elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 werewolf'a verdiğin cevapla ilgili şunu diyorum. belli bir mantık çerçevesinde konuşmuyosun. doğudaki insanları düşünüp türkiyenin şartlarını düşünüp kürk gibi lüks bir aksesuarı giymeyi görgüsüzlük olarak nitelendiriyosun. O da mercedes örneğini veriyo. gelmiş hala mercedes için şunu bunu eziyet ediyolar mı diyosun.. bana sorduğun soru yerine daha mantıklı bi msj beklerdim. ama napalım kader kısmet. kapasiteni zorlamanı bekledim senden. yapamadın.. canın saolsun.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 *!kürkünü giyer*[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Şimdi şöyle bir genel olarak inceledim tüm mesajları okuyamasam da konuyu. Zaten konu biyerden sonra iyice sapmış tartışmaya savaşa dönmüş... Kürk konusuna gelirsek. Baştan belirteyim. Kürke ve giyilmesine karşıyım evet. Kişisel olarak giyilmesini istemediğim gibi giyen tanıdıklarıma da uygun bir dille rahatsız olduğumu söylerim. Ve bu çabanın boş bir çaba olduğunu da düşünmüyorum. Sonuçta zaten boş da olsa çabalamaya devam etmek gerekir bence o yüzden boş olup olmadığını tartışmayayım boşsa da değilse de bence çabasız kalınmamalı orası ayrı. Ancaak, şimdi burada kürk giyenleri bu kadar sert şekilde eleştirmeye kimsenin hakkı yok. "Canilik bir fikir değildir" denmiş, o halde etrafa salya sümük saçarak hakaret ve küfür yağdırmak hiç hakaret değildir. Hele ki bundan çok daha hafif nedenlerle pek çok insanın forumdan uzaklaştırıldığı bir ortamda "popülerliğin gücünün ardına sığınarak". Burada böyle küfürler yağdırmanın da zaten o videoda hayvanlara işkence çektiren kadar olmasa da insanlıkla alakası olmayan bir hareket olduğu benim düşüncem. Bunu yapıp sonra başkasını barbarlıkla suçlamaya kimsenin hakkı yok. İkinci olarak "kürke laf edeceğinize kendinize bakın" denmiş. Evet, pek çok hayvan giyim, yemek vs için öldürülüyor ama bunda bir doğal ihtiyaç var bir de lüks var. Lüks için öldürülmesine karşıyım. Ama her kürk giyene içinde ne kadar kin varsa kusarak yapılmaz bu. Zaten şiddetle insanların düşüncelerini zaten hiçbir zaman değiştiremezsiniz ki en fazla bastırabilirsiniz. Evet, kürk giyilmesine karşıyım, illa giyene de ister istemez önyargılı bakarım, çünkü bu hareketin devamı için pazar sağlamaktadır tüketim yaparak. Ama burada bu kişiye saldırılarak çözülecek bir konu değil bu.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bi haywana işkence edilmiş die hepsine mi ediliyo doğuda dağlardan çakal/tilki/kurt iniyo her köye..tabi bunlar öldürülüyo sonra napılsın.. bizde dericiyiz yani..babamın mesleği..sende hak ver..o zaman spor ayakkabı giyme,deri koltuklu arabayada bakma.. uzak dur mümkümse... dediğim gibi o tür haywanlardan kalitesiz kürk oluyor .. 300$dan başlayanları var..onların garantisi var haywanlara wahşet yapılmıyo...tesisleride herkese açık...baltalamak içinde hemen böle videoları koyuyolar[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Walla kıskananlar çatlasın deri mesleği ve kürkle uğraşıyoruz.. Deli gibi de para var Hemde bana kalıyo biraz Kürkünü giyer [signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 O kurkler hayvana işkence edilerek elde edilmiyomu istisnalar olabilir ama sonucta olum gerekiyo onu elde etmek için.Turkiye içindede oram buram kalksın millet bana baksın die alınır kurkler dolayısıyla gorgusuzluk bunun sonucu.Heleki istanbulda sen 10 15 gunden fazla kar yagısının oldugunu gordunmu burda veyaz 0 derecenin altında geçen gun sayısını o akdar gun için kurk alanda bnm için gorgusuzdur sonbaharda ilkbaharda giyenleri saymıyorum bile bide sen kurklu biri gordugun zaman donup bakmıyomusun bu ne la diyerekten dikkatini çekmiyosa helal olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 balık yiyenler vatan hainidir![signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 büyük olan küçük olanı öldürmesse, zincir kırılır[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: elaidi, 16 Temmuz 2005 22:44 tarihinde demiş ki: ulan siz kafayı mı yediniz piyasada olan şey maddi imkanın yetiyosa hoşuna gidiyo almak görgüsüzlük müdür deli misiniz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz hey allahık yarattın madem şu insanları bi de mantıklı düşünme fonksiyonunu ekleseydin ya. Ya piyasada uyuşturucu da satılıyo. Polis yakalasa "Piyasada satılıyo, param da var, aldım" desen bişey değişir mi? Satmak ne kadar suçsa almak da o kadar suç. Arz talep meselesi.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 elaidi sidik yarıstırcaına soruma cevap ver sen.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kürk yasal, uyuşturucu illegal...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Cintonick, 16 Temmuz 2005 23:00 tarihinde demiş ki: al sana fikir: turkiye şartlarında dogu şehirleri hariç ki orda zaten kurk alabilcek konumdaki insanlar oldukça sınırlı gorgusuzlugun onde gidenidir... Kimsenin parasını nereye harcayacağına karışamazsın. Çalışıp emek harcayarak kazandığı parasıyla ister kürk ister araba ister tatil ayarlar kendine. Evet, doğu ya da başka yerdeki fakirleri düşünerek harcaması çok daha büyük bir erdemdir ama bunu yapmaması normal bir durumdur. Eğer gerçekten boş konuşup saçmalamıyorsan hemen yarın şu mesajları yazdığın bilgisayarını sat, tüm lüks statüsündeki eşyalarını da sat, yaşamını geçindirecek kadar eşyanı paranı ayır, kalanını bağışla. Böyle boş konuşmak normal, kendin yapabiliyorsan yap. Yapamıyorsan söylediğin görgüsüzlüğe kendi yaptıkların da giriyo. Hayvana işkence apayrı bir konu sen burada ekonomik koşulları göze alarak görgüsüzlükten bahsetmişsin. Bekliyoruz o zaman bakalım sen ne kadar görgülüsün kendi standartlarına göre?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Cintonick, 16 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki: O kurkler hayvana işkence edilerek elde edilmiyomu istisnalar olabilir ama sonucta olum gerekiyo onu elde etmek için.Turkiye içindede oram buram kalksın millet bana baksın die alınır kurkler dolayısıyla gorgusuzluk bunun sonucu.Heleki istanbulda sen 10 15 gunden fazla kar yagısının oldugunu gordunmu burda veyaz 0 derecenin altında geçen gun sayısını o akdar gun için kurk alanda bnm için gorgusuzdur sonbaharda ilkbaharda giyenleri saymıyorum bile bide sen kurklu biri gordugun zaman donup bakmıyomusun bu ne la diyerekten dikkatini çekmiyosa helal olsun. Ya ARKADAŞIM Burda Türklerin giydiği KÜRKLER SAHTE..DERİ CEKET EN KALİTESİZİ diorum ben sana ya bayan için en az 800$ dan başlıyo burda fiyatlar... kürk ceket tabi.. Hangi türk orama burama baksınlar die 1400 $ gibi bi fiyat verebilir.. bunlar bide normal fiyatlar.. burda anca kansal giyimden falan 70 milyona sahtesini alır dediğim gibi kaliteli bi deri de 300$ dan başlıyo amacı lüks değil insanı ısıtması..tabi millet hava atcam derse onu bilemem[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Werewolf, 16 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki: Hayvanlara işkence ile görgüsüzlük arasındaki alakayı hala bulamadım. said: Cintonick, 16 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki: O kurkler hayvana işkence edilerek elde edilmiyomu istisnalar olabilir ama sonucta olum gerekiyo onu elde etmek için.Turkiye içindede oram buram kalksın millet bana baksın die alınır kurkler dolayısıyla gorgusuzluk bunun sonucu.Heleki istanbulda sen 10 15 gunden fazla kar yagısının oldugunu gordunmu burda veyaz 0 derecenin altında geçen gun sayısını o akdar gun için kurk alanda bnm için gorgusuzdur sonbaharda ilkbaharda giyenleri saymıyorum bile bide sen kurklu biri gordugun zaman donup bakmıyomusun bu ne la diyerekten dikkatini çekmiyosa helal olsun. Hala düzgün bir cevap bekliyorum. Hayvanlara işkence edilmesi ile görgüsüzlüğün alakasını söylemedin.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 o kürkler sadece o videoda öyle işkence edilerek çıkartılıyor, ayrıca kürk'ü almak için hayvan o şekilde öldürülmez..!! kürk zarar görür, hayvan iğne ile öldürülür ki, kürk zarar görmesin! bilip bilmeden atan tutana[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 @trapt sahtesi beni ilgilendirmezki sahtenin zararı yok zaten gerçeklerini tartısıyoruz ve ben gereksiz oldugunu soyluyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Cintonick, 16 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki: O kurkler hayvana işkence edilerek elde edilmiyomu istisnalar olabilir ama sonucta olum gerekiyo onu elde etmek için.Turkiye içindede oram buram kalksın millet bana baksın die alınır kurkler dolayısıyla gorgusuzluk bunun sonucu.Heleki istanbulda sen 10 15 gunden fazla kar yagısının oldugunu gordunmu burda veyaz 0 derecenin altında geçen gun sayısını o akdar gun için kurk alanda bnm için gorgusuzdur sonbaharda ilkbaharda giyenleri saymıyorum bile bide sen kurklu biri gordugun zaman donup bakmıyomusun bu ne la diyerekten dikkatini çekmiyosa helal olsun. O halde sen ileride kendine iyi bir bilgisayar, iyi bir araba, güzel bir ev aldığın anda görgüsüzün önde gidenisin. Yolda giderken şöyle yeni bir araba gördün mü dönüp bakmıyo musun? Ya da lüks evleri gördüğünde "lan nası bişeydir ha şurda oturmak" demedin mi hiç? Hatta bundan sonra çirkin kızlarla takıl sen hep, öyle ya, yanındaki kızı da millete hava atmak için ayarladın sen, eğer güzel olursa görgüsüzsün... (Hadi yararlarını kullanım amacını geçtim kürk ya da başka bir yeni şeyin -ne olduğu farketmez- heves edilip sevilerek alınması sonra da giyerken verdiği mutluluk nedir biliyo heralde buradaki herkes.)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Cintonick, 16 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki: O kurkler hayvana işkence edilerek elde edilmiyomu istisnalar olabilir ama sonucta olum gerekiyo onu elde etmek için.Turkiye içindede oram buram kalksın millet bana baksın die alınır kurkler dolayısıyla gorgusuzluk bunun sonucu.Heleki istanbulda sen 10 15 gunden fazla kar yagısının oldugunu gordunmu burda veyaz 0 derecenin altında geçen gun sayısını o akdar gun için kurk alanda bnm için gorgusuzdur sonbaharda ilkbaharda giyenleri saymıyorum bile bide sen kurklu biri gordugun zaman donup bakmıyomusun bu ne la diyerekten dikkatini çekmiyosa helal olsun. Sevgili az zeki paticik forumları üyesi Cintonik, İstanbulda yaşıyoruz. Fakat bazı kuruluşlar var. Onur Air, THY gibi. Bu kuruluşlar bize yurt dışına gidiş imkanı sunmakta. Bir uçağa biniyosun. Sonra türkiye sınırlarını geçip yurt dışına gidiyosun. Düşün ki, Boston'a gittin kış vakti. Hava -20'lerde gezmekte. Ne yapacaksın? Kazak giyeceksin palto giyeceksin dimi? Ama ne olacak? O seni sıcak tutmayacaak. Ne yapacaksın? Kürkünü giyeceksin. Veya oradan bir tane alacaksın. Aa bir de bakacaksın. Ne kadar sıcak tutuyo. Sonra Lufthansa ile mesela biniceksin uçağa buraya geliceksin. Bir bakıcaksın hava karlı kar kış fırtına. Hava soğuk millet donuyo sokakta gezene acıyolar. Ne yapacaksın? Çıkartacaksın kürkünü giyeceksin. Sonra başlicaksın sıcak sıcak gezmeye. Bakıcaksın yanından senin gibi eciş bücüş tipler geçicek. "Görgüsüze bak beaah!! Kim bilir?!? Bunun kocasının mercedesi de vardır" diyecekler. Ama sen insan olduğun için sana yakıştığını ve güzel bir aksesuar olduğunu düşündüğün için bunu giyeceksin. İkincisi dönüp bakmıyorum. Çünkü dönüp bakmamı gerektiren bir aksesuar değil. Manzarasına alışkın olduğum bişey. Sen de biraz gezersen sen de alışırsın. Üçüncü olarak said: Cintonick,bide sen kurklu biri gordugun zaman donup bakmıyomusun bu ne la diyerekten dikkatini çekmiyosa helal olsun. Paran var ama çok paran var. Diyelim düzen değişmiş ve düşük iq'ya para verir olmuşlar. Ve sen normal bir insan gibi davranabilmişsin ve "arabaların arabası" olan ferrari'den almak istemişsin. neden çünkü süper bi araba garajında bile bakması güzel olan bi araba.. sen şimdi görgüsüz müsün? Yoksa parasını mezara götürmeyen ve zevki için harcayabilen bir insan mısın. bu kadar detaylı yazmış olmamın sebebi anlayış kapasitene inmeye çalışmamdan kaynaklandı.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj elaidi tarafından 16 Temmuz 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: trapt, 16 Temmuz 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Hangi türk orama burama baksınlar die 1400 $ gibi bi fiyat verebilir.. o kadar çok varki..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: sheref, 16 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki: kürk yasal, uyuşturucu illegal... Yasal olup olmaması değil mesele, sadece satıcıyı suçlamanın mantıksızlığına değindim. Eğer bir alışverişte tüm sorumluluk satıcının olsa uyuşturucu meselesinde de cezayı sadece satıcı alırdı. Dediğim gibi bu tamamen arz talep meselesi, bunda anlaşılmayacak bir şey yok.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Şayet senin o kedi kulağından oluşan kolyeyi takman için birileri o kedileri öldürüyorsa yasalar onu ister hapse atsın ister atmasın hiç umrumda olmaz ben ona gerekli tepkimi koyarım. Ayrıca kedi kulağından kolye ile dolaşan kişiye de barbar gözü ile bakmamda son derece doğal olur. Doğaya en ufak zarar vermiyorum diyen kişi yalan söylüyordur yada bizimle beraber şehirde yaşamıyordur, internet kullanmıyordur vs. vs. Dersen ki sadece onların doğayı korumaya hakkı vardır, başkaları laf edemez o zaman sana yapılan çok büyük çevresel yıkımlardan kar elde eden kişilerin sözcüsü, muhalafet istemeyen sömürücülerden birisi gözüyle bakarım. Başkasının yaptığı pis işi beğenip almak o pis işin devam ettirilmesine ortak olmaktır. Kiralık katil ne derece suçlu ise tutan kişi de aynı derecede suçludur. Deri veya hiç bir tür kürk kullanılmasın zaten demediğim için deri ile ilgili yazdıkların zaten alakasız havada uçuşan şeyler. Ben kıstas olarak ne demişim said: fedaykin, 15 Temmuz 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Benim açımdan kürkler ikiye ayrılır: 1-) Eti yenilebilen hayvanlardan elde edilenler. 2-) Eti yenmeyen hayvanlardan elde edilenler. İlk grupta olanları giymekte bence hiç bir sakınca yok zira nasıl ineğin etinden sütünden yararlandığımız gibi derisinden de yararlanıyorsak aynı şeyi diğer hayvanlara da yapabiliriz. ancak bunu yaparken karşıdaki hayvana işkence çektirmemek zaten üzerinde tartışılmaması gereken bir kural. İkinci gruptaki hayvanların derisinden yararlanmak için öldürmek ise bence hayvanlığın önde gideni. İşini başka şekilde görebilecekken başka bir canlının yaşamını elinden almanın hiç bir ahlaki savunması olamaz. Fabrika tipi besi çiftlikleri o beğenmediğin greenpace tarafından da gündeme taşınılan ve ALF (Animal Liberation Front) başta olmak üzere birçok doğrudan eylemi savunan grupça müdahale edilen vahim yerlerdir. Hiç bir şart altında oradan çıkan etlerin tüketilmesi doğru değildir ve avrupa çapında boykot kampanyaları yürütülmektedir. Türkiye'de ise çiftliklerden olmadığından o şekilde bir sorun mevcut değildir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 allaan entellektueli geniş dunya bilgili aykırı gençlik elaidi lafını bil doru konus sana cvp verende kabahat.. umarım bigun kurkun olur oranın buranın egosunu tatmin edersin lol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 @fedaykin son msjına quote'ladığın msjında miletin tanıdıklarına ailesine ettiğin orospu cümlesini de tekrardan yazarsan sevinirim. hani görmeyenler de görsün.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Cintonick, 16 Temmuz 2005 23:24 tarihinde demiş ki: allaan entellektueli geniş dunya bilgili aykırı gençlik elaidi lafını bil doru konus sana cvp verende kabahat.. umarım bigun kurkun olur oranın buranın egosunu tatmin edersin lol. jnmssss yaa =(([signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Cintonick, 16 Temmuz 2005 23:24 tarihinde demiş ki: allaan entellektueli geniş dunya bilgili aykırı gençlik elaidi lafını bil doru konus sana cvp verende kabahat.. umarım bigun kurkun olur oranın buranın egosunu tatmin edersin lol. İnsanlara hakaret etmek tartışmada kendini ifade etme güçlüğü ve tartışmayı yorumlayıp görüşünü iletebilme konusunda zeka geriliğinin göstergesidir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar