Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 buda muhalefet olacak ya uyusturucu zararlıdır desek hayır efendim ne demekmiş parası olan gider bastın a sarar yutar ordan boing e biner hostese sarkar vurur kırar koşar parçalar sen karısamazsın diyecek o raddeye gelmiş ben seni ararım bigun merak etme..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 @rewendor eladai nin ustteki mesajını okurmusun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 uyuşturucuyu ortaya atsaydın ve ben savunsaydım şu msjın için haklısın diyebilirdim. ama sorry jnmss =(([signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ya bende Bu işe iyi gözle bakan biri değilim ama, sonuçta ekmek paralarını çıkarıyorlar burdan.Görüyorsunuz yani para için yapılan işleri.Tamam öldürsün derisini alsın, ama işke çektirmesin hayvana.Mesela O porsuk sanırım alıp yere vurmanın anlamı ne? "Ulan millet beni bu yaşa kadar hep itti, kaktı, dövdü bu ibna porsuktan alam hıncımı" budur yani başka açıklaması yoktur.O kurtun azına bıcakla vurmalar falan.Av sezonunda avlanıyorlarsa eğer sorun yok.Av sezonunda avlanmayıpta böyle işkenceler çektirtiyorlarsa, Dalaklarına işemek lazım.Koşamasınlar bir daha... ellerini kaldıramasınlar işallah bir daha... Bu işe karşı değilim.Av sezonunda karşı değilim ama...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: trapt, 16 Temmuz 2005 23:10 tarihinde demiş ki: bi haywana işkence edilmiş die hepsine mi ediliyo doğuda dağlardan çakal/tilki/kurt iniyo her köye..tabi bunlar öldürülüyo sonra napılsın.. bizde dericiyiz yani..babamın mesleği..sende hak ver..o zaman spor ayakkabı giyme,deri koltuklu arabayada bakma.. uzak dur mümkümse... dediğim gibi o tür haywanlardan kalitesiz kürk oluyor .. 300$dan başlayanları var..onların garantisi var haywanlara wahşet yapılmıyo...tesisleride herkese açık...baltalamak içinde hemen böle videoları koyuyolar bunu soyledim ben ya ... Bakın bizde kürk işiyle uğraşıyoruz.. ve o kadar çok denetliyen varki bizide...sattığımız halde bide..Dünya şirketlerinin hepsi kamuya açık.. Rusya gibi -40 derece bile olabilen bi yerde..Kürk/deri giymek şart! soğuk yerlerde giymek lazım.. hem normal kalınlıkta,hemde rahat olur..hemde sıcacık tutuyo.. Burda GERÇEK KÜRK giyen türkler parmakla sayılcak kadar az çoğu 200 milyona alıyo,kalitesiz.yada immitasyon[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yapılan işkenceye zaten hepimiz karşıyız.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Cintonick, 16 Temmuz 2005 23:30 tarihinde demiş ki: @rewendor eladai nin ustteki mesajını okurmusun. Sana ya da başkasına laf etmemiş ki? Fedaykının ettiği küfrü hatırlatmış.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ama işkence yapması umrumda değil ben yinede giyerim diyorsun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ben giymem.Giyenide sevmem kürt gösteriş işidir, hiçte sevmem gösterişi bilassa (bölemi yazılıyor artık bilmiom) alay ederim bolbol.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: fedaykin, 16 Temmuz 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Ama işkence yapması umrumda değil ben yinede giyerim diyorsun. ya bi video görmüşsünüz, diyosunuz işkence... Dünya kürk/deri şirketleri kamuya açık bi kere..işkence die bi olay yok..bizde denetleniyoruz diyorum Hem burda av sezonunda toplanıyo yada..köye çakal indiği zaman vs vs vs ..diorum ya ben hala neyi tartışıyosunuz[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 BKZ: imzaam..[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: trapt, 16 Temmuz 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Bakın bizde kürk işiyle uğraşıyoruz.. ve o kadar çok denetliyen varki bizide...sattığımız halde bide..Dünya şirketlerinin hepsi kamuya açık.. Burda GERÇEK KÜRK giyen türkler parmakla sayılcak kadar az çoğu 200 milyona alıyo,kalitesiz.yada immitasyon bak görüyo musun? kamuya açık diyo. ben bu adamın yaptığı kürkü almıyorum zaten. gidip de kalitelisinden almayı konuşuyorum. kamuya açık denetleyeni var diyo görüyo musun? bi de küfürünü hatırlatmak konusunda cevap vermeni bekliyorum.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: elaidi, 16 Temmuz 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Sevgili az zeki paticik forumları üyesi Cintonik, İstanbulda yaşıyoruz. Fakat bazı kuruluşlar var. Onur Air, THY gibi. Bu kuruluşlar bize yurt dışına gidiş imkanı sunmakta. Bir uçağa biniyosun. Sonra türkiye sınırlarını geçip yurt dışına gidiyosun. Düşün ki, Boston'a gittin kış vakti. Hava -20'lerde gezmekte. Ne yapacaksın? Kazak giyeceksin palto giyeceksin dimi? Ama ne olacak? O seni sıcak tutmayacaak. Ne yapacaksın? Kürkünü giyeceksin. Veya oradan bir tane alacaksın. Aa bir de bakacaksın. Ne kadar sıcak tutuyo. Sonra Lufthansa ile mesela biniceksin uçağa buraya geliceksin. Bir bakıcaksın hava karlı kar kış fırtına. Hava soğuk millet donuyo sokakta gezene acıyolar. Ne yapacaksın? Çıkartacaksın kürkünü giyeceksin. Sonra başlicaksın sıcak sıcak gezmeye. Bakıcaksın yanından senin gibi eciş bücüş tipler geçicek. "Görgüsüze bak beaah!! Kim bilir?!? Bunun kocasının mercedesi de vardır" diyecekler. Ama sen insan olduğun için sana yakıştığını ve güzel bir aksesuar olduğunu düşündüğün için bunu giyeceksin. İkincisi dönüp bakmıyorum. Çünkü dönüp bakmamı gerektiren bir aksesuar değil. Manzarasına alışkın olduğum bişey. Sen de biraz gezersen sen de alışırsın. Üçüncü olarak said: Cintonick,bide sen kurklu biri gordugun zaman donup bakmıyomusun bu ne la diyerekten dikkatini çekmiyosa helal olsun. Paran var ama çok paran var. Diyelim düzen değişmiş ve düşük iq'ya para verir olmuşlar. Ve sen normal bir insan gibi davranabilmişsin ve "arabaların arabası" olan ferrari'den almak istemişsin. neden çünkü süper bi araba garajında bile bakması güzel olan bi araba.. sen şimdi görgüsüz müsün? Yoksa parasını mezara götürmeyen ve zevki için harcayabilen bir insan mısın. bu kadar detaylı yazmış olmamın sebebi anlayış kapasitene inmeye çalışmamdan kaynaklandı. oku rewendor [signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonick tarafından 16 Temmuz 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cintonick tarafından 16 Temmuz 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Daha öncede belirttiğim gibi yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım ancak silinen bir şeyi araya tekrar eklemeyeyim dedi. Ha dersen ki ben diğer yazdıklarına bir cevap veremiyorum sıkıştım bari buradan çıkış ararayım hay hay. Bu şekilde bir sektöre (bütün dericilik için konuşmuyorum, kıstaslarını belirtmiştim) destek olan herkez için aklınızdaki en ağır küfür neyse onu düşünün ve benim onlara ettiğimi varsayın. Yeterince açık oldu mu... said: elaidi, 16 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki: @fedaykin son msjına quote'ladığın msjında miletin tanıdıklarına ailesine ettiğin orospu cümlesini de tekrardan yazarsan sevinirim. hani görmeyenler de görsün. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 senin dediklerine cevap verebiliyorum. fakat senin de bu rahatlıkla ortalıkta küfür edebilmeni önceden kazandığın popüleriteden başka hiç bi sebebe bağlayamıyorum. he bana kalırsa nedir? Şurda benim tanıdıklarımı savunurken onlarda imitasyon kürk olduğunu düşünüyo olmandan kaynaklanan bi sorun var. ve sen genel kürk giyenlerin orospuluk katsayılarını arttırdıklarını savunmuştun.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 en azından şu noktalarda hemfikirizdir umarım. 1) bu şekilde hayvanlara işkence edilmesine 2) videodaki şekilde derisi yüzülen hayvanların derisinden yapılan ürünleri bile bile almaya[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Yav benim mesaj silinmiş mi silinmemiş mi? Silinmiş ama sen durup durup yazıyorsun. Ha ayrıca imitasyon kürk doğal olmayan demektir a benim cahel evladım, onu neden eleştireyim. Ayrıca ben her türlü kürkl giyenler için dememiştim, git bir daha oku. Kürk işini ikiye ayırmıştım ve sadece onlar giysin diye öldürülen, etinden yararlanılmayan (örnek deri için timsah, kürk için rakun) hayvanlardan elde edilen kürkü giyenlere söylemişim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 16 Temmuz 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hangi DÜŞÜK GELİRLİ VATANDAŞr Kürk giyiyor YAHU? Tabi Fedaykinin dediğine bende katılıyorum.Kürk giymek demek, BEnim param bok,istediğimi yaparım, Istediğime veririm demektir.Başka açıklaması YOK! Ha KUZEY ülkelerinde Giyilir.Giyilmesi Şarttır Ama gelip Iklimi normal bi ülkede giyersen ben herşeyi söylerim giyen Zati şahız kişiye. (edit :) [signature][hline]Köylüler Rullaz.. [Bu mesaj Erutan tarafından 16 Temmuz 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 tüm evren insanlar için yaratıldı. tüm hayvanlar onları acımasızca sömürebilelim diye yaratıldı. tüm insanlar adem ve havvadan gelir. tüm insanlar aşağılık hayvanlardan kat be kat üstündür. bir inanışa göre; yukarda yazılanları kabul etmeyenler, hayvanlardan daha aşağılıktır. başka bir inanışa göre de tam tersidir.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: fedaykin, 16 Temmuz 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Yav benim mesaj silinmiş mi silinmemiş mi? Silinmiş ama sen durup durup yazıyorsun. Ha ayrıca imitasyon kürk doğal olmayan demektir a benim cahel evladım, o videodaki hayvanlardan çıkan kürkler ucuz kalitesiz kürklerdir. üslubun bi kere saçma.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 erutan agzını opiyim. vazgeçtim opmiyim gaye çıkmasın bide adımız lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Erutan, 16 Temmuz 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Kürk giymek demek, BEnim param bok,istediğimi yaparım, Istediğime veririm demektir.Başka açıklaması YOK! Ama gelip Iklimi normal bi ülkede giyersen ben herşeyi söylerim giyen Zati şahız kişiye. milletin kazandığı parayı nasıl harcicana sen mi karar vericen. isterse evden işe gitmek için jet alır.beğeniyosa alır kardeşim sana mı sordu kazanırken ki harcarken sorsun?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj elaidi tarafından 16 Temmuz 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Erutan, 16 Temmuz 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Hangi DÜŞÜK GELİRLİ VATANDAŞr Kürk giyiyor YAHU? Tabi Fedaykinin dediğine bende katılıyorum.Kürk giymek demek, BEnim param bok,istediğimi yaparım, Istediğime veririm demektir.Başka açıklaması YOK! Ha KUZEY ülkelerinde Giyilir.Giyilmesi Şarttır Ama gelip Iklimi normal bi ülkede giyersen ben herşeyi söylerim giyen Zati şahız kişiye. (edit :) ben ankarada kıçım dona dona geziyorum bi kaç yıldır paltoyla.ama benim ve kıçım için çok problem olmuyor fakat bazı insanlar çok usur yada kolay hastalanıyo olabilir ve paralarıda varsa kurk alıp sıcak sıcak gezmeyi tercih etmeleri gayet normal[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 16 Temmuz 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Abi Şöyle insanlara kılım ya... Moda için Bilip bilmeden konuşuyorlar Vur uç kafayı Modanın (m).(q)[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Akerfeldt, 16 Temmuz 2005 23:49 tarihinde demiş ki: ben ankarada kıçım dona dona geziyorum bi kaç yıldır paltoyla.ama benim ve kıçım için çok problem olmuyor fakat bazı insanlar çok usur yada kolay hastalanıyo olabilir ve paralarıda varsa kurk alıp sıcak sıcak gezmeyi tercih etmeleri gayet normal kusursuz bi açıklama.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar