bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bizim gereksiz ünlüleri toplamış yine Atv bunlara ne yaptırsak diye herhalde çok düşünmüş olucak ki. İçinde çoluk çocuğu telef etmeyi bile göze almış. 2 tavuk besleyemeyen ünlülere şimdide Çocuk emanet ediyorlar. Her ünlü bir çocukla kampa katılıcak 8 ünlü ve 8 çocuk. Her hafta 1 ünlü çocuğuyla beraber yarışmadan ayrılıcak. Bu Akşam Saat 8 de... allah kolaylık versin çocuklara...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o fırlamalar da az değiller yani allah izleyenlere kolaylık versin asıl[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bıkmadılar.bıkmayacaklar.[signature][hline]Aslında..
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bide bi dolu sponsor filan geçiyor programın sonunda millet manyak böle şeylere para verdiğine göre[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 geçen sefer ki banu alkan dışında tutulmamıştı buna rağmen ne bu istek anlamadım?[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
duende Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bana amacları unluleri deli edip cocuklara bagırtıp insanlara kotu gosterme amacı guttukleri fikri geldi tamam tamam uyumalıyım[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yazın programsızlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar, acayip dandik bi yarışmamsı gibi bişey.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu arada katılan ünlülerin her biri farklı bir yerden. örneğin birisi boşnak, birisi amerika'da doğup büyümüş, birisi karadeniz'li vs. :) programı biraz izledim, biraz bayıyor. zaten seray hanım kızımıza uyuz oluyorum. çocuklarda sanki oluyor, koçlarım benim :-p bu arada çocuklarda çok uyuz. çocukların kavgaları ise tam bir komedi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 çocuklar zaten bi lafı 5 kerede anlıyor =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Öne çıkan mesajlar