Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenan Onuk'u kaybettik

streamin

Öne çıkan mesajlar

Allah rahmet eylesin =/[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

Uzun bir süredir kanserle pençeleşiyordu.. Sabahtan beri okuldaydım sınav falan.. Şimdi öğrendim. Nedense yakın bir arkadaşımı kaybetmiş kadar üzüldüm. Annem aradı az önce. Konuşurken "Okuldayken duymamışsındır" dedi "Kenan Onuk ölmüş.." Bunca insanın, tanıyan tanımayan bunca insanın arkasından iyi konuşması.. Sanırım herkes böyle bir ölüm ister. Bu akşam galiba, NTV'de onuruna bir yayın yapılacakmış..
Adam gibi bir adam ı kaybettik. Başımız sağolsun.. Mekanı cennet olsun...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

allh rahmet eylesin ne diyim :(

Zaten 90 dakka programına fazla çıkamamaya başlamıştı hastalığı belli oluyordu (peruk takıyordu) En son programlara da çıkamamıştı hasta demişlerdi.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Hep izlerdim programini ntvdeki cok uzuldum oldugunu duyunca simdi de tv de onun ansına bir program var onu izliyordum icim karardı degistirdim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

cok uzuldum, pek severdim kendisini, 90 dakikayi, atletizm yarismalarini anlatmasini, sesini, jazz programini, tanridan rahmet dilerim. 4 yasinda da cocugu varmis ne fena...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...