Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 [signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldBen gülüomuyum LAN!Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ingilizcesi vardi bunun ya ordan araklamislar direk =D[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 birde bunun .gif lis vardı o daha güzel :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eheh hoş görmüştüm bende çok eskiden :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 nasıl uydurmuşlar öle :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 haha mükemmel.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Çok orjinal bişi ya hoşuma gitti :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ben beğenmedim pek.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ehe lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Heheh :lol: güzelmiş..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ahaha çok güzelmiş :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bunun hareketlisi benim telde vardı ordan bliyom ama çok hoş..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cok iyi gerçekten :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 uehueh aralama olayı iidi.:D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 benim telefonda gifli şekli vardı :D[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yıllar önce bir dönerci dükkanında görmüştüm bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bende yazın kot pantolon denerken kabinde görmüştüm[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cok gusel yapılmıs :d[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şok şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 benim berber amcanın duvarında asılı bu :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Güzel yapmıslar normalde böyle seyleri sevmem fakat bu güzel :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Yaklaşık 4 sene önce görmüştüm, kartpostal üzerinde. Güzel baya :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar