Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet Uo ya ne zaman başladınız ve hangi sunucuda?

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

tamamen meraktan soruyorum...acaba millet yeni yeni mi başlıyorda bu bölüm hala yeni sunucu açtık mesajlarıyla doluyor onu merak ettim..

orta birinci sınıfın kasım ayında başladım...(1999 kasımı oluyor tam olarak...)

başladığım sunucu RW-REALM adında bir pvp sunucusuydu..daha sonra nebula açılınca ona geçmiştik...sanane de hiç oynamadım...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Sosyal ağlarda paylaş

nbl'da 1 hafta geçirdikten sonra HG.
Sonrada dikiş tutturamadık.[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 04 Temmuz 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
nasil yoktu ii misin ???

hmm..

said:
Nebula UO Nedir?

Nebula 2000 senesinin Ağustos ayından bu yana kullanıcılarına hizmet veren bir Ultima Online sunucusudur. Doruk.net sponsorluğunda kurulduğu günden bu yana pek çok başarıya imza atan Nebula , kullanıcı sayısının beklenenin üzerine çıkması nedeni ile kurulduktan bir sene sonra ikinci sunucusunu ... bla bla bla
[signature][hline]caddepiyasa.com
Sosyal ağlarda paylaş

2000 de acıldı ondan oncesi nebula degildi nebula dedigimiz nebulanın o andan itibarenki saveleri ile su ana kadarki devamıdır ondan oncesine ne isim verirseniz verin
neyse kisaca nebulada baslamis uzatmaya gerek yok tarih onemsiz yanilgi olabilir[signature][hline]caddepiyasa.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 04 Temmuz 2005 20:11 tarihinde demiş ki:
ya Nebula ilk bildiğim kadarı ile Baçyonun evinde falan açmışlardı öyle bişeyler sayıklıyorlardı :> ordan hesap et.Sponsor buldukları zaman değil :>

nbl nin ilk hali evde test edildi dogru ama kullanici alimi 2000 de yapildi[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...