Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bu filmi özledim... :/ Satan/nerde satılabilir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 istanbuldaysan beşiktaş sinanpaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 güzel filmdi çizgi filmide vardı bi aralar bakınırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 efenim kesinlikle orijinal dvd olarak edinilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması gereken bir film. eşek olmayınız, arşivliktir. dnr'larda vardı. ööle sinanpaşa filan adamın asabını bozmayın! *gereksiz fevri çıkışlar* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Hergonan said: Bu filmi özledim... :/ Satan/nerde satılabilir bilen var mı? çok up oldu ama -sansur- var bu aralar arkadaslar yapmayin gozunuzu seveyim, torrent sitelerine falan referans vermeyin, illa yapacaksaniz ozel yontemlerle yapin forumda kabak gibi yapmayin. -penth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 sırf terlik yemek icin attın di mi bu mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=EazlVRDIlUM bunu hatırladım yav tekrar izleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 an itibari ile fox tv de yayınlanıyor. yarısına geldi gerçi, yazayım buraya dedim. daay-ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2022 Dedikodular çıkmaya başladı. Tam kesin kaynak göremesem de, olsa keşke https://www.imdb.com/title/tt2049403/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2022 epeydir olan bir şey bu. insanlar çıksın istiyor kaç yıldır ama çıkmaz herhalde. çıksa da Tim Burton'un ilk film gibi iyi yapacağına inancım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2023 2. filmden bir sahneden leak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar