Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 tarkan - çok ararsın beni musti - gidenlerden[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi abla vardı adını hatırlamıyom onun bir şarkısı vardı yağmur bulutu unutursa..dıdım dıdım diye gidiyodu çok severdim ki hala severim[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 edit:sözlüğe baktım sibel alaşmış :D signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing [Bu mesaj December_Flower tarafından 11 Temmuz 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ferda anıl yarkın vardı unutulur mu[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanlar %90 geyiktir.%10 da hata payı vardır...
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 St_Dreamer dediğin şarkıyı sibel alaş sölüyor şarkının adı da Adam :)[signature][hline]
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: St_Dreamer, 11 Temmuz 2005 01:02 tarihinde demiş ki: bi abla vardı adını hatırlamıyom onun bir şarkısı vardı yağmur bulutu unutursa..dıdım dıdım diye gidiyodu çok severdim ki hala severim yagmur bulutu unutursa , dalinda cicegi kurutursa.. yar benden utanirsa.. düsündüm düsümden ayri kaldim... süper.. sibel alas - adam [signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Tarkan - Kır Zincirlerini Sezen Aksu - Belalım Tarkan - İnci Tanem Teoman - Rüzgar Gülü Tarkan - Gitti Gideli Tarkan - Unut Beni Deniz Seki - Kop Gel Günahlarından Demet Akalın - Sebebim valla cok deli şarkılardır.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Zeki Müren - Kazancı Yokuşu Zeki Müren'den bı sarkı daha wardı Ringo Ringo Şişeler mi neydi adı cok guzel sarkıydı bıde Bülent Ersoy soluodu bı sarkı...Hmm neydi adı..? Bir elimde cımbızbir elimde aynnaaa.Başka haa bi adam wardı şıkır şıkır eller allısı morlusu kaça kilosu felan dıyodu sonracıgıma ahaaaaa buldum Barış Manço'nun wardı bı sarkısı domates patates patlıcan mıydı neydı[signature][hline]Self control; Breaks down..!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Gülay - cesaretin varmı aşka Yaşar- sensiz olmuyor Levent yüksel - Tuana , Medcezir, kadınım , zalim Sezen Aksu - tüm şarkılar =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Zeki Müren - Agora meyhanecisi Müzeyyen Senar - Benzemez kimse sana yeri gelir dinler, kafamı dağıtırım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Barbaros hayrettin - Ben sizin babanızım :D
Delinquent Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Eski Turkce deyince ben de Farsca falan karisik sarki ariyorsunuz sandim. :p[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Tarkan-Dön bebeğim Kargo-Şairin elinde Levent Yüksel-Zalim Barış manço-Alla beni pulla beni[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: elvyn, 11 Temmuz 2005 04:43 tarihinde demiş ki: Barış Manço - AYI bütün şarkıları desek daha doğru olur :D ne günlerdi lan..bi çocuk programı vardı onun sunduğu hep izlerdim bide susam sokağı vardı...Heytt lan hey gidi günler[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 7 den 77 diye harikaydı ya pazar günleri çıkardı nasıl özlüyorum bir bilseniz hem o günleri hem barış abiyi :([signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 levent yüksel - bi daha :) yıldız tilbe - delikanlım vardı sonra bi hatunun hamamda geçen bi klibi vardı.neydi bakim şarkı.senin baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli falan bişilerdi sözleri :) Gülay - cesaretin varmı aşka > bu şarkı tüylerimi ürpertiyo benim.bide levent yüksel - zalim
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sertap erenerdi sanırım:) yavrum baban nereli nereden bu kaşın gözün sebebi mıy mıy mıy gibin birşeydi[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kerim tekin vardi bide =( kar beyaz kara gözlüm haykirsam dünyaya.... ooff... sertap erener - aldirma ,yolun basi, yanarim(süper) ve sezen aksu ,mfö a bide mirkelami nasil unuturum ya... hatiralar , ahu gözlüm, her gece,istanbul'da..... [b]askin nur yengi -serserim benim , ay inanmiyorum ayna - gittigin yagmurla gel, ölünce sevemezsem seni[/b][signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 11 Temmuz 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 linet - sen daha cocuksun[signature][hline] Chillin Killin Billin
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 nazal oncel ve sertab'ın eskı şarkıları[signature][hline]DN 41
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Oya Bora vardi bi Yonca Evcimik vardi Akin diye bi tip vardi öle[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Barlas Cemali Beyaz Önlük[signature][hline]peace!
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Penthesilea, 11 Temmuz 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Oya Bora vardi bi derken bıçak gibi kestin gittin ben sormadım sen sölemedin..ohoo taa birinci sınıf müsameresinde sölemiştim ben bu şarkıyı bir kız arkadaşla :) amma zaman geçmiş be[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu
uninvited Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bizim zamanimizda enriko masiyas vardi....heyt bee ne söölerdi...de hicbisey anlamazdik..ossun..güseldi...birde harun kolcak vardi..tipini sevdiimin..."giiirrr kaniimmmaaaa" sapikti da biraz...
Öne çıkan mesajlar