Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: XaeroFarb, 13 Temmuz 2005 11:37 tarihinde demiş ki: Bu Resim Komik mi? Yoksa Düşündürücü mü? Bu blackchaos'un küçüklüğü değil mi ?[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: robinson, 13 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki: onu eline verip resim çekenin kafasını kırmak lazım... OMG!!!!!!!!!!!111111111[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: orc_lord, 13 Temmuz 2005 19:59 tarihinde demiş ki: düşündürücü olsa gerek yada çocuğun eline bira ve sigarayı tutuşturarak komiklik yaratacağını sanan bir köylü? Yok bu çocuk harbi içiyordur bunları komiklik olsun diye falan değildir yani.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 orc_lord? bira?[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivvan the tauren hunter @ Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu ne la[signature][hline]1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ne komik ne dusundurucu sadece Ayıp[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 olm bu çocuk gerçekten içemez rakaı ölür lan ikli yudumda:)[signature][hline]1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 cahillik[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aynı benım küçüklüğüm =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Köylü diyen arkadası kınıyorum. Anadolu köylüsü cocugunun eline,hele bu yasta cocugun eline sigara,alkol.Dayak manyagı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 benım kucuklugum..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokayy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 trajikomik...[signature][hline]Gitar Sosu will be alive until foreveer..!! Best of us is Gitar Sosudur arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Zor günler Zor zamanlar, İnsanlar Zorlanınca Böyle İnsanlık Dışı Şeyler Yapıyor Sanırım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kkomik[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Sthilaryon, 14 Temmuz 2005 13:49 tarihinde demiş ki: Zor günler Zor zamanlar, İnsanlar Zorlanınca Böyle İnsanlık Dışı Şeyler Yapıyor Sanırım. İnsanlık dışı birşey değilki, elindeki şişeye baksana yoldan bulduğu kesin, sigarada ona ait değil, sadece ortaya gülünç birşey çıkarmak için kasmışlar, abartı birşey yok..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 yazık[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 birde böle birşey var buda ilginç...Farkettiyseniz 1 tane dışında bütün erkekler bakıyor bayanlara.Not:ek$i sozluk sour-fxten alınmadır.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*[Bu mesaj arian tarafından 14 Temmuz 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Burası neresi ?[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Türkiye ama hangi şehir olduğunu bilmiyorum.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Türkiye olduğu bellide, şehri merak ettim.Fotoyu çekende daha sonra bakarım diyerekten çekmiştir :lol: [signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. [Bu mesaj Zagg tarafından 14 Temmuz 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kadın olmak hakkaten zor bee düşünsene 10 tane herif ağzı sulanarak sana bakıyo zoorr zorr bn erkeğim bu arad[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 taksimde,fethiyede,bodrumda kusadasinda su an bile bole 10 larcasina rastlayabilirsiniz. bu tamamiyle sosyokulturel;turk erkekleri kiz kardeslerine baktirtmaz yada kendi kiz arkadaslarina bakan olursa yasatmaz ancak onlar baskalarininkini cok rahat tapular ,goz koyar iste size tam bir paradox..bu avrupa kulturunde yoktur ...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Cidden yazik cok üzüldüm ama bi yandanda cocougun surati cok komik belkide sadece poz amacli cekilmistir yani coocuk kullanmiypordur umarim :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 rakı şişesinin boş olup elindekinin de yanmadığını düşünürsek komik olmaya çalışılmış "bu resme özel".ama olayın genelinde kesinlikle ne komik ne düşündürücü , direk üzücü bişey[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 istanbula benziyor[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar