Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Balık mı sevmiyorsun deniz ürünlerinin hiçbirini mi sevmiyorsun? Denizden babam çıksa yerim mantalitesinde olduğumdan balık sevmeyen biri çok ilginç geldi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben bezelye sevmem bide kereviz onların dışında olanları yerim genellikle[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bazi balıklar sevilmiyoda şöle kalkan,mezgit falan olsa .. Ayrica Kalamar ve Midye kesinlikle yenir bunları sevmeyenleri kınıyorum.Bide Patlican olarak bi ara bende nefret ediydoum ardından bizde calışan teyze sağolsun deli bi şekilde yapıyor bunu yedim 3-5 defa şimdi cok seviyorum ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bazı sebzeleri yerim Bamya,Pırasa,Lahana,Enginar,Kereviz den nefret ederim Patlıcanın közlenmişini, Patatesin haşlanmışını, Karnıbaharın salatasını severim yemeğini yemem Bide etin yağlısından nefret ederim.Böyle tam yemeğin tadını almışken ağzıma yağ tadı gelir iğrenç bişiydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Pırasa, karnıbahar yemem.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kereviz, pişmiş biber veya domates (çiğlerini yerim), kokoreç hariç sakatatlar, etin yağı, tavuğun derisi falan ığğğğ... Patlıcan, kabak falan yemekte küçücük doğanmazsa yemem, etli sulu yemek sevmem ya et ya sebze olacak, içindekileri yesem bile çok karışık yemek sevmem. Dışarda pilav yemem(yağlı geliyo). Salatada soğan yiyemem(midemi yakıyo), sirkenin kokusuna bile dayanamam. Şerbetli tatlılarla pek aram yok ama sevmem diymem, kaymakmış falan işim olmaz... Bu böyle sürüüüp gider[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 seçerim tavuk ve pilav yemem... Annemle babam ayrıldıktan sonra 4 yıl boyuncaaa öğlen akşam tavuk pilav yedim banaa tavuk pilav yedireni vururum lann...[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 midye falan güzelde kesinlikle kafa 1 ytl iken yenilesi gereken bişey bence ayık kafa yemeye niyetlendim bi kere midem bulandı bide mümkünse midye dolmada ufak olan daha güzeldir büyükler bi iri oluyor sakız gibi bide iç organları falan çıkıyor böle böö...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bazı istisnalar dışında çoğu sebzeden uzak dururum, sakatat çeşitlerine de yaklaşmamaya özen gösteririm abur cubur konusunda seçicvi davranırım ama genelde ne gelirse yerim yani...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Sebze olarak bamyayı yemem. Sakatat olarak da işkembe ve kokoreç dışında bişey yemem Geriye kalan herşeyi yerim :-)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 herşeyi yerim ayırt etmem sevmediklerim vardır yerken mutlu olmam ama genede yerim mesela mantar nefret ederim genede yerim :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Hiç bir yemeği seçmem Not: Patlıcan ve bamya diye adlandırılan insanlık onuruna aykırı nesneler yemek sınıfına girmez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 15 Temmuz 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Her tür deniz hayvanini yerim. Her tür eti yerim. Ama ne yazikki sebze olarak sadece patates, domates, havuc ve pirinci yiyebiliyorum, bazen de fasulye. Damar sertliginden gitmem yakindir.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 patlıcan ve patlıcan urunleri bamya yemem yiyenide sevmem :P[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kapuska ve yatılıdayken ortlama olarak 10 günde 15 kere yediğimiz taşlı iğrenç bulgur pilavı. Arkadaş adamlar bulgur pilavı yapyolardı rezil zaten bi de yanına arpa pilavı yapiyolardı , sonra da bize gelip " besin değeri yüksek diyolardı " neyseki mezun oldum artık isim verecem FAtih Fen Lİsesi (ESK) söleyen : Halil Doğan[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Ulan denizden çıkan şeyleri yemeyenler ikınıyorum.Ayrıca patlıcan gibi süper lezzetli birşeyi yemeyeni de kınıyorum,onun tadı hiç birşey de yok...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 - karnıbahar ve brokoli yiyemem. - böyle solucan, mürekkep balığı ayarındaki deniz ürünlerini yiyemem. - zeytin yiyemem - bazı kaşar çeşitlerini yiyemem (eski kaşarlar, kokan kaşarlar falan) onun dışında nerdeyse her şeyi yerim, istisnalar kaideyi bozmaz, unuttuğum şeyler de olabilir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: fedaykin, 15 Temmuz 2005 15:59 tarihinde demiş ki: Hiç bir yemeği seçmem Not: Patlıcan ve bamya diye adlandırılan insanlık onuruna aykırı nesneler yemek sınıfına girmez. Hadi ya benim niye bundan haberim yok???[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 15 Temmuz 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 :) Çünkü senin elinden zehir olsa yer :) [Bu mesaj Absolut tarafından 15 Temmuz 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 fedaykin ayıp olmuş ya, onları bulamayanlar da var, sevenler de var. insanlık onuruna aykırı ne demek. :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Absolut, 15 Temmuz 2005 16:19 tarihinde demiş ki: :) Çünkü senin elinden zehir olsa yer :) Yok şimdi Allah var yaptığım bir yemeğe de "yemem" demedi. Ama ben hep "Bunu yemez, şunu yemez" diye dikkat ediyodum da onu diyorum. Şaşırdım...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Absolut, 15 Temmuz 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Sebzelerde seçiciyimdir. Son zamanlarda patlıcanlı yemekleri de yiyebilmeye başladım ama hala bamya, enginar, kereviz gibi şeyleri tercih etmiyorum. Patlıcana yeni atılmak, mm kötü ya. Bir ara söğürme denemeni tavsiye ederim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Du bi de en sevdigim yemegi yaziyim ya : ) Böyle güzelce pisirilmis, diri diri sehriyeli pirinc pilavi (gercek tavuk suyuyla yapicak knor falan degil :) ), süper bi tavuk gögsü - tavugun beyaz eti olacak sadece, yanina kurufasulye, söyle güzelce sosu akacak biraz pilavin altina. En son da yanina bolca ke$kek, ke$kek ne derseniz sadece Egeliler bilir bunu : ) Of ya canim cekti : ([signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Nohut, bol yağlı pilav Fasulye, bol yağlı pilav Mercümek, bol yağlı pilav Köfe, bol yağlı pilav Etli, bol yağlı pilav Evet tekirdağılıyım ve pilavı seviyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aslında yemeden karar vermemeli...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar