DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Bir çoğunuz mutlaka izlemiştir bu filmi. Geçen gece izledim bir arkımla, Keanu Reeves zaten severdim, Oyunucu kadının adını unuttum ama ne şeker bir hatundur o ya. Neyse, Aşk Filmlerde, Romanlarda vs çok sıkça işlenen bir konu olmasına rağmen, şu an düşündüğümde aklıma beni bu kadar çok etkileyen bir film gelmiyor. Görmeyenlere, 1 şişe şarap ve bol mendil eşliğinde izlemelerini tavsiye ederim.[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 kadının adı charlize theron olması lazım.. http://www.imdb.com/title/tt0230838/[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bu ikisi Şeytanın Avukatı nda da oynamamış mıydı?[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 charliz theronsa izlerim :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Sly monster ı izle sen sonra bi daha düşün, hani şu oscar aldığı film.. :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Monster, daha önce mankenlik yapmakta olan Charlize Theron'un ilk sinema girişimi değilmiydi?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Valla kimse kim adam hoş hatun hoş filim hoş ötesi. Tcrübe edindim son shanelerde mutlaka bir kutu kağıt mendil edineceğim... Bende...Bende istiom böhüüüü....[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Çok şeker cok hoş bi film[signature][hline]love her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet evet herkesin mutlaka izlemesi gereken bir film direkman kendisi ama mendil almak iyi fikir olabilir. ;=))[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 listeye yazıldı,izlenilecek denildi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 çok güzel bir film[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bastan sona süper filmdi, her ne kadar sonu seyircinin bekledigi mutlu sonla bitmese de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bide resmini koyalım[signature][hline]Deviant art gallerymy world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Qui, 22 Temmuz 2004 02:38 tarihinde demiş ki: Monster, daha önce mankenlik yapmakta olan Charlize Theron'un ilk sinema girişimi değilmiydi? nassssıı yanii ?? bi kere monster 2003 bu film 2001 yapımı :) ahan da [signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bende yazdım bi köşeye izliyim[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yahu nasıl klişe bir senaryoydu öyle yaa. SAnki türk filminden araklamışlar konuyu. Dün teyzemdeydim bilgisayar ve net olamıynca tv seyrettik kuzenle. Kuzen charlize theron u görünce atladı bende ilk defa izliyorum. Filmin bir çok sahnesini önceden söyledim ne olacak diye ve hepsi de çıktı. Orada oscarı hak ettim o derece. Benzer bir konuda başka bir film daha vardı richard gere oynuyordu kasımda aşk başkadır diye mi öyle bir filmdi onun konusuyla nerdeyse aynı be. Acaba bunun yapımcısı şanseseri bayan oyuncunun kör veya verem olduğu türk filmleri mi seyretmiş ?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Canım uplamak istedi.Harika bi film,geçen gün izledim acaip derecede duygulandım.İzlemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum.Bu arada filmin theme'i Enya-A Day Without Rain-Only Time.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar