Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Priest

heso

Öne çıkan mesajlar

priest pvp class i degil ya 1vs1 her class i alabilme sansi var ama olay 2-3 lere gelince cok ezik kaldıgını gormeni ve husrana ugramanı istemem yeni baslayan biri olarak..

warrior max health e sahip oldugu icin cok zor ölür shaman yakında mana sı olmasa bile bisiler yapar paladin seal of command i ile dalabilir mage water iydi vs iydi instant dmg leri ile adam oldurur..priest te izliyo shadow form a geciyosun kesiyosun karambolde 2-3 adam sora manaa diye aglıyosun arkadan gelen adamlar cat diye kesiyo daha sora ben neden priest actım okadar ii dmg dealer karakterler varken diye kendi kendine soruyosun..grup bulma olayı da tarihe karıstı priest in.. su an bl da horde priest im org da shaman kadar priest var vs vs..ally olacaksan bence paladin ac mage rogue ac ama ben adam kesicem diye priest acma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stormshadow, 15 Temmuz 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
priest full +mana regen/sec itemlara abanip, enchantlari +spirit yapicak. ne mana sorunu kaliyor ne bisey. ayrica uzun instancelarda (MC/onyxia) en yararli ekipman acik arayla +mana regen/sec ekipmanidir. test edildi cogu yerde.

+1 , bazı arkadaşlar takılmış fazla manaya hava atanlar bile oldu bizim mc run larda neymiş 10000 mana yapmış arkadaş.Bossdayız bu manası 10000 olan priestin manası bitince göt gibi kaldı ortada , sağolsun spirit + mana regen/sec gearlar bizi yarıyolda bırakmadı.Birde bir şey eklemek istiyorum halen bazı healer arkadaşlar innervate'in spirite dayalı olduğunu , spirit ne kadar yüksek ise o kadar çok mana doldurduğunu kavrayabilmiş değil , sanıyorki onda 10000 mana var onun daha fazla manasını dolduracak keh keh :).[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi üstteki iki mesaja bende katılıyorum bir priest olarak. mana regen itemlar ile karektere uygun moblar üstünde hiç durmadan farm yapabilirsiniz (test ettim, onayladım. her 30 sn'de bir mob kesiyordum ve her mob %1 xp/lvl idi. 30 sn = pw:s cooldown)

bu arada orta yolu bulmak lazım. priest'i yerin dibine vurmakta saçma, göklere çıkarmakta. sonuçta her class gibi bir amaca yönelik ve o doğrultuda dengeli. eğer topic'i açan arkadaş hem warrior'a healer olarak destek hemde pvp yapmak istiyorsa, priest olabilir gayette. ama lvl 60'ta sadece o warrior'la takılmayacak, raid gruplarında bulunacak. yani oyunu bir arkadaşa görede kuramayız :D

[ayrıca warrior çok hp'li, paladin şöyle, mage böyle, hepsi priest'i keser gibi bir mantık yürütmemek lazım... ki özellikle mage'ler için priest kabustur. fazlaca abartarak yazmayın yazılarınızı.][signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 15 Temmuz 2005 09:34 tarihinde demiş ki:
[ayrıca warrior çok hp'li, paladin şöyle, mage böyle, hepsi priest'i keser gibi bir mantık yürütmemek lazım... ki özellikle mage'ler için priest kabustur. fazlaca abartarak yazmayın yazılarınızı.]

bence mageine ve priestine göre degisir o durum[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Priest, xp kasarken karsısına gelen 2-3 tipi kesti diye lvl 60 a gelince kendisini uber sanmamalı..
Priestin gorevi healdır.. Pvp de iyi gibi gorunur, ona buna dot atar ama bi su içmeye otursun olan olur.
Biz cok char silen adam gorduk..
Pvp icin priest kasmak sacma bence

p.s: Dwarf priest > All[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Adoris & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

tabiiki mage ve priest'e göre değişir ama wow'da taş, kağıt, makas sistemi uygulanır ve bir gerçek var ki priest (özellikle shadow specced) mage'in counter'ıdır. [bkz. wow europe > mage forumları > en çok zorlanılan class (genelde görünce kaçın tavsiyesi var)]

bu arada wow'da her class pvp için yapılandırılmıştır. starwars galaxies'deki artisan ya da uo'daki crafter'lar gibi düşünmeyin. nasıl dnd'de cleric (kendisi priest'e denktir) 1on1 combat yapmak üzere ayarlanmışsa (her class gibi) wow'da da priest her wow class'ı gibi pvp'ye uygun hazırlanmıştır. ama tabiiki bazı konularda eksisi, bazı konularda artısı vardır. mage gibi burst dmg gidemeyeceği kesindir. ya da shaman kadar 1on1 yapamaz. bir grupta en iyi healer'da olabilir ama bu pvp yapamayacağı anlamına gelmez.

yazılarınız bir yönden yaklaştıkça hep eksik kalıyor, dolayısıylada yanlış sonuçlar doğurabiliyor. şu oyunu hiç oynamamış olsam, priest healer'dır başka bir şeyde yapamaz sonucunu çıkaracağım bazı yazılardan.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Sen priest olmaktan zevk alacaksan priest ol herkes kendi düşüncesini yazmış bu doğru bu yanlış demek saçmalık olur biraz.
Priest grup içinde healer görevini üstlenir,
Pvp de shadow gitmişse güçlü bi rakiptir,
Solo kasması iğrençtir ama eşlik edecek adamı her zaman bulursun,
Dungeon 'larda çoğu class tan 1 adım önde olursun,
vs vs

Ama şunu bilki içinde priest oynama hayali varsa kesinlikle priest ol ben oyuna ilk başladığımda rogue istiyordum bana gruba alınmassın çok var salla dediler shaman oynattım 42 ye kadar. çok güçlü bir karakter olmasına rağmen, bırakıp rogue kasmaya başladım. çünkü kendi zevkim için oynuyorum bu oyunu varsın hiç bir dungeon a almasınlar ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arloth, 15 Temmuz 2005 09:23 tarihinde demiş ki:
said:
Stormshadow, 15 Temmuz 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
priest full +mana regen/sec itemlara abanip, enchantlari +spirit yapicak. ne mana sorunu kaliyor ne bisey. ayrica uzun instancelarda (MC/onyxia) en yararli ekipman acik arayla +mana regen/sec ekipmanidir. test edildi cogu yerde.

+1 , bazı arkadaşlar takılmış fazla manaya hava atanlar bile oldu bizim mc run larda neymiş 10000 mana yapmış arkadaş.Bossdayız bu manası 10000 olan priestin manası bitince göt gibi kaldı ortada , sağolsun spirit + mana regen/sec gearlar bizi yarıyolda bırakmadı.Birde bir şey eklemek istiyorum halen bazı healer arkadaşlar innervate'in spirite dayalı olduğunu , spirit ne kadar yüksek ise o kadar çok mana doldurduğunu kavrayabilmiş değil , sanıyorki onda 10000 mana var onun daha fazla manasını dolduracak keh keh :).

valla bizim manda priestte (benedictionlu) hem bufflı 9000den biraz fazla mana var hemde davar gibi spirit var

asıl benim üzüldüğüm nokta şu:
bazı priestler innervatein özelliğinden spell cast edrerken tam olarak yararlanabildiklerini zannediyorlar
halbuki innervate spell cast ederken % 100, etmezken % 400 mana regenliyo
o yüzden iyi bi druid zaten çok heallemez ilk başta manayı yarılarda tutar sonra prieste innervate i atıp onun manası dolana kadar heali üstlenir , akabinde tekrar prieste devreder o sırada iyi spiriti ve equip: +x mana evry 5 sec itemı varsa mana regenler, dreamless sleep içer vs
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman soleyecem ben grup savaslarına katılacam battlegrounds larda vakit gecirecem onu kesecem bunu kesecem diye dusunuyosanız 60 ud priest olarak size onerim priest acmayın..grup savaslarında dot unuz ise yaramaz cooldown lı mind blast buyunuz ise yaramaz ally olacaksanız adamın 20 yd yakınına gidip mind flay atılmaz(atsanız yersiniz kafanıza crit i 800+ vuran shock u uzulursunuz)yani sonucta bi pvp yarısması olsa 1vs1 bence macrosu ii olan becerikli olan priest herkesi indirir ama oyunda 1vs1 duel harici olmuyo ya sen sn sin de ... dmg verir adam 4/3 hp li iken dalarsın ya da o sana aynı sekilde dalar..grup savasların da ortalama olarak sn de en fazla dmg i kazanır..60 olunca pvp yapacam kral olacam diye kasarsınız 60 olunca ben shadow form a gecip herkesi oldurecem vs dersiniz 60 olunca sizin shadow spec oldugunuzu ogrenen grup elemanları size 2. sınıf insan muamelesi yapar sizde holy olmak zorunda kalırsınız hayatınız lfg demekle gecer pvp yapamazsınız tek amacınız su item i alıyım sole yapayım olur aylarca holy kalırsınız oyundan sogursunuz.. ya da bu ne ya diyip baska karakter acarsınız..en kotusu de aptal warrior lar onune gelene dalıp onları heallayamayınca size N00b demesi shadow spec priest ii healler ama adamların aptallıgını duzeltme sansınız olmuyo herkes dogru duzgun oynasa shadow olarak ta cok guzel bi healer olabilirsiniz ama adamlar noob olunca ve olunce suc size kalıyo..ole insanlar gordum ki warrior scholomance te claud un icinde kalıyo oluyo sora niye heallemiyosun diyo def moda gecmeyi unutan war bana noob diyo sonucta lanet olsun dedirtiyolar..priest acarken ilerisini farklı dusunmustum hayal etmistim ama hic te dusundugum gibi degil ben de dedim bende noob bi war olayım HEal!!! heal?? pw:f plz SHIELD me you f.. N00b diyenlerden olayım..ve su an warrior kasıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunda 1on1 kalamazsin, yani cok zor... kalsan bile, yine guclusun korkma. karsi tarafa zarar verici buyulerini atarken, gucun azalacak ama rahatca yukseltebileceksin.

tabii ki holy/disc. bi shadow priest kadar dmg veremez ama bi shadow priest, asla bi holy/disc. kadar heallayamaz da. ancaaak shadow priest olarak MC'ye kadar idare edebilirsin. ondan sonra da saalam adamlar varsa, MC de bile biraz disini sikarsan ustunden kalkarsin.

tavsiyem, shadow/disc. gitmen yonunde.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heso, 17 Temmuz 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
peki ben şunu soriyim size PVP serverında holy+dis yapmak mantıklımı. yoksa second healer olan paladin seçip arkadaşıma yardım etmem daha mı mantıklı ?

pvp serverında pvp yapamıyan bi class acmak sacma bence arkadasın paladin olacak sa sen mage ol rogue ol vs ol :) priest ten daha cok yardım edersin arkadasına..2 class daha cok dmg verir sora bandaj lanırsınız :)

eger illa priest acacam kim ne derse desin fikrim degismeyecek diyosan sole yapacaksın 60 a kadar shadow gideceksin 60 ta holy e doneceksin ve hep ole kalacaksın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...