elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kaynak hürriyetin bugünkü gazetesi. At ile seks yapan sapık kazara öldü ABD'nin Washington Eyaleti'nde, bir at ile cinsel ilişkide bulunan sapık öldü. Olay, King Bölgesindeki Enumclaw Çiftliğin'de yaşandı. Adam, yakındaki hastaneye bırakıldıktan sonra yaşamını yitirdi. Adli Tıp, kimliği belirtilmeyen adamın at ile seks sırasında ve "bire kaza sonucu" öldüğüne karar verdi. Söz konusu ata ise herhangi ir zarar gelmediği ifade edildi. Washington Eyaleti'nde büyükbaş hayvanlarla seks yasak değil. Ama küçük hayvanlarla seks "hayvanlara zulüm" olarak yorumlanıp suç sayıldığı için çiftliğe soruşturma açıldı. Sarhoş doğum yapan anne hapse atıldı ABD'nin Oklahama Eyaleti'nde bebeğini sarhoşken dünyaya getiren bir kadın hapse atıldı. Bartlesville'de , Melissa Irene Tanner adlı 37 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşıyla 1 kasa bir içtikten sonra bir kız bebek doğurdu. 7 çocuk annesi olan Tanner'ın kanında OKlahoma eyaleti sınırının dört katı daha fazla alkol bulundu. Bir arkadaşı, doğumdan sonra "Bebeğin adı ne olacak?" diye sorunca Tanner, "Belki de Milwaukee'nin en iyisi" diye cevap verdi. Bu slogan bir bira reklamı için kullanılıyor. Bebeğine insan dışkısı enjekte eden anne ABD'de eski çocuk hemşiresi olan bir anne, 22 aylık oğluna insan dışkısı enjekte ederek zehirlemeye çalışmak iddiasıyla tutuklanarak mahkemeye verildi. Yetkililer, saldırı ve insan hayatını hiçe sayıcı fiil işlemek ve suçlarından mahkemeye sevk edilen Stephanie McMllen'ın kefaletle serbest bırakıldığını belirtiler. Olay anne McMullen'ın çalıştığı hastanedeki doktorların 6 kez hayati hastalıklara yakalanan bebeğin durumunu polise bildirmeliyle ortaya çıktı. Tıbbi kontrol sırasında çocuğun kanında insan dışkısındaki "E. Coli" bakterisi bulduklarını ifade eden doktorlar, bu bakterinin dolaşım sistemine ancak kana enjekte edilerek girebileceğini dile getirdiler.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj elaidi tarafından 17 Temmuz 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bebeğine dışkı enjekte eden çok dokundu bana hayvanoğlu hayvan[signature][hline]shinsetsu desu..
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Garip tabii ne biçim insanlar var bu dünyada[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ah son haberi okuyunca içim bi kötü oldu; * kana dışkı enjekte edildiğini hayal eder *[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 son haber feciymiş hakkatende.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 allah korkusu olmayan adamlar işte görüşürüz öbür dünyada sizle[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: 2pac, 17 Temmuz 2005 21:55 tarihinde demiş ki: allah korkusu olmayan adamlar işte görüşürüz öbür dünyada sizle çıkışa gel gibi bişey oldu.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: elaidi, 17 Temmuz 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Kaynak hürriyetin bugünkü gazetesi. Washington Eyaleti'nde büyükbaş hayvanlarla seks yasak değil. Ama küçük hayvanlarla seks "hayvanlara zulüm" olarak yorumlanıp suç sayıldığı için çiftliğe soruşturma açıldı. at küçük baş mı?[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sonuncusu çok şerefsizce[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ne biliyim ben atın başını. ben ne yazıyosa yazdım. o bold yapmamın amacı saçmalığını belirtmek içindi.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bence saçma değil. Büyük baş hayvanlarla seks yapmakla küçük baş hayvanlarla seks yapmak aynı şey degil cunku. Kedisiyle köpeğiyle seks yapmak var Eşekle yapmak var.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yahu bilmiyorsan cvp atma,bold un yüzünden quote yapmadım zaten,merak ettim at nedir ne değildir.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yanlış anlamışım. at sanırım baş hayvanları arasında gösterilmiyo. koyun falan onlar küçükbaş inek sığır falan büyükbaş da at bildiğin hayvan.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ABD 2.sınıf ülke olmaya doğru gidiyor :D
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 "bu kadar aptal insan nasıl bir ülkede toplanır merak ediyorum doğrusu." diyen Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyorum burada.[signature][hline]peace!
arina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben diyorum 'amerikan insanları psikopat oldu tamamen' diye:D akıl,fikir veR yarabbim[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: DiabloTyrael, 17 Temmuz 2005 22:20 tarihinde demiş ki: ABD 2.sınıf ülke olmaya doğru gidiyor :D ABD zaten 2. sınıf bir ülke Yobazlaşmış bir ülke yobazlaşmış bir toplum... Eminim ki Türkiye de daha fazla Aydın vardır ABD den...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 çok doğru burda en azından bir avuç da olsa hala taviz vermemiz bağımsız düşünebilen aydınlar var. ama abdnin aydını göbekten ya pentagona bağlı ya beyaz saraya. güzel şeyler savunanları çıkıyor nadiren ama nedense bağırarak konuşamıyorlar sesleri hep kısık oluyor. neden acaba...[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir..
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: blackchaos, 17 Temmuz 2005 22:25 tarihinde demiş ki: said: DiabloTyrael, 17 Temmuz 2005 22:20 tarihinde demiş ki: ABD 2.sınıf ülke olmaya doğru gidiyor :D ABD zaten 2. sınıf bir ülke Yobazlaşmış bir ülke yobazlaşmış bir toplum... Eminim ki Türkiye de daha fazla Aydın vardır ABD den... Evet hoşuma gidiyor onlar sistem var ama ahlak yok :) Biz de sistem yok ahlak var :) :) :)
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ya tamam at eşek bir derecede o bebeğine insan dışkısı zerk etme nedir ya...Hayvanlık ya[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Apache, 17 Temmuz 2005 21:51 tarihinde demiş ki: bebeğine dışkı enjekte eden çok dokundu bana hayvanoğlu hayvan +1 Allah belanı versin emi ahh bir elime gecses[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 adam atı beceriyo haber oluyo türkiyede yüzlercesi var onlardan :) eşekbecerenler eheh
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: blackchaos, 17 Temmuz 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Eminim ki Türkiye de daha fazla Aydın vardır ABD den... yok be abi abd çok kalabalık o yüzden kazanıyodur ama bizi kendilerinden çok uzak erişilemeyecek bir yerde görüyorlar ona bitiyorum :) paraları olmasaydı görürdüm ben onları :hrr: :-p
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: DiabloTyrael, 17 Temmuz 2005 22:27 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 17 Temmuz 2005 22:25 tarihinde demiş ki: said: DiabloTyrael, 17 Temmuz 2005 22:20 tarihinde demiş ki: ABD 2.sınıf ülke olmaya doğru gidiyor :D ABD zaten 2. sınıf bir ülke Yobazlaşmış bir ülke yobazlaşmış bir toplum... Eminim ki Türkiye de daha fazla Aydın vardır ABD den... Evet hoşuma gidiyor onlar sistem var ama ahlak yok :) Biz de sistem yok ahlak var :) :) :) Eet çok doğru[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hakikaten garip haberler :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Öne çıkan mesajlar