Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemek Seçermisiniz...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

bazi balıklar sevilmiyoda şöle kalkan,mezgit falan olsa .. Ayrica Kalamar ve Midye kesinlikle yenir bunları sevmeyenleri kınıyorum.Bide Patlican olarak bi ara bende nefret ediydoum ardından bizde calışan teyze sağolsun deli bi şekilde yapıyor bunu yedim 3-5 defa şimdi cok seviyorum ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

Kereviz, pişmiş biber veya domates (çiğlerini yerim), kokoreç hariç sakatatlar, etin yağı, tavuğun derisi falan ığğğğ... Patlıcan, kabak falan yemekte küçücük doğanmazsa yemem, etli sulu yemek sevmem ya et ya sebze olacak, içindekileri yesem bile çok karışık yemek sevmem. Dışarda pilav yemem(yağlı geliyo). Salatada soğan yiyemem(midemi yakıyo), sirkenin kokusuna bile dayanamam. Şerbetli tatlılarla pek aram yok ama sevmem diymem, kaymakmış falan işim olmaz...
Bu böyle sürüüüp gider[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

midye falan güzelde kesinlikle kafa 1 ytl iken yenilesi gereken bişey bence ayık kafa yemeye niyetlendim bi kere midem bulandı bide mümkünse midye dolmada ufak olan daha güzeldir büyükler bi iri oluyor sakız gibi bide iç organları falan çıkıyor böle böö...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

bazı istisnalar dışında çoğu sebzeden uzak dururum, sakatat çeşitlerine de yaklaşmamaya özen gösteririm

abur cubur konusunda seçicvi davranırım ama genelde ne gelirse yerim yani...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç bir yemeği seçmem

Not: Patlıcan ve bamya diye adlandırılan insanlık onuruna aykırı nesneler yemek sınıfına girmez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 15 Temmuz 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her tür deniz hayvanini yerim.

Her tür eti yerim.

Ama ne yazikki sebze olarak sadece patates, domates, havuc ve pirinci yiyebiliyorum, bazen de fasulye.

Damar sertliginden gitmem yakindir.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

patlıcan ve patlıcan urunleri bamya yemem yiyenide sevmem :P[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Kapuska ve yatılıdayken ortlama olarak 10 günde 15 kere yediğimiz taşlı iğrenç bulgur pilavı.

Arkadaş adamlar bulgur pilavı yapyolardı rezil zaten bi de yanına arpa pilavı yapiyolardı , sonra da bize gelip " besin değeri yüksek diyolardı "

neyseki mezun oldum artık isim verecem FAtih Fen Lİsesi (ESK)

söleyen : Halil Doğan[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Sosyal ağlarda paylaş

- karnıbahar ve brokoli yiyemem.
- böyle solucan, mürekkep balığı ayarındaki deniz ürünlerini yiyemem.
- zeytin yiyemem
- bazı kaşar çeşitlerini yiyemem (eski kaşarlar, kokan kaşarlar falan)

onun dışında nerdeyse her şeyi yerim, istisnalar kaideyi bozmaz, unuttuğum şeyler de olabilir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 15 Temmuz 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
Hiç bir yemeği seçmem

Not: Patlıcan ve bamya diye adlandırılan insanlık onuruna aykırı nesneler yemek sınıfına girmez.

Hadi ya benim niye bundan haberim yok???[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
Ö.Hayyam

[Bu mesaj Nartanesi tarafından 15 Temmuz 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Temmuz 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
:) Çünkü senin elinden zehir olsa yer :)

Yok şimdi Allah var yaptığım bir yemeğe de "yemem" demedi. Ama ben hep "Bunu yemez, şunu yemez" diye dikkat ediyodum da onu diyorum. Şaşırdım...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Temmuz 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
Sebzelerde seçiciyimdir. Son zamanlarda patlıcanlı yemekleri de yiyebilmeye başladım ama hala bamya, enginar, kereviz gibi şeyleri tercih etmiyorum.

Patlıcana yeni atılmak, mm kötü ya.

Bir ara söğürme denemeni tavsiye ederim.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

Du bi de en sevdigim yemegi yaziyim ya : )

Böyle güzelce pisirilmis, diri diri sehriyeli pirinc pilavi (gercek tavuk suyuyla yapicak knor falan degil :) ), süper bi tavuk gögsü - tavugun beyaz eti olacak sadece, yanina kurufasulye, söyle güzelce sosu akacak biraz pilavin altina. En son da yanina bolca ke$kek, ke$kek ne derseniz sadece Egeliler bilir bunu : )

Of ya canim cekti : ([signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...