Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni epicler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende senin yeni itemlarla ilgili msj yazmanı bekliodum[signature][hline]Lianna Human Paladin
İşleri oyun yapmak Blizzard firmasının Nasıl oyunları dersen Eğlencelidir Lakin hizmeti çok Eziktir Rahat rahat oynayamazsın
Akrostiş made by mADmaXimus:D
Mesaj tarihi:
O mage trinketi düstü mesela dün, 25% hizlandiran
70 dps li blade de düstü
belki de hepsi düsmüstür : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 13 Temmuz 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
daha çok kasss... daha hızlı kasss...

göstermeyin abi şunları komaya giriyorum valla!!![signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!!
FOR THE HORDE!!!
Mesaj tarihi:
said:
stigmata, 13 Temmuz 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
Bunların düşme ihtimali kaç binde bir acaba?

10-15% falandir

BWL dropu evet[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
blackwing lair..

şimdi işin komik tarafı pvp'de rank 15 olsan alınabilecek ödüller bunlardan zayıf kaldı. her yamada oyunu baştan bozup, sonraki yamada bozduklarını düzeltirken yeniden başka kısımlarını bozan yegane şirket blizzard olsa gerek..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
kim demiş hunter item i ? mage de kullanır :D (ninjalık Ruhum Kabardı)[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Mesaj tarihi:
said:
stigmata, 13 Temmuz 2005 14:07 tarihinde demiş ki:
Tmm çok sordum da, bu Blackwing lair nerde oluyor?

Blackrock Spire'in en üst katinda girisi, efsane zorlukta bir instance[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
evet buglı, abilitylerini kullanamayan bossları 7 saat içinde yere serilmiş, o denli efsane zorluğu.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
off o two handed sword aklımdan çıkmaz halde... neyse önce obsidian var hedef onu alayım başka bişi istemiyorum sonra buna geçeriz :D :D daha önce epic mount alacağız[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Member of Disorder
Mining/Enchanting
Mesaj tarihi:
halis mulis Rogue dagger'ına sulanmalar hissediyorum.Ben 60 olduğumda diyelimki bir gruptayken bu dagger düştü ve hunter bi arkadaş "n" falan dedi diyelim.Onu dışlarım sevmem,hatta ne biliim ona bu oyunu bıraktırırım ben yaa...
(nasılmı?...bıraktıramam galiba.,,,,,)
  • Yeni Oluştur...