Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halka Kanal D'de ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın 23.45'ti ytanlış görmediysem kanal d'de ben dvd'sini yarıda bırakmıştım beynemmiş korkmuştum :P şimdi izlerim heralde buyrun ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
izliyorum çok ii gibime geldi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Halkanın tv'de yayınlanıcağını bilmiyodum dn gece bi açtım tvyi karşımda samarayı görünce "noluyoz lan" demedim değil:)[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
halka iyi bi film ama uzakdoğu yapımı orjinal versiyonu daha güzel bence =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
laorx tv den cıktığı sahneye rastlamışsan kötü koymuştur

yanlış hatırlamıyorsam arcane e hafif bir özür borcum var, hakkını yemiişim biraz filmin, topici bulayım uplıcam=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bi isteğim olucak, elinde bu filmin görüntü kalitesi yüksek bi sürümü olan varsa (dvd, divx), şu ekranda sadece tamamen kuyunun göründüğü sahneden büyükçe bi ss alabilir mi?

(ama samara görünmeyecek, sadece boş şekilde kuyu sahnesi)
  • Yeni Oluştur...