Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ne zamandır soracaktım unuttum.şimdi benim adamler epey xp li.bu xp ler savaştan savaşa değişebiliyor.yani mesela 7 xp li adam savaş başladığında 6 olabiliyor hatta italyaya ilk ayak bastığımda -2 olmuştu nedendir?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 tırsıyolar :)[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 KAcarlarsa veya bı savasta kaybettıklerınden az adam oldururlerse olur oyle seyler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Cuce, 10 Kasım 2004 00:02 tarihinde demiş ki: sana alman suren fılde yaparım deve suren kutup ayısıda photoshopda =) Ikincisini gormeyi cok isterim :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yaw scipii ile oynuyorum tekrar.. bu marius devrimi ne zaman oluyor .sene?? (lejyoner cohort lar açılıyor hani yeni birimler felan???)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Onun zamanla ilgisi yok.Şehirlerinin gelişmesiyle ilgisi var.Rome suck greek rule :).[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 seleciud rule. bu oyunumda ilgin birşey oldu yunanlılar baya geliştiler ilk kez.salak sanatoda aptal aptal görevler veriyopr[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Expension bekliyorum ben "Hannibal & 7 Elephants" diye =P.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 şu greek atlıları bıras guxclu olsalar ınvul gezıcem[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ilk imperial palace yapılınca geliyormuş marius bu arada küçük fil bile baya iş yapıyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ben anlamam ekonomiden , ama güzel savaş yönetirim.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 benim basıma bela olan bir gaul sehri var bir turlu toparlayamıyorum.Sehri aldım insanlar ayaklandı falan her turn savasıyolar ordumdan adam kaybediyorum.Bayagı da kalabalık bi sehirdi bende sehirden cıkıp cıkıp exterminate ettim 10k nufuslu sehir 500 kişi felan kaldı.Ama sehirden ordumu cıkarınca 1000 kişilik isyancı ordusu cıkıyor.Onları yeniyorum bir daha cıkıyor.Bunun mantıgı nedir nasıl 500 kişilik nufusu olan sehirden 1000 isyancı cıkıyor ve bu sehri nasıl toparlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 orda ki cesetlerin niye hepsi siyah :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 oklamış hehehe...Ben alevsiz kullanıyorum daha hızlı oluyor..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ya biriyle kapışmak istiom ben yaa :)... greek rule..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bu generalleri nasıl improved general yapıyoruz???[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 heh ben de öyle alevli okla yüzlerce rebel'i harcayabiliyorum, gerzekler merkezde duruyorlar öylece. kuşatmalarda sadece vakit kazanmaya oynuyor yapay zeka maalesef ölümüne de olsa..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 En güzeli abi merkezi bırakıcaksın. Süvarin varsa, adamlar merkezde formasyon ayarlarken dağıtacaksın. Hehehe.[signature][hline]S e p t i m u S [Noctuabundus] says: Quid vesper ferat, incertum est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 improved genreral ????[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Sam, 12 Aralık 2004 15:13 tarihinde demiş ki: heh ben de öyle alevli okla yüzlerce rebel'i harcayabiliyorum, gerzekler merkezde duruyorlar öylece. kuşatmalarda sadece vakit kazanmaya oynuyor yapay zeka maalesef ölümüne de olsa.. ben oklarla legıonary cohortları alıyorum..Romalılar okadar ezikki.. Yunanlıysanız deneyin; onde armoured hoplites arkada 2-3(silahları guclendilirmis)okcu birligi.Alevi fln acmayın..Romalılar daha gelemeden kacmaya baslıyorlar.. --------------- Başımdan gecen cok ilginc bir olay. Ordum baya buyuk ve gucluydu(3 birim spartan hop. vardı daha ne olsun).ustune bide haywan gibi reinforcements vardı. Romalılarda fazlaydı tabi.Neyse olaya geleyim. Ben kendime cok guvendim hic ayar yapmadan savası baslattım.Osıradada telefonla konusuyordum; dalgınlık ya bir anda baktım adam 3 kanattan atlılarla ordumu yarmıs desmis.Dedim savası kaybettik.Ki kaybediyordum. Ama şansıma hiç attack vermeden okcularımdan bir grup öyle bir ok salladıki;adamın general direk aşşagıya indi.Ordusu dağıldı tabi..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bu arada alevli oklar birimler için degil aletler için.. Alevli olunca çok yavaş ateşliyorlar.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 suark, yunanlıların okçuları dediğin cretan archer değilse dünyada imkanı yok cohort'lara ciddi kayıp verdirmenin. istediğin kadar güçlendir silahlarını farketmez.. her ok sallamada 10-15 düşman gitmiyorsa en az okçular yerine başka birimlere yönelmek gerek..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 rome total war yalan olmuş...medivel rulazzz[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yok bildiğin okçular.Başlarda hakketten işe yaramazlar ama silah upg. ile dehşet oldular.Bir sortide pret. calvalaryden baya birim alıyorlar.. ss koyabilsem koyardım gormelisin romalıların nasıl kaçtıklarıı :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 beyler bu oyun kesinlikjle hile yapiyor böyle saçmalıkmı olur yaa, numudia nın 2 şehri kaldi birinde heir var diğerinde leader.ve 2 şehir arasindada bağlantı yok heir ın olduğu şehir tam benim ortamda. neyse leader öldü yaşlılıktan heir leader oldu,bunu gördüm ulan iyi bari dedik şimdi alim şurayıda ortadan kalksınlar.aa bide baktım leader olan heir geri family member olmuş.bu nasıl olabilir söylermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar