Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD'den tuhaf haberler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadasim bu sene ABD ye gitti AFS ile.
Gittigi aile tibbi reddediyormus. Kicimla güldüm ya, sora arastirdim gercekten böyle bi hristiyanlik mezhebi varmis, hatta Melekler ve Seytanlar'da denk geldim sora.

Garip insanlar[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
amerikanyalıların %1 i fln akıllı onlar yönetiyo ülkeyi. geri kalanı ise piskopatın önde gideni.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Bizdede hayvan çok ama bizimkiler bildik, sıradan vahşilikler yapıyorlar. Bu amerikalılar deli. Görüyorsunuz işte iki tane çocuk otomatik silahlarla okula girip onlarca insanı öldürüyor. Birisi çıkıp savunmasız insanları öldürüp buzdolabında saklıyor ve sofraya servis yapıyor..[signature][hline]Now I lay down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I awake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
Mesaj tarihi:
damardan dışkı öeeh. allah belasını vermiştir inşallah biz bunları okurken.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- bi parça ekmek tutuşturun eline gitsin hayret bişiy..
Mesaj tarihi:
ben adam atla aşk yaparken nası oldu hala çözemedim yannız.at mi aktif adam mı?at aktifse problem yok[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Yok hocam adam aktif oluyor.GEnelde tabure filan kullanıyorlar adamların boyu yetmiyor...@solonor;denemedim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
said:
BUYUK-ISKENDER, 18 Temmuz 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
said:
2pac, 17 Temmuz 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
allah korkusu olmayan adamlar işte görüşürüz öbür dünyada sizle

Kim verdi sana o yetkiyi? kelimelerimize dikkat edelim. Bazen esprinin dozunu kaçırıyoruz.

Ne yetkisinden bahdeiosun sen be
Mesaj tarihi:
bi dakka bi dakka balonlu pati.Sen Ne yetkisinden bahsettiğini söyle birşey demicem sadece çok mrk ettim o arkadaş gene cvp ını yazar ama ben yetki metki anlamadım adam üye yetkili değil hani ondan bahsediyor olamassın sakın bu öbür tarafta ondan hesap sorma yetkisi olmasın ? ben bunu anladım da birde senin ağzından duymak istiyordum.Ayrıca ben Avukat değilim ki birilerinin avukatlığını yapayım böle gereksiz ortamlar ytaratıp gereksiz ortamları geriosunuz geriler
Mesaj tarihi:
said:
BUYUK-ISKENDER, 18 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
Tabi, mesajlarım beyinlerinizde bomba etkisi yaptı.

Incoming!
Evans, shoot these bloody Stukas down![signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Mesaj tarihi:
aaa, amerikada ata tecavüz edene "cinsel sapık"mı diyolar??
:P :P :D[signature][hline]|Sul of Eclipse}-->Bounty Hunter<------->
|Sul of Ragnaros| <---Dwarf Hunter---->
////Donnie Darko aint MAD
Mesaj tarihi:
o makedon kralı deil
1.5 iskender demek
buyuk iskender
duble iskender tadıdna
kral olan deel yane[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
oah be
hastasıyım bu millyietci dusuncenin herkesi turk ilan etmesine
ulan buyuk iskender de mi turk yuh be yuh
adam makedon be
greklerin en buyuk kahramanı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
said:
BUYUK-ISKENDER, 18 Temmuz 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
Büyük İskender, yaygın kanının aksine Makedon değil; Hun Türkü'dür.

OHAAAAAA, büyük iskenderide hun türkü yaptın ya.. susuyorum....
  • Yeni Oluştur...