armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bunlardan birinin olma ihtimalinin olduğunu varsayarsak, hangisinin olma ihtimali en yüksektir. 1) Uzaduyum (telepati) 2) Uzaerim (telekinesis) 3) Rüyaların bir anlamının olması 4) Uzayda yaşamış yada yaşayan bilinmeyen akıllı yartıklar 5) Denizlerde yaşamış yada yaşayan bilinmeyen akıllı yaratıklar (örn: atlantis) 6) Bilinmeyen boyutlar, geçişler 7) Her hangi bir yöntem ile bilinmeyenden gelecekten bilgi almak 8) Bir yerlerde peri gibi hayalet gibi bir şeylerin olması 9) Hayvanların ruhlarının olması 10) Gök cisimlerinin, değişikliklerinin bizim davranışlarımıza etkisi Dini ya da dinde olduğu tartışmalı bir hurafe yazmamaya çalıştım. sizde şıklara bu gözle bakınız. eğer bi hata varsa ekleyelim. sadece şık ve tek şık örneğin: "bence 7" şeklinde bir mesaj daha anlamlı olacaktır. merakla sonucu bekliyorum . ben kendi oyumu yazayım. -------------------------------- bence 4 yüksektir. --------------------------------[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı [Bu mesaj armra tarafından 14 Temmuz 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence hepsi olabilir(bildiklerimiz bilmediklerimizin yanında okyanusta bir damla kadardır)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bencede 4 yanı en mantıklısı bu zaten[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 lol[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Denir ki;kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük birşey dünyanın yarısını dolaşacak bir tayfuna neden olabilir. -Kaos Teorisi edit: vaz gectim herşey olabilir[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence 1-3-6 dieyim en yüksek olası şeyler. yalnız 7idi sanırım gelecekten haber alma olayınıda yapanlar var,onun gerçek olduğunu biliorum.[signature][hline]rüşvetiydi kaderin ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bir çoğu uyuşturucu sayesinde gerçek oluyor zaten.. :) öyleymiş..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Uzaduyum? Uzaerim? O_o[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: BOccOB, 14 Temmuz 2005 13:11 tarihinde demiş ki: 5 kesin oldu hala da var olduğu söylenebilir... anlıyorum da patide formatında anket olmadığından tek satır olarak hazırlanmış bir forumu buraya yazdım. oradaki kasıt atlantis v.b. dir yani insansı bir medeniyet yoksa ne pompei ne de balinalar değil.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 5 kesin zaten ihtimal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 astrolojiye inanmıyor ve bir bilim dalından saymıyorum; ama gök cisimlerinin insanların yaşayışlarını etkileyebileceğini düşünüyorum, en azından fiziksel olarak :) ör: güneş ve ayın dünyaya uzaklıkları... <10>[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ha insan falan arıyosan başka. 4 derim ben o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 10[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence "3"[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 rüyalarınızın bir anlamı yok mu ? :D ortamı kızıştırayım.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 rüya görmeyeli o kadar uzun zaman olduki[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence 4[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 sevdiği bir kedisini, köpeğini (petini) kaybeden yok mu ? hayvanların da ruhu olmalı, kızılderili hikayeleri boşa mı ? devam devam.... ;)[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bu arada yanlış anlamada 1 mesaj sonra 1000 olacağının farkındamısın? :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Her hangi bir yöntem ile bilinmeyenden gelecekten bilgi almak sonra uzaduyum(telepati) ...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 10 da olabilir ekliim onuda[signature][hline]rüşvetiydi kaderin ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 2 - Çünkü telekinesis beyin gücüyle yapılabilecek birşey.İnsanın beyninin sınırlarının olmadığını varsayarsak ki bu telekinesisi yapan birçok buda var.Olabiletesi yüksek birşey. 6-Paralel evrenlerın varlığı somut olarak kanıtlanmasada Bilim çevresinde kesin bi yargı olarak gözüküyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bence 3[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arkadaşlar oraya yazdıklarım dinden uzak olduğu gibi bilimden de uzak şeylerdir. bu anketin amacı diğerlerini kendi şıkkımıza ikna etmek değildir. kanıt getirmek isteyenleri öm sistemine davet ediyorum topiği kirletmeyelim.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 4[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar