Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Türkler tarafından hacklenmiş :D "Terör örgütü PKK'nın internetteki sesi olan " http://www.pkkonline-kongragel.tk "nın yayınları, bu sabaha karşı Türk hacker topluluğu olan Birleşik Hack Topluluğu (Sanalsuclular- Loginhack-Hackermerkezi) tarafından durduruldu. Sitenin yasadışı bölücü yayınlarına son veren Türk hackerlar anasayfayı indeksleyerek, Atatürk portresi, Türk bayrakları ve mehter marşı ekledi. Terör örgütü PKK'nın sanal alemdeki sesi olan ve bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın İmralı'dan avukatları aracılığıyla gönderdiği mesajları yayınlayan " http://www.pkkonline-kongragel.tk " isimli internet adresinin yayını, bu sabaha karşı Türk hackerlar tarafından durduruldu. Sitenin anasayfasına girerek indeks atan Birleşik Hack Topluluğu (BHT) üyeleri, Atatürk portreleri ve Türk bayraklarıyla süsledikleri sayfaya bir de mehter marşının MP-3 formatındaki müziğini ekledi. BHT üyeleri ayrıca, sitenin ana sayfasına terör örgütü PKK'ya yönelik bir de mesaj bıraktı. BHT üyeleri mesajda şu ifadelere yer verdi: "Şehitlerim, gazilerim emin olsun. Kanımızın son damlasına kadar Türkiye'mizi yılanlardan koruyacağımıza, yılanlardan olmayacağımıza, vatanımızı satmayacağımıza, kaçanlardan olmayacağımıza yemin ederiz." Bir süredir, kendisini sitenin ve terör örgütünün bilgi işlem sorumlusu olarak tanıtan Tahsin Talep'ten tehdit mailleri alan ve PKK bilgi işlem servislerinin Türk hackerlara karşı savaş açtığını öğrenen BHT üyeleri, söz konusu siteyi 1 hafta süreyle izlemeye aldı. Kendilerinin geliştirdiği "İp Dinleme Metodu"yla siteyi takibe alan Türk hackerlar, bu sabaha karşı Tahsin Talep'in online olduğunu görünce, kendisine sahte bir "siteniz hacklenmiştir" maili gönderdi. Talep, hemen siteye girerek kontrol etmek isteyince "solucan" olarak adlandırılan tuzağa yakalandı. Sitenin domain paneline ulaşarak şifreleri ele geçiren BHT üyeleri, anasayfaya indeks attı. Sayfayı Atatürk portreleri ve Türk bayraklarıyla süsleyen hackerlar, siteye girmek isteyen PKK sempatizanlarına da bir sürpriz hazırladı. Adres yazıldıktan sonra indekse yönlendirme yapılan internet sitesini, 10 saniye sonra Mehter Marşı çalacak şekilde düzenlediler. Geçtiğimiz aylarda, bölücü terör örgütü elebaşı "Abdullah Öcalan'a özgürlük" isimli kampanya açan ve İngilizce, Almanca, Türçe ve Kürtçe olmak üzere 4 dilde yayın yapan internet sitesi, özellikle Avrupa'da yaptığı yayınlarla sempatizan topluyordu. Sitenin domain haklarını şimdilik ellerinde bulunduran BHT üyeleri, bölücü örgütün diğer internet sitelerini de kısa zamanda yok edeceklerini bildirdi. Özellikle terör örgütlerinin internet sorumlularından sitelerinin çökertileceği yönünde tehdit aldıklarını kaydeden Türk hackerlar, düzenli ve paylaşımcı çalışmalarla bugüne kadar yapılan tüm sanal saldırıları kayıpsız atlattıklarını ifade etti. 2000 yılından bu yana yaptıkları sanal savaşlarla Türk bayrağını dalgalandırdıklarının altını çizen BHT'liler, her zaman sanal alemde sınır nöbeti tutacaklarını vurguladı" http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~227@nvid~599077,00.asp "turkforum.dk" sitesinden alıntıdır. [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 15 Temmuz 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Hohoh, helal olsun diyorum.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eheh bende adam kolpaliyor saniyordum . dun sc oynarken birisi birazdan alacaz asagi siteyi demisti sallamamistim . demek ki dogruymus .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 helal adamlara bravo başarılarının devamını bekliyoruz.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahhahahahahhaha yüzde yüz kendileri alıp sonra hacked indexi atmışlar yüzde yüz belli.. sonra da hürriyetimi kandırmışlar ahahhaha çok komik loooooll aşırı belli ahahahah[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Birincisi PKK'nın kendi siteleri farklı. İkincisi PKK kongragel ile kesinlikle alakası olmadığını sölüyor her seferinde gerek avrupa'da gerek Türkiye'de. Ha aynılar tamam ama adamlar kabul etmyioken. pkk kongragelli "tk" uzantılı dandrik domain mi alıcaklar hahaha aynı şey gibi. www.kongrage-pkk-apo-bebekkatili-martin-hep-hackler-bu-siteyi.com alıp hacklememden farksız olmuş.. yemezler ahahah[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 @Martin pkk'yımı savunuyon ? bırak sevinelim kendi kendimize :D[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Böyle loser sevineceğimize hiç sevinmeyelim. Adam gibi çıksınlar pkk.org'u hacklesinler onu yapsınlar bunu yapsınlar, halay çekelim ateş üzerinden atlayalım, şarkılar ninniler söyleyelim.. Böylesi loserlık değilde nedir?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Çok kesin konuşmuşum yanılıyo olabilirim şimdiden soyliyim... Ama yani çok belli google'da da aradım siteyi. Böyle bir ste ile ilgili ne bi link var ne bi bilgi var..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 pkk.org tada phpnuke var aslında biraz kasmak lazım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Türkiye sınırları içerisindeki sunucularda barınmasının önüne geçilebilirmi ? Yasal olarak..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 helal olsun adamlara. fakat sanki .tk uzantısı nedir ki? hangi ülkeye ait? darısı pkk.org'un başına.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yasal olarak geçilemez şuan sanırım.. Ama TR'de bu tip konularda yasa mı kalır sence? Bir kere koca bnet bile barındırmaz oyle sunucuy. korkar..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Cumhurcan bir poka yarasada .org'a saldırsa..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 org a baktim birazda :( allahim ya oyuncak gibi oynatiyor kurtler kendilerini haberleri yok neyse daha fazla detaya girmeye gerek yok dilerim org da gocertirler[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 inşallah org'uda göçertirler[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hobarey bin atlı akınlarda çocuklargibi şendik.Ulen şimdigaza geldim bak[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 komik geliyor bana[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 org u da hacklesinler. Mail atalım, site ismi filan vermişlerdi. boş beleş siteyi hackleyıp reklam mı yapmak ıstedıler acaba?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Asıl siteyi hacklemedikten sonra manası yok ama buda güzel olmus ne yalan söliyim :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: vimpir, 15 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki: mehter marsi super olmus :D, kapak olsun o.c larina Aman dikkat etde 2-3 tane ipsiz yüzünden yörüngeyi ziyaret etme. Bildiğim bi olay ise ; Yunanistan'da Efes-Pana maçında yunanların açtığı "S*ktirin Gidin Türkler Ve Türkiye" adlı pankarttan sonra 40 tane Türk Hacker yunan siteleri hacklemiş (biride ben phpbb forumlarını hackledim =) ] 1 Türk Dünyaya Bedeldir yazmıştı Onda çok duygulanmıştım :)[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 8779345 tane siteleri varsa 5'ni hackledik çok mutluyuz.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Öbürleride onlara kalsın. Onlar yapsın kamuoyuna sunusun biz hackliyelim. Çok mutluyuz[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bravo.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 helal olsun..keşke elimden bi destek gelsede yardım etsem..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar