sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Az önce trt int kanalında aziz nesin'in bi hikayesinden uyarlanmış bir dizi film tadında bişey vardı. başrollerden birinde nedim saban (dr. stres diye de bilinir) vardı, bi bölümde içsesi geçiyodu adamın ve r'leri söyleyememesi bariz bir şekilde hikayenin ve filmin havasını bozuyordu. ayrıca Beyaz'ın da bazı önemli toplantılarda sunucu olması beni rahatsız ediyor, bazı kelimeler, r'ler düzgün söylenmediği için anlamlarını yitiriyor, konuşmaların akıcılığı kayboluyor. siz ne düşünüyosunuz bu konuda?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 konuşulan konu üzerindeki dikkatimi dağıtıyor. yani özürlü olabilir diye dışlanmaması gerek ama daha iyi konuşabilecek insanlar varken bu insanların seçilmesi ilginç.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hiç rahatsız edici değil bence gayet tatlı geliyor kulağa.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben de cok severim[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet ben de dışlansınlar televizyona çıkmasınlar demiyorum, sadece daha ciddi, önemli konularda diksiyonu daha düzgün, akıcı kişilerin seçilmesi daha doğru değil midir?yoksa popüler olduğu için sunucu olması daha mı iyidir?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kekereler! biz gayetde r diyueibliyoruz ama sizden daha farklı şekilde.. hiç kimse de bizden daha sempatik ve neşeli şekilde "ağaçtan indi tırtıl yaprakları yedi kıtır kıtır, hain tırtıl pis tırtıl niye yedin yaprakları kıtır kıtır" diyemez.. keşke bütün toplantıları "farklı r" söyleyenler sunsa da insanların dikkati daha çok yoğunlaşsa bir sinerji oluşsa bütün sdünya buna inansa[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 r leri söleyemeyince diksiyon bozukluğumu oluyor yani benim bildiğim diksiyon akıcı ve akılda kalan bir konuşma şeklidir.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 kulagımı tırmalamadıgı surece dinlerim sorun deil yeterki azeri birini karsıma geçirmesinler.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Kulağa hoş geliyor. Beyazıt Öztürk'ü örnek verebilirim.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 konuşmada "Rıfkı" ismi geçtiğinde mesela, o konuşmanın akıcılığı bence kayboluyo, "vıfkı nedir?" diye bi düşünüyo insan bu arada arkadan gelen kelimeleri kaçırıyo :) bu bir örnek sadece, diksiyon ayriyetten bütün kelimeleri tam ve doğru bir şekilde telaffuz etmekle ilgili diye biliyorum ben.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oyuncu olabilir. örneğin beyaz, yıldızların altındada oldukça iyiydi, ki sadece yaptığı rolün niteliğiyle değil, replikleri seslendirişindeki kaliteyle, ustalıkla. ama sunucu ya da genel olarak olayın içindeki üçüncü şahıs olarak tercih edilmeleri biraz anlamsız duruyor. yaptığın şey sadece konuşmakla ilgili çünkü orda. bir de beyazın gene anlaşılabilir konuştuğunu da hesaba katmak gerekiyor, nice adam var yoksa r leri söyleyemediğinden anlaşılabilirliğini yitiren. beyaz bu anlamda hepimizin kafasında yer ettiyse de, genel olarak aldığımızda durum daha da kötüleşiyor bundan dolayı.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Mavi, 14 Temmuz 2005 22:32 tarihinde demiş ki: Kulağa hoş geliyor. Beyazıt Öztürk'ü örnek verebilirim. [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben hem r/l hem s/ş özürlüyüm ama spiker, oyuncu vs. olamadım valla beyaz r'leri söyleyemiyor, ama bence söyleyememesi de ahenkli. hiç bir zorlanma yok, r'leri söyleyemediğini farketmiyorsunuz bile. hiç mi farklı aksanlarda birşey dinlemediniz? beyaz'ın konuşması sırasında dediklerine değil de hecelerine dikkat ettiğinizde ancak r'leri söyleyemediğini farkedersiniz. said: BabacumMostors, 14 Temmuz 2005 22:28 tarihinde demiş ki: hiç kimse de bizden daha sempatik ve neşeli şekilde "ağaçtan indi tırtıl yaprakları yedi kıtır kıtır, hain tırtıl pis tırtıl niye yedin yaprakları kıtır kıtır" diyemez.. "bizden" değil, senden. o senin kendi sempatikliğin babacum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 @bonecrusher, doğu şivesiyle konuşan birini de sunucu yapsalar aynı etki olmaz mı sence?biz bazı kelimelerin ne olduğunu anlamaya çalışırken cümlenin geri kalanı karambole gitmez mi? bi de r'leri söyleyemeyen arkadaşlarımız, r'leri söyleyemeyenlerin söylediklerini daha iyi mi anlıyolar? gibi bişey yazarım buraya..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 (ben r leri söleyebiliyorum da cevap veresim geldi :p) yoo alakası yok r leri söleyemeyen bir adam ile söleyen bir adam arasında bir fark yok bana göre anlama zorluğu çekmiyorum[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı [Bu mesaj kingpin tarafından 14 Temmuz 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hmm evet asldja doğru hakkatende öteki "farklı söyleyen" arkadaşlarımızı daha rahat anlıyorum ama bu sewferde benim kulaklardaki ağır işitme olayı (hearing e handicap im var -10 kadar) yüszündne normal konuşanları bile anlayamıyorum bazen ehuehe[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 anlama zorluğu değil mesele zaten, eninde sonunda anlaşılıyo, ama konuya olan dikkatimi dağıtabiliyo, veya bi cümlenin etkileyiciliğini bozabiliyo, demin o bahsi geçen diziyi izlerken çok havada kaldı, bu tip bi sorundan bahsediyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben bikere bilim adamlarını tanıtan bi belgesel izliyodum trt2 de Newton'un parmağında seçim boyası vardı oy kullanmış Türkiyede.. Geleceği görmüş sanırım..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Banada çok hoş gelior wede komik saatlerce izlerim yada dinlerim.Ama tabiki daha öenmli konularda diksiyonu daha ii olan kişilere bu görewler werilmesi daha ii olur.[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ben de anlama zorluğu çekmiyorum ve arkadaşları çok sempatik buluyorum genelde, kulağa da hoş geliyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 R leri beyaz kardesimiz gibi soyleyemedigim icin. Yani arasira cikmiyor. Ve birkac harfi daha dikkat etmedigim zaman soyleyemiyorum. Ve gordugum kadariyla benim yapamayacagim tek meslek sinema da yer gostermek. Gecen gun basima geldi arkadasa J diyorum ama agzimda dolu oldugu icin Z anliyor herif. Sinemanin son koltugu J -Ulan ne Z si sinema bitti . -Z ulan Z -(sonunda anlar ve kopar) Yani boyle komik muhabbetler oluyor. Bunu kendi kendine sorun yapmadigin surece cok komik seyler oluyor valla. Ama suanada kadar kimse bu konu hakkinda anlam kopuklugu oluyor dememisti. Yani sen nuri yerine nuyi diyince nuyi nin ne oldugunu dusunurken kalan konusmayi kaciriyorsan. Zaten oyle tartisma programlarini izlemene gerek yok daha basit seylerden basla. Bu sinemada hem altyaziyi okuyup hem filmi izleyememek gibi birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 haa tabi boyle etkili cumleler kurarken ciddiyet biraz dagiliyor. Romantik anlar komediye donusebiliyor. Hele en gicigi birine acaip sinirlenmissin herife bagirip cagiriyorsun adam gulmeye basliyor yada efendim anlamadim diyor. Zaten ben bagirirken 10 harf fln kayniyor. O yuzden basit cumleler kuruyorum bagirirken :) Gel Git Don Alo fln diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Cintonick, 14 Temmuz 2005 22:30 tarihinde demiş ki: kulagımı tırmalamadıgı surece dinlerim sorun deil yeterki azeri birini karsıma geçirmesinler. [signature][hline]Bilgisine göre davranmayan kimse, üzerine kitap yüklenmiş hayvanlardan başka birşey değildir. ~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 radyodtude bi programı sunuyodu hatta programın adı rock tarihiydi gayette iyi sunuyodu ve bu ozruyle boyle bi işe girişmesi bence saygı duyulacak bişey[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bn de r leri söyleemiom :( bn napıım[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar