Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pepsi blue

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burn = Healing Potion
Pepsi Blue = Mana Potion

tamam başlıyorum combo point toplamaya[signature][hline]seni 250 milyara değişmem ama 3 trilyon verseler seni nasıl döverim biliyomusun ağzını burnunu kırarım. dünyaya geldiğine pişman olursun.
Mesaj tarihi:
bende gastede gördüm geçen çok ilgimi çekti.
zaten mavi olan herşeye aşırı bir ilgim vardır nedenini bilmiyorum mavi meyve olmadıgı için falan olabilir heralde. (gerçi yaban mersini diye bişey var ama ondan da ömrümde görmedim)
ağustos falan diye duymuştum ama çıktıysa çok iyi.

birde mtv'de bazen mor fanta reklamı çıkıyo.
onu içmeden ölürsem gözüm açık gidicem işte. içen varmı yaw :)[signature][hline]ey edip adanada pide ye
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
pepsi'nin değişik türlerinden biri olmalı. belki ülkemizde yoktur fakat diğer ülkelerde coca cola ve pepsinin classic,gold vb. türleride mevcut.
Mesaj tarihi:
Huuw süper bişe keşke türkiyedede olsa bu yaa...cnm çekti (hiç tadını bilmediim halde :) )[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Mesaj tarihi:
Ben o renkli sıvıları bir gönül rahatlığıyla içemedim, arkadaşın biri redbull'un içinde boğa sperimi var dedi doğru veya değil hep aklıma geliyor böyykkhhh..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
said:
KucukHusamettin, 10 Haziran 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
nasıl elde ediyolarmış o spermi?

Çok fazla düşünmek istemedim ondan içmiyorum zaten :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
bgn bi arkadaim bana da söledi bu blue dan içmiş ve btn gece tuvalete kalkmak zorunda kalmış.. hberiniz olsun..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
Ben içtim be abi, valla umduğun gibi bişey çıkmıyo. Gerçi zaten ne umabilirdik ki :D. Sonuçta Mavi ve çekici o kadar : P, tatda falan bi hadise yok güzel olan. Artriumda satılıyor.
Mesaj tarihi:
said:
Horozzz, 10 Haziran 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
bgn bi arkadaim bana da söledi bu blue dan içmiş ve btn gece tuvalete kalkmak zorunda kalmış.. hberiniz olsun..

rivayet bunlar.[signature][hline]ey edip adanada pide ye
Mesaj tarihi:
Parasını hatırlayamayacağım da şeydi, yoğurttu süttü falan reyonunda satılıyo. Hani şu beyaz ve upuzun aydınlık bir açık dolap varya :), işte orada. Yanlız sayısı sınırlıymış, elini çabuk tutmalısın.
  • Yeni Oluştur...