Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Lütfen kesinlik kazanmış transferleri yazalım...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yok GS yönetimi yalanlıyo falan da hala... umut işte...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla fizban çağdaş'da bi zamanlar gs formasıyla poz vermişti.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oooof of azmo yazma bi daha bi daha sinirleniyorum okudukça :/[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 konya murat hacıoglunu kiralamış balic de futbolu bırakmıs..artık ayagım topa gitmio fiziken iyi durumdayım ama artık canım futbol oynamak istemio demis yazık etti kendine :/[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 roy carrol west ham a lauren roobert portsmoutha scott parkerda newcastle a gitmiş bulunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alessio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 okan yılmaz da 1.lige çıkan napoli ye gideceğini açılamış[signature][hline]FM Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 liverpoollu el hadji diouf boltona gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: TRA_GS, 16 Haziran 2005 19:37 tarihinde demiş ki: liverpoollu el hadji diouf boltona gitmiş :lol:[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 deminki mesajı yarım saat gectiği için editleyemedim ksura bakmayın bonservisini yeni aldı manasında attım boltona transferini tamamen boltonun malı oldu yani adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Kingston (Galatasaray) ---> Ankaraspor Okan Yılmaz (Bursaspor) ---> Malatyaspor[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 timuçin, devran -> k.erciyesspor[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 b.b.ankaraspor kingston'ı aldı.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: uncla, 19 Haziran 2005 13:14 tarihinde demiş ki: b.b.ankaraspor kingston'ı aldı. 2 mesaj yukarı bakaydın =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oha nasıl görmedim ya :)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Diego, Benfica ile imzalamış[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: LvL_Sabo, 19 Haziran 2005 15:04 tarihinde demiş ki: said: uncla, 19 Haziran 2005 13:14 tarihinde demiş ki: b.b.ankaraspor kingston'ı aldı. 2 mesaj yukarı bakaydın =) hehe üstten quote yapmayaydın =)=)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 üstten quote'a karşı olanlara karşıyım ben =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 chelsea 8 milyon euroya atletic bilbaonun defansı Del Horno'yu da kadrosuna katmış bulunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ANKARAGÜCÜ Ahmed Hassan (Mısır) Abdurrahman Dereli (Akçaabat Sebatspor) Sedat Bayrak (Akçaabat Sebatspor) Rasim Vardar (Karşıyaka) BEŞİKTAŞ Adem Dursun (Ankaragücü) Ali Tandoğan (Gençlerbirliği) Volkan Ünlü (Schalke 04) B.B.ANKARASPOR Ahmet Yıldırım (Beşiktaş) Faruk Gürsoy (Galatasaray) ÇAYKUR RİZESPOR / Metin Yıldız Gökhan Kaba (Sakaryaspor) Burak Denizli (Maltepespor - orta saha) Abdullah Atik (Tokatspor - orta saha) Yüksel Babayiğit (Muğlaspor) DENİZLİSPOR Selim Teber (Kaiserslautern) İbrahim Taylan Uzunoğlu (Yeni Turgutluspor) DİYARBAKIRSPOR / Hüseyin Kalpar Hasan Özer (Akçaabat Sebatspor) Ahmet Çalışır (Çaykur Rizespor) Atilla Birlik (Gençlerbirliği) GALATASARAY / Eric Gerets Ragıp Başdağ (Sakaryaspor) Altan Aksoy (Konyaspor) GAZİANTEPSPOR / Faruk Hadzıbegiç Giani Stelian Krita (Samsunspor) Erdal Kılıçarslan (Almanya) Ekrem Dağ (Sturm Graz) Ahmet Golcü (Mersin İdmanyurdu) Ali Bayraktar (Akçaabat Sebatspor) Aytek Aşıkoğlu (Adanaspor) Özgür Yıldırım (Ankaragücü) GENÇLERBİRLİĞİ Marcio Oliviera (Brezilya - orta saha) Christian Jardler (İsveç) KAYSERİSPOR / Ertuğrul Sağlam Alexandrov Yordanov (İstanbulspor) Muhammet Yoldaş (B.B.Ankaraspor) Dimitar İvankov (Levski Sofya) Fatih Ceylan (Sakaryaspor) KAYSERİSPOR ERCİYESSPOR Kazım Şeker (Türk Telekomspor) Burhan (Türk Telekomspor) Riadh Bouazizi (Gaziantesppor) Devran Ayhan (Gaziantepspor) İlkem Özkaynak (Çanakkale Dardanelspor) Vicente Enyeama (Nijerya-kaleci) Gökhan Kök (Sakaryaspor) Burak Akdiş (Sakaryaspor) Emre Toraman (Sakaryaspor) Timuçin Beyazıt (Denizlispor) Yusuf Soysal (Eskişehirspor - kaleci) Khaled Fadhel (Diyarbakırspor) Seck Mamadou (Senegal) KONYASPOR / Aykut Kocaman El Saka (Gençlerbirliği) Ümit Bozkurt (Gençlerbirliği) Volkan Çekiç (Türk Telekomspor) Erman Ergin (Akçaabat Sebatspor) Osmani (Arnavutluk-stoper) Vlademir Vasilj (Dinamo Zagreb) Murat Hacıoğlu (Fenerbahçe) Fırat Akkoyun (Üsküdar Anadoluspor) Sait Karrazi (Fas - orta saha) MALATYASPOR Mustafa Özkan (Gençlerbirliği) Taner Demirbaş (Kayseri Erciyesspor) Okan Yılmaz (Bursaspor) SİVASSPOR / Werner Lorant Musa Kuş (İstanbulspor) Murat Karakoç (Altay) Hakan Bayraktar (Akçaabat Sebatspor) VESTEL MANİSASPOR Serkan Özsoy (Malatyaspor) Zafer Demiray (Çaykur Rizespor) Fabio de Duarte (Brezilya-orta saha) ----Bi toplayayım dedim..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bikaç tane de avrupadan transfer haberi vereyim dedim veron chelsea den intere(bu sene kiralıktı bonservisini almış inter) diarra liverpooldan lens e(diarra da aynı veron gibi) zagorakis bolognadan paok[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 serdar kulbilge (kaleci)=> bursaspor'dan => fenerbahçe[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 28 Haziran Salı Günü Beşiktaş Transferlerine İmza Töreni Yapıyor Tarihleri Sunlar: BJK Nevzat Demir Tesislerinde; 10:30 Ali Tandoğan 10:45 Kürşat Duymuş 15:30 Halit Güven Kocabal 15:45 Adem Dursun 16:15 Volkan Ünlü 16:30 Souleyman Youla[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 U20'nin yıldızı Sezer Öztürk BJK ile anlaşmak üzere. Büyük ihtimalle seneye Beşiktaşta!![signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Lancelion, 24 Haziran 2005 08:01 tarihinde demiş ki: ----Bi toplayayım dedim.. toplayamamışsın ama eksik baya bi[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar