Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Evet önceden trtdeydi snrm şimdi atv de türkiye'nin ilk sit-commudur ne işte ondanından.. vallahi bugün seyrettim ilk seyrettiğim zamanki şeyler ve anılarım canlanadı :) hurhur hanım :) kapıcı idris :) şükrü :) ehuehe :) ama bence janset daha iyiydi yeni kız ne bileyim soğuk ve kolon gibi :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 feridun rules.. emauehaea[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 evet kesinlikle disp. yırttık abicim bu sefer kesin yırttık :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 trt'de iken cidden gülüyordum. atv'ye geçtiğinden beri 3 kere izledim rezil rezil ve rezil kodumunun zibidi senaryo yazarı atv'ye geçine topluma bazı mesajlar veriyim diye içinden geleni yazamıyor ondan oluyor bunlar. trt'de iken geniş bir izleyici kitlesi bulunan bir diziydi ama rating manyağı değildi o yüzden istediğini yazabiliodu atv'ye geçince rating şart olduğu için kafasından ilk geçen şeyleri yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Muhteşem bir dizi, atv'de de güzeldi bence. Yeni yayın döneminde de büyük ihtimalle star'da olacak.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Direk starda olcak Çocuklar Duymasın ve En son babalar duyarla beraber hepsini Birol Güven yazdığı için star anlaştı hepsini transfer etti[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 olamaz.. ![hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 maalesef hepsi Uzanların elin dustu nayırrr...nolamazzzzzz....!!![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 sanırım trt1'deki bi dizi. hiç izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ulan bi ara ne izlerdim varya okuldan akşam üstü çıkardık doğru eve :) ama komedi olurdu be süper bölümleri vardı hel şişko mafya babasının adı neydi dur bi hatırlayım ulan hatırlayamadım lep top recai :) felan eheh ama atv sıçtı ya tadı kalmadı[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 en son babalar duyar diye bir dizi var trtde mesela bu akşam açıp bakarsan görürsün disp. ben o diziye çok gülüyorum güzel yani :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hatırlatayım, Dijital Binali abi, mafya babası... :)[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 diyet yapmıştı snrm bu bölümde fotogram konan şeyi yemişti euehue fena diildi bu bölümü :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Hüseyin abiyle Şükrü'nün, beyaz peynir, kavun ve sınırsız ton balığından oluşan çilingir sofrasında durmadan rakı içme rekoru denemesi de baya hoştu...[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: orc_lord, 28 June 2003 17:21 tarihinde demiş ki: en son babalar duyar diye bir dizi var trtde mesela bu akşam açıp bakarsan görürsün disp. ben o diziye çok gülüyorum güzel yani :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* off abi o dizi çok manyak varya daha bi komedi ben yılbaşında ilk izlemiştim ve yılbaşı bölümü acayip komikti ya gülmektten karınıma ağrılar girmişti :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 tabi süper :) hortumcu damat a uyuz oluyorum 2 kaşık suda boğulası :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 janset diziden ayrıldı çok sıkıcı oldu. trt 1 dizileri her zaman en güzel dizilerdir (ayrılsak da beraberiz, en son babalar duyar...)[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Bonecrusher, 28 June 2003 18:11 tarihinde demiş ki: janset diziden ayrıldı çok sıkıcı oldu. trt 1 dizileri her zaman en güzel dizilerdir (ayrılsak da beraberiz, en son babalar duyar...)[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth +1[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar