Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Arkadasim bu sene ABD ye gitti AFS ile. Gittigi aile tibbi reddediyormus. Kicimla güldüm ya, sora arastirdim gercekten böyle bi hristiyanlik mezhebi varmis, hatta Melekler ve Seytanlar'da denk geldim sora. Garip insanlar[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cok tutucu olan insanlar var burada[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 amerikanyalıların %1 i fln akıllı onlar yönetiyo ülkeyi. geri kalanı ise piskopatın önde gideni.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bebeğine insan dışkısı enjekte eden anne içime oturdu gerçekten :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
loop Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bizdede hayvan çok ama bizimkiler bildik, sıradan vahşilikler yapıyorlar. Bu amerikalılar deli. Görüyorsunuz işte iki tane çocuk otomatik silahlarla okula girip onlarca insanı öldürüyor. Birisi çıkıp savunmasız insanları öldürüp buzdolabında saklıyor ve sofraya servis yapıyor..[signature][hline]Now I lay down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I awake Pray the lord my soul to take :-) :-)
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: RamsesII, 17 Temmuz 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Ya tamam at eşek bir derece de... Denedin dimi? İtiraf et. :)[signature][hline]Silent dance with death...
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 damardan dışkı öeeh. allah belasını vermiştir inşallah biz bunları okurken.[signature][hline]- sauron is back frodo. - bi parça ekmek tutuşturun eline gitsin hayret bişiy..
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: Apache, 17 Temmuz 2005 21:51 tarihinde demiş ki: bebeğine dışkı enjekte eden çok dokundu bana hayvanoğlu hayvan Aynen ya ne adamlar var/[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ben adam atla aşk yaparken nası oldu hala çözemedim yannız.at mi aktif adam mı?at aktifse problem yok[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bu kadar aptal bir ulus olamaz diyorum...[signature][hline]SupeRock
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yok hocam adam aktif oluyor.GEnelde tabure filan kullanıyorlar adamların boyu yetmiyor...@solonor;denemedim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: BUYUK-ISKENDER, 18 Temmuz 2005 13:52 tarihinde demiş ki: said: 2pac, 17 Temmuz 2005 21:55 tarihinde demiş ki: allah korkusu olmayan adamlar işte görüşürüz öbür dünyada sizle Kim verdi sana o yetkiyi? kelimelerimize dikkat edelim. Bazen esprinin dozunu kaçırıyoruz. Ne yetkisinden bahdeiosun sen be
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bi dakka bi dakka balonlu pati.Sen Ne yetkisinden bahsettiğini söyle birşey demicem sadece çok mrk ettim o arkadaş gene cvp ını yazar ama ben yetki metki anlamadım adam üye yetkili değil hani ondan bahsediyor olamassın sakın bu öbür tarafta ondan hesap sorma yetkisi olmasın ? ben bunu anladım da birde senin ağzından duymak istiyordum.Ayrıca ben Avukat değilim ki birilerinin avukatlığını yapayım böle gereksiz ortamlar ytaratıp gereksiz ortamları geriosunuz geriler
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 sen istifini hiç bozma hayal etmeye devam et sen beni karmaşa haline geçtikten sonra anlcıaksın ama anlayamassın
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Ve tanrı BUYUK-ISKENDER gibi fakeleri yarattı.... bizeyse onalra şu lafı soylemek kaldı.... FAKE YOU...
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: BUYUK-ISKENDER, 18 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Tabi, mesajlarım beyinlerinizde bomba etkisi yaptı. Incoming! Evans, shoot these bloody Stukas down![signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bomba!rap şeklinde geliyorrrr[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
LordSul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aaa, amerikada ata tecavüz edene "cinsel sapık"mı diyolar?? :P :P :D[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<-------> |Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter----> ////Donnie Darko aint MAD
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: BUYUK-ISKENDER, 18 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: Türkiye'de Türkçe konuşulur. Evet evet.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Madem bu kadar milliyetçisiniz, o zaman nickinizi de bir Makedon kralı yerine Türk kahramanı koysaydınız... Tarkan falan...[signature][hline]Mekteb-i Sultani
sir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bursada iskendercide çalışıyodur belki adam?üzerine gitmeyin.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 o makedon kralı deil 1.5 iskender demek buyuk iskender duble iskender tadıdna kral olan deel yane[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 oah be hastasıyım bu millyietci dusuncenin herkesi turk ilan etmesine ulan buyuk iskender de mi turk yuh be yuh adam makedon be greklerin en buyuk kahramanı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: BUYUK-ISKENDER, 18 Temmuz 2005 14:35 tarihinde demiş ki: Büyük İskender, yaygın kanının aksine Makedon değil; Hun Türkü'dür. OHAAAAAA, büyük iskenderide hun türkü yaptın ya.. susuyorum....
Öne çıkan mesajlar