Nefr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Sam sen sakın bakma buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 saniyede bir milyondan fazla :-o !!![hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 fake[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 tek namlu olamaz heralde? onun icin tetiğin yaklaşık ışık hızının 3 katı bir hızla haraket etmesi gerekir yanlış hesaplamadıysam=[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Aegean, 28 June 2003 20:54 tarihinde demiş ki: tek namlu olamaz heralde? onun icin tetiğin yaklaşık ışık hızının 3 katı bir hızla haraket etmesi gerekir yanlış hesaplamadıysam=[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) sanmam[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 1 milyon merminin kaplıcağı alanı bi düşünün[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 :lol: %100 yazış yine ntvmsnbc.com dan hauhaua fiziksel olarak nası bi mümkünatı olabilir bunun yaaaaa UAHAHUAUH[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yok yaw ski$ fln degil bu bayaa once de vardi bissuru namludan cok degi$ik bi sistem ile ate$ ediyo (sanirim ehhe ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 cook eskiden vardi 5-6 sene onceden[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 metal strom nedemek ya? storm olsa anlicam da[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Bu sitede işin cıvığını çıkardı. Adamlar haber bulamıo herhalde diycem ntv, ms, nbc ayrı ayrı kültleşmiş markalar. Ama kimden ne geliceği belli olmuyo. Salak adam sanki dünyanın en hayırlı işini yapmış gibi. İnsan öldürmeyi kolaylaştıran bişeye nası biri emek verir? Hemde hobi olarak. Git güzelim ya biz yine ultimamıza dönelim. Ama adamlar bize ultima oynayacak dünya bırakmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Adam yapmis amerika alir gelistirir daha cok adam öldürür ben size olcaklari söyliim yanlis kisinin eline gecmistir bile lol be kafam girsin o herife cok hayirli bi is yapmis sanki...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yapmadıgı icin bos yani dedikleriniz. cidden yani fizik kurallarına aykırı. saniyede 1 milyon kursun atabilicek kadar hızlı donemez, donse bile dondugu zmn alet erir, hadi erimeti o 1sn de atıcagı kursunu nerde korican? hadi korudun ama silahı 1 sn mi kullanıcan sadece? hadi aldın yanına 100.000m kursun, tek bi hedefe 1 milyon kursunmu atıcan? ( hani adam zaten 1 sn de o aleti cevirebilicek ) sen bu 1 silahın maliyeti+kursunların maliyeti icin ulkedeki kaç okulun elektrik kullanımını kısıcaksın? sacmalık[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar [Bu mesaj Sintisyzer tarafından 28 June 2003 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bu arada bu bakkal 1 milyon kursunu nerden bulmus[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 benim dediğim gibi bence bir den çok namlusu vardır haberi yazarken yanlışlıkla tüfek yazmışlardır. 5 tane minigunlı tek bir yereden kontrol edilen sisteme de silah dersin, kimyasallara da dersin, bi tabancaya da silah dersin[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 silahın en önemli özelliğinin saniyede attığı mermi sayısı değil, hedefleri elektronik ekranda ayrıntılı şema ve projeksiyonlarla göstermesi olarak niteledi. Silaha takılı bulunan bu elektronik sistemin istendiğinde diğer uçaksavar ve ağır makinalı tüfeklere monte edilebileceğini açıkladı. Elektronik mekanizma istenen mermi tipini kendi haznesinden ayarlayabiliyor. said: Sintisyzer, 28 June 2003 21:32 tarihinde demiş ki: Cidden yani fizik kurallarına aykırı. Saniyede 1 milyon kursun atabilicek kadar hızlı dönemez. Dönse bile döndugu zaman alet erir. Hadi erimedi o 1 saniyede atıcagı kurşunu nerde koruycan? Hadi korudun ama silahı 1 saniye mi kullanıcan sadece? Hadi aldın yanına 100.000m kurşun, tek bi hedefe 1 milyon kurşun mu atıcan? (hani adam zaten 1 sn de o aleti cevirebilicek) Sen bu 1 silahın maliyeti + kurşunların maliyeti icin ülkedeki kaç okulun elektrik kullanımını kısıcaksın? saçmalık Bence de saçmalık. Ha, derseniz, onyüzbinmilyon minigun birleştirdi, öyle atıyor kurşunları, o da kullanışsız bir alet olur. Turşu niyetine mi alıcan o silahı? Amerika'nın o kadar teknoloji mühendisi var, ve bu adamın yaptığını yapamadı, ki adam da sıradan biri, fizikçi felan olsa birşey demiycem. O silah bırak saniyede bir milyon kurşunu, dakikada bir milyon kurşun atamaz. Hah, herşey oldu, bu silah çok hızlı ateş ediyor, basit bir silah, her yere götürebiliyoruz felan filan, saniyede ne diye 1 milyon kurşun atıyoruz? Biz deli miyiz?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 June 2003 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 dedim ya, manyakmısın bi hedefe 1 milyon kursun atıosun, nerden gelio o 1 milyon kursunun parası?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Abi adamlar sallasalardı da destekli be abicim amator bi teknoloji meraklısı nası yapio afedersin ? abe gecen hardtisk cıkardım ondan tupanca yaptım sanıede 10000000 tane atuir fiseh gibin ?[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yahu amerikanın bi askerinin silahında 50 mermisi olsa, al yanına bi 200 kursun sarjorlerle birlikte. etti sana 250 kursun, sen ne diye bi askere vericegin kursunun 4000 katını bi adama veriosunki? 4000 adam yerien o askeri yolladın, e adamı vurdular. adam öldü. e sıçtın ozaman?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 1 milyon kurşun atmak çok gereksiz birşey. zaten, minigun ile helikopterleri, tankları birkaç saniyede yok edebiliyorsun. O silahın tuşuna bir kere basıp hemen parmağını geri çeksen bile, kurşunu boşuna harcamış olursun. "Waste of ammo" (saniyede hiçbir silah 1 milyon kurşun atamaz bir kere daha hatırlatmak isterim)[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ulan o silahı kullanan adam arkasında kazanla mı gezecek? nerde durur o kadar mermi[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bikaç sene önce çıkmıştı bu haber. televizyonda göstermişlerdi sam bataryası gibin bişidi (sam bataryası yaw :D ) aynı isimliydi. bakkal çakkal demedilerdi ve dakikada 1000 kadar mermi atıyodu. çarpıtılmış haber örneği...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Sintisyzer, 28 June 2003 22:09 tarihinde demiş ki: yahu amerikanın bi askerinin silahında 50 mermisi olsa, al yanına bi 200 kursun sarjorlerle birlikte. etti sana 250 kursun, sen ne diye bi askere vericegin kursunun 4000 katını bi adama veriosunki? 4000 adam yerien o askeri yolladın, e adamı vurdular. adam öldü. e sıçtın ozaman?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar aahahahahaahhahaha ciddi lan. Şeye benziyor. Warcraftta ghoul ölse zkimde olmaz, ama Tauren ölünce oturup ağlıyacağım geliyor. Bu olay da ghoul un tek başına taureni alması gibi bir olay :)[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 1.000.000 mermi/sn =? 16,6 mermi/sn[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Bir de bir adamı 1, bilemedin 2 kurşun öldürür zaten (rambo flan değilse). Ya sen gidip bunun 500k katını niye harcayasın. Yani adam 1m kuşun yese adam kalmaz zaten geriye.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar