Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kötü niyetli insanların elinde korkunç bir silaha dönüşebilir!!

Nefr

Öne çıkan mesajlar

said:
Aegean, 28 June 2003 20:54 tarihinde demiş ki:
tek namlu olamaz heralde? onun icin tetiğin yaklaşık ışık hızının 3 katı bir hızla haraket etmesi gerekir yanlış hesaplamadıysam=[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)

sanmam[hline].:Liceo Italiano:.
Msn Messenger:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

:lol: %100 yazış yine ntvmsnbc.com dan hauhaua fiziksel olarak nası bi mümkünatı olabilir bunun yaaaaa UAHAHUAUH[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sitede işin cıvığını çıkardı. Adamlar haber bulamıo herhalde diycem ntv, ms, nbc ayrı ayrı kültleşmiş markalar. Ama kimden ne geliceği belli olmuyo. Salak adam sanki dünyanın en hayırlı işini yapmış gibi. İnsan öldürmeyi kolaylaştıran bişeye nası biri emek verir? Hemde hobi olarak. Git güzelim ya biz yine ultimamıza dönelim. Ama adamlar bize ultima oynayacak dünya bırakmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

yapmadıgı icin bos yani dedikleriniz.

cidden yani fizik kurallarına aykırı. saniyede 1 milyon kursun atabilicek kadar hızlı donemez,
donse bile dondugu zmn alet erir,
hadi erimeti o 1sn de atıcagı kursunu nerde korican?
hadi korudun ama silahı 1 sn mi kullanıcan sadece?
hadi aldın yanına 100.000m kursun, tek bi hedefe 1 milyon kursunmu atıcan? ( hani adam zaten 1 sn de o aleti cevirebilicek )
sen bu 1 silahın maliyeti+kursunların maliyeti icin ulkedeki kaç okulun elektrik kullanımını kısıcaksın?

sacmalık[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar

[Bu mesaj Sintisyzer tarafından 28 June 2003 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

silahın en önemli özelliğinin saniyede attığı mermi sayısı değil, hedefleri elektronik ekranda ayrıntılı şema ve projeksiyonlarla göstermesi olarak niteledi. Silaha takılı bulunan bu elektronik sistemin istendiğinde diğer uçaksavar ve ağır makinalı tüfeklere monte edilebileceğini açıkladı. Elektronik mekanizma istenen mermi tipini kendi haznesinden ayarlayabiliyor.
said:
Sintisyzer, 28 June 2003 21:32 tarihinde demiş ki:
Cidden yani fizik kurallarına aykırı.
Saniyede 1 milyon kursun atabilicek kadar hızlı dönemez.
Dönse bile döndugu zaman alet erir.
Hadi erimedi o 1 saniyede atıcagı kurşunu nerde koruycan?
Hadi korudun ama silahı 1 saniye mi kullanıcan sadece?
Hadi aldın yanına 100.000m kurşun, tek bi hedefe 1 milyon kurşun mu atıcan?
(hani adam zaten 1 sn de o aleti cevirebilicek)
Sen bu 1 silahın maliyeti + kurşunların maliyeti icin ülkedeki kaç okulun elektrik kullanımını kısıcaksın?

saçmalık

Bence de saçmalık. Ha, derseniz, onyüzbinmilyon minigun birleştirdi, öyle atıyor kurşunları, o da kullanışsız bir alet olur. Turşu niyetine mi alıcan o silahı?

Amerika'nın o kadar teknoloji mühendisi var, ve bu adamın yaptığını yapamadı, ki adam da sıradan biri, fizikçi felan olsa birşey demiycem.

O silah bırak saniyede bir milyon kurşunu, dakikada bir milyon kurşun atamaz.

Hah, herşey oldu, bu silah çok hızlı ateş ediyor, basit bir silah, her yere götürebiliyoruz felan filan, saniyede ne diye 1 milyon kurşun atıyoruz? Biz deli miyiz?[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 June 2003 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamlar sallasalardı da destekli be abicim amator bi teknoloji meraklısı nası yapio afedersin ? abe gecen hardtisk cıkardım ondan tupanca yaptım sanıede 10000000 tane atuir fiseh gibin ?[hline]I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel

Icq UIN = 788808
a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2
Sosyal ağlarda paylaş

yahu amerikanın bi askerinin silahında 50 mermisi olsa, al yanına bi 200 kursun sarjorlerle birlikte. etti sana 250 kursun,
sen ne diye bi askere vericegin kursunun 4000 katını bi adama veriosunki? 4000 adam yerien o askeri yolladın, e adamı vurdular. adam öldü.
e sıçtın ozaman?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
abajura sıçıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

1 milyon kurşun atmak çok gereksiz birşey.

zaten, minigun ile helikopterleri, tankları birkaç saniyede yok edebiliyorsun.

O silahın tuşuna bir kere basıp hemen parmağını geri çeksen bile, kurşunu boşuna harcamış olursun.

"Waste of ammo"

(saniyede hiçbir silah 1 milyon kurşun atamaz bir kere daha hatırlatmak isterim)[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sintisyzer, 28 June 2003 22:09 tarihinde demiş ki:
yahu amerikanın bi askerinin silahında 50 mermisi olsa, al yanına bi 200 kursun sarjorlerle birlikte. etti sana 250 kursun,
sen ne diye bi askere vericegin kursunun 4000 katını bi adama veriosunki? 4000 adam yerien o askeri yolladın, e adamı vurdular. adam öldü.
e sıçtın ozaman?[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
abajura sıçıyorlar

aahahahahaahhahaha
ciddi lan. Şeye benziyor. Warcraftta ghoul ölse zkimde olmaz, ama Tauren ölünce oturup ağlıyacağım geliyor. Bu olay da ghoul un tek başına taureni alması gibi bir olay :)[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Once I had strenght but no wisdom,
Now I have wisdom but no strenght.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...