DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 En sevdiğim ve en nefret ettiğim blizzard. Neden mi? Çok güzel oyun yapıyorlar. İlk orjinal oyunum warcraft 2 idi. Hatta ilk strateji oyunum. Ama çok geç devam oyunu çıkarıyorlar. Bir çok vaatte bulunuyorlar ve 5 seneden önce bu vaatlerini gerçekleştirmiyorlar... Diablo da ayrı bir konu olur :)[signature][hline]Saniyede 5kb ile Ka indiriyorum. Yaklaşmayın; kurulu bomba gibiyim. Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Nerdeyse hiç yeni oyun oynamadığım için eskilerden iki tane olacak benim söyleyeceklerim. SSI: Darksun serisi, Krynn serisi, Eye of the Beholder serisi, Imperialism, Panzer General serisi, Pools of Darkness, Ravenloft'lar. Sadece strateji ve rpg oynayan bir insan olarak SSI tam benim istediğim tür oyunlar çıkarıyordu. Benim için bir numaralı firma sanırım SSI. Microprose: Civilization, Colonization, Pirates, Master of Orion, Tycoon'lar (özellikle Rail Road ve Transport), Ufo serisi. Sanırım strateji severler bana katılacaklardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eidos - Thief serisini hic bir zaman unutmuycam. arkadaslarla oynarken oyle kaptirirdikki kendimizi . sanki oyunun icindeymisiz gibi oynarken duyulmasin diye sessiz konusurduk :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 En sevdigimde en nefret ettigimde Blizzard..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kaliyorum sana etos ayni kafadayiz :) Majesty de ekle bu listeye Esi benzeri olmayan bir oyundu . Civilization Micronun oynumuydu yaw ben sanki baska firma diye hatirliyorum ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Favorilerim Blizzard 3do falan filan da olsa Shiny Entertainment a da saygım büyüktür Sacrifice,MDK,Enter The Matrix ... gibi oyunlar ile oyunseveri mutlu emişlerdir.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 black isle lucascık blizzard[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Westwood stuidos Black ice Ubisoft Ent[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konami Blizzard[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Blizzard Interplay team17(worms olayı) Rockstar firaxis...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 çok yaratıcı bir oyun yaparak fırlayan bir sürü firma sayılabilir (misal birisi team17 demiş, bencede mükemmel bir oyun worms ama team17'den başka bir efsane çıkmadı) ama benim gözümde; black isle, oyunlarına kattıkları ruh, muhteşem kurgudan ve blizzard, oyunlarını pek oynamamış ve haz etmemiş olsamda oyun ve oyuncularına verdikleri değerden (ki karşılığını fazlasıyla alıyorlar) dolayı büyüktürler.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Black isle forever...(böhühühü:()[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 eidos - commandos lucas arts - adventure paradox - bilimum kendine özgü oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: screamer, 11 Temmuz 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Sacrifice,MDK,Enter The Matrix ... gibi oyunlar ile sacrifice cok saglam oyundu ya,bi devami ,add-on falan cikartsalardi guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Masticore, 11 Temmuz 2005 20:32 tarihinde demiş ki: Civilization Micronun oynumuydu yaw ben sanki baska firma diye hatirliyorum ? Evet Microprose'un. Sid Meier'ın Microprose zamanlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Westwood - Red alert serisi ve tiberian sun Rockstar - Gta serisi Blizzard - Wc , sc , diablo Sierra - Phantasmagora , half life , leisure suit larry bunlar agir basar onun disinda bullfrog ve 3do gibi eski sirketlerede saygim vardir ama mesela atari ve ea gibi firmalarada "bana uzak olsun" tarzi bir yaklasimim vardir eklemek istedim = lucas arts eskiden cok iyi oyunlar cikarsada son bir kac senedir ard arda sici$lar sergiledigi icin git gide soguyorum[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 12 Temmuz 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Firaxis: alpha centauri, civ3, pirates! 2, gettysburg Sigames: championship manager, football manager[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yukarıda ki BeaLzeBuB mu ?[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Microprose ... pirates , gunship SSI .... tum stratejileri 3DO[signature][hline]Sabahları akşamlar doğurur, Gün ışığında yanan kızıllığı yaşatır mevsimler, Bir mavi perde olur ellerim; Merhaba der yaşayan ölülere............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Dwn, 13 Temmuz 2005 09:22 tarihinde demiş ki: yukarıda ki BeaLzeBuB mu ? kimin sorduğuna bağlı. :P[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Cuce, 11 Temmuz 2005 04:46 tarihinde demiş ki: Lucas, bulfrog, blizzard +1[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Disappear, 12 Temmuz 2005 17:30 tarihinde demiş ki: leisure suit larry ayıp ayıp neyse ; blizzard;warcraft serisi, diablo 2 ve lod , eagames;şimdi bi ton oyunu var hangisini diyeyim???medalofhonor dan başla underground,ordan git btf ye kadar..ne aklına gelirse Lucas art; grim fandango,monkey island Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Black isle...Sirtech..:( ve tabikide blizzard[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 en sevdiim Blizzard en sevmedıım EA games(her şeyi satın aldıklarından yakında bütün piyasa bunların olcak Mall Market gibiler...:D)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valve lucasarts id software Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar