estel manyaksın :) Ayrıca çok iyi bi fikir denemek de lazım...[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Ben birde sineklerin cesedlerini herzaman ortaad bırakırım ıbretı alem olsun dıye[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Raid diyorum başkada birşey demiyorum... Veya yatağına cibinlik yaptıracan.[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 birde olumune battanıyeye sarılma olayı var sadece vucudunun bellı bır bolumunu dısarda bırakıp oraya off sıkıyorsun yemege calısan sınekte yıyıp oluyor bunu sımdı kesfettım:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ayrıca ayaklı halojen lambalar da gayet güzel iş görüyor sinekler pek akıllı hayvanlar değil direk ısı ve ışığa gidiyorlar halojen lambalar ise mangal gibi olduğundan direk yanıyorlar çatır çatır ama haftada bir lambayı temizlersen iyi olur böcek mezarlığı oluyor bide halojen lambalar odayıda ısıtıyor basbaya o yüzden istemeyebilirsin[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 lokantalarda var onalrdan cıt cıt sesler gelıyor[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 lokantalarda olan black light ama o da böcekleri çekiyodu bi şekilde unuttum şimdi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bizde wardı 1 sn susmuyodu walla en sonunda soktuk attık :p yemek olmayınca cıkartıyoduk altından tabaaga ohh kızarmı$ mıs gıbı hmmz leziz[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 benim en birinci uyguladığım sistem eve sokmamak, giriş/çıkışlar gün batımından gündoğumuna kadar çok sıkı denetleniyor, kapılar 1,5 sn'den fazla açık bırakılmıyor. heryerde sineklik var. dışarı çıkarken de uzun bişiler giyiyorum altıma pantolon misali.. (sırf kaşınmaktan başka nedenlerim de var hiç girmeyeyim uzun hikaye) ev içinde tespit edince de alarm veriliyor ve görüldükleri yerde imha ediliyorlar. duvardaysa sineklik ya da tokat, (babamın tokadı osmanlı tokadı gibi mübarek) havadaysa bendenizin miyagisan'ı andıran havada elle sinek tutma teknikleri kullanılıyor.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Sinekliik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 dün gece tam 12 tane öldürdükten sonra ev içinde bi tane foseptik çukur olduğuna inanıyorum. Eğer klima varsa açın içeri bile girmiyolar (havada elle tutmayı cok beendim) yöntem ise 1 adet fen bilimleri çalışma kitabı alınır.Matematik yazısının m harfi sivri ye vuracak şekilde nişan alınır ve kol serbest bırakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 gecen bir topicde gordum saniyede bir milyon mermi atan silah[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bizim evde hiç yok sinekti,börtüydü,böcüktü[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 kutuplarda falanmı yasıyorsun[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Abi bi alet yapmıslar bi ses dalgası yayıomus sineklerin duyduu sinekler ona gidiomus sora cosss alcaklar bzmkiler mahalleye cok buyuk bı alanda tesir ediolarmıs ama tuzludur fiyatı babadan kalma teknikler olan elle kavrama we deodoranı kullanalm yine[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 havalanmak için cam açamıyorum bu sinir şeyler yüzünden[hline]Konu mankeni değil, süpermodel maaşallah ! Sam, 29 June 2003 01:05 tarihinde demiş ki: arcane'in imzasına konu mankeni olasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 şu an bi tanesi arada bi dalışa geçiyo kamikaze yapan japon uçağı gibi feci saldırıo namussuz elimin tersini yicek birazdan[hline]Konu mankeni değil, süpermodel maaşallah ! Sam, 29 June 2003 01:05 tarihinde demiş ki: arcane'in imzasına konu mankeni olasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 başlık "yaz geldi gene avratlar cıbıl cıbıl dolaşıyo" gibi olmuş...lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Bana hiç gelmiyolar aynı odada yattığım kişiler sabah zırlayarak uyanıyolar puaa 0 rh - benim kan grubum o yüzden gelmiyolar galba negatif kana gelmiyolar diye de duydum bu konuda bilgisi olan warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 *Şaplaaakkkkk* Sekiiiiiizzzz....[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar