Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu sefer izleyicilerle buluştuk =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

geçen yaz sıkılıp, 2 günde çekiverdiğimiz...konusu monusu olmayan, dev prodüksiyon- sıfır bütçe karaneo volume1 tamamen çalıntı olan senaryosu ile karşınızda :)

tık tık
yalnız kaliteyi düşürmek zorunda kaldık. üzgünüz ama yapçak bişey yok :([signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!

[Bu mesaj Dynun tarafından 16 Temmuz 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
lollardan lol beğen!
simit, poğaça :-)
dövüş sahnesi inanılmaz.kaybolma ve duvar yıkma efektlerine bittim.
çok komikmiş yaa tebrikler, çalışmalarınızın devamını bekliyoruz.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
saolasın. boyutu küçültmek uğruna kaliteden çok şey kaybettik ama olsun. bu arada: müzikler de ultra çalıntı =)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
hmm. bu gidişle gişe rekoru kıramıycaz :) pek izleyen çıkmadı :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
Film bi kere sanatsal yönden eksik...
Film sadece oyuncular üzerine kurulmuş.Yüksek bütçesiyle en iyi oyunculara sahip olunmuş ama orada oynayan oyuncularada yazık olmuş.

Gişesi olmayan boş bir film...

Emeğe yazık

sezonun en kötü filmlerinde * yıldız veriyorum...

-Atilla Dorsay-[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
euheu sevimli :D
biraz daha kalitei bi versyonunu da isterik ses bazı yerlerde çok karışıyor ya da ben duyma özürlüleştim. :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
Güzel olmuş hakkaten ama keşke video kalitesini arttırsaymışsınız pek birşey anlaşılmıyor...

Özellikle dövüş sahnesi ve fondaki müzik güzeldi...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
normalde 60 mb . movie maker ile orta kalite yaptım. böyle oldu. biraz fazla düştü gibi orta morta derken.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
çok süper bi film oldu.kendimizi hakkaten tebrik ediyorum.full versiyon için dynun'a başvurun size cd yollasın... ha bu arada ordaki karaneo varyaaaa... ahanda o benim...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net
Mesaj tarihi:
heh. cd yollarım yollamasına da. maliyeti sen karşılican di mi ? :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Mesaj tarihi:
Film gayet hoş olmuş bi daha izleyince anladım..

Kamyoncu havası verilmeye çalışılan ancak başarılı olunamayan karakter varya....................................................

İşte o benim. Tüm imkansızlıklara rağmen iyi iş.

Maksat spor olsun ya
Mesaj tarihi:
film bizim die demiyorum hakkaten bu kadar bütçeyle daha iyisini çekerim diyen varsa buyursun gelsin...
bu arada yeni bi projeyle geliyoruz....
yakında....[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net
  • Yeni Oluştur...