Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mutluydum. Kiz arkadasimla bir yildan beri nisanliydik ve >>> >evlenmeye karar verdik. Ailem bize her türlü yardimi yapti, >>> >arkadaslarim cesaretlendirdiler ve kiz arkadasim rüya gibiydi!! >>> >Fakat beni rahatsiz eden bir sey vardi; nisanlimin küçük kiz >>> >kardesi.Müstakbel baldizim açik-saçik giyinen yirmi yasinda bir >>> >afetti.Ne zaman yakinima gelse öne egilip iç çamasir sovu yapardi. >>> >Bunu baskalarini yaninda yapmadigi için temkinli olmaliydim. >>> >Bir >>> >gün baldiz dügün davetiyelerini kontrol etmek için beni >>> >yaninaçagirdi. >>> >Yanina vardigimda yalnizdi; yakinda evlenecegimi, bana karsi >>> >engelleyemedigi ve engellemek istemedigi duygu ve arzularinin >>> >oldugunu kulagima fisildadi. >>> >Kendimi ablasina adamami ve evlenmeden önce benimle yatmak >>> >istedigini söyledi. >>> >Söyleyecek bir kelime bulamadim. Tamamen soke olmustum."Yukari >>> >yatak odama çikiyorum ve eger beni istiyorsan yukari gel" dedi. >>> >Afallayip >>> >kalmistim,merdivenleri çikarken arkasindan sok içinde >>> >bakiyordum.Merdivenlerin sonuna vardiginda pantalonunu çikartip >>> >asagiya bana dogru firlatti.Bir kaç dakika öylece kalakaldim.Sonra >>> >arkami dönüp ön kapiya dogru yürüdüm. Kapiyi açtim ve evden çikarak >>> >arabama dogru yürümeye basladim ki... müstakbel kayinpederim >>> >disarida bekliyordu. >>> >Gözyaslari içinde >>> >sevgiyle >>> >bana sarilarak,"Küçük sinavimizi basariyla geçtigin için hepimiz >>> >çok mutluyuz, kizimiza senden iyi bir damat bulamazmisiz. >>> >Ailemize >>> >hosgeldin." >>> > >>> >Not: Hikayenin ana fikri... >>> >Siz siz olun, prezervatifiniz daima arabanizda dursun...[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 acilmişti bu bi aratsaydin dicektimde nasi araticaksan böyle bi konuyu .. açılmıştı ama bilgine :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yani aratmak yürek ister bunu.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Böyle ders mi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yeter aaaarthukkk alllahhımmmm[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ahahah Yarıldım :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Head, 16 Temmuz 2005 12:40 tarihinde demiş ki: yeter aaaarthukkk alllahhımmmm +1[signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aramaya inanalım..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 artık bu hikayeyiyi ilk kelimesinden tanıyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kaçıncı defa yazıldı bu :)[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 mauhauah çok iyi[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ahh arasakta yazsak[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 her ay açılmalı aslında bu topic[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bence macro'ya bırakılmalı[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aramaya inanmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aramak diyosunuzda yeni gelen adam bunu nasıl aratcak açıldıgını bilmeden onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bazıları cüzdanda taşıyo.. :) potansiyel züküş makinaları :)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ehe ben yeni okudum baya güldüm. güzelmiş. ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 believe "in flames"(search) :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 17324813. de açıldı sonunda.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Loli-pop, 16 Temmuz 2005 12:43 tarihinde demiş ki: aramaya inanalım.. malum olacak bana hangi kelimeyle aratacağım.tabi.[signature][hline]Aslında.. [Bu mesaj Laraken tarafından 16 Temmuz 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 laraken, eger asşldhjasşduasd adlı topici bile bi şekilde aratıp buluolarsa bulacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Yinede şahlanıyooor aman.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Raistin, 16 Temmuz 2005 13:29 tarihinde demiş ki: aramaya inanmak... arayan belasını da bulur mevlasını da :)[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hahahah!!! olm super ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar