Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Resim Komik mi? Yoksa Düşündürücü mü?

Xaero

Öne çıkan mesajlar

said:
orc_lord, 13 Temmuz 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
düşündürücü olsa gerek yada çocuğun eline bira ve sigarayı tutuşturarak komiklik yaratacağını sanan bir köylü?

Yok bu çocuk harbi içiyordur bunları komiklik olsun diye falan değildir yani.[signature][hline]bla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sthilaryon, 14 Temmuz 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
Zor günler Zor zamanlar, İnsanlar Zorlanınca Böyle İnsanlık Dışı Şeyler Yapıyor Sanırım.

İnsanlık dışı birşey değilki, elindeki şişeye baksana yoldan bulduğu kesin, sigarada ona ait değil, sadece ortaya gülünç birşey çıkarmak için kasmışlar, abartı birşey yok..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye olduğu bellide, şehri merak ettim.Fotoyu çekende daha sonra bakarım diyerekten çekmiştir :lol:
[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..

[Bu mesaj Zagg tarafından 14 Temmuz 2005 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

taksimde,fethiyede,bodrumda kusadasinda su an bile bole 10 larcasina rastlayabilirsiniz. bu tamamiyle sosyokulturel;turk erkekleri kiz kardeslerine baktirtmaz yada kendi kiz arkadaslarina bakan olursa yasatmaz ancak onlar baskalarininkini cok rahat tapular ,goz koyar iste size tam bir paradox..bu avrupa kulturunde yoktur ...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden yazik cok üzüldüm ama bi yandanda cocougun surati cok komik belkide sadece poz amacli cekilmistir yani coocuk kullanmiypordur umarim
:([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

rakı şişesinin boş olup elindekinin de yanmadığını düşünürsek komik olmaya çalışılmış "bu resme özel".ama olayın genelinde kesinlikle ne komik ne düşündürücü , direk üzücü bişey[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...