bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bizim gereksiz ünlüleri toplamış yine Atv bunlara ne yaptırsak diye herhalde çok düşünmüş olucak ki. İçinde çoluk çocuğu telef etmeyi bile göze almış. 2 tavuk besleyemeyen ünlülere şimdide Çocuk emanet ediyorlar. Her ünlü bir çocukla kampa katılıcak 8 ünlü ve 8 çocuk. Her hafta 1 ünlü çocuğuyla beraber yarışmadan ayrılıcak. Bu Akşam Saat 8 de... allah kolaylık versin çocuklara...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o fırlamalar da az değiller yani allah izleyenlere kolaylık versin asıl[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bıkmadılar.bıkmayacaklar.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bide bi dolu sponsor filan geçiyor programın sonunda millet manyak böle şeylere para verdiğine göre[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 geçen sefer ki banu alkan dışında tutulmamıştı buna rağmen ne bu istek anlamadım?[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bana amacları unluleri deli edip cocuklara bagırtıp insanlara kotu gosterme amacı guttukleri fikri geldi tamam tamam uyumalıyım[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yazın programsızlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar, acayip dandik bi yarışmamsı gibi bişey.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu arada katılan ünlülerin her biri farklı bir yerden. örneğin birisi boşnak, birisi amerika'da doğup büyümüş, birisi karadeniz'li vs. :) programı biraz izledim, biraz bayıyor. zaten seray hanım kızımıza uyuz oluyorum. çocuklarda sanki oluyor, koçlarım benim :-p bu arada çocuklarda çok uyuz. çocukların kavgaları ise tam bir komedi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 çocuklar zaten bi lafı 5 kerede anlıyor =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar