RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ya of ya ulan hepmi ben kaybetmek zorundayımya doğum günümde kız arkadaşımdan ayrılıyorum ya bi insan sevdiğine sırf merak ve heyik olsun die beni seviyomusun die sorarmı Sonra ömerin nie tepesi attı ömer dua et seni dövmedi.. off off Dipnot:2 duble rakı ve 2 tequila yazılmış bir sitem yazısıdır verdiyorsam bi rahatsızlık silebilirsiniz.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 geçmis olsun bee bende görmüyorum 3 gündür askimi :([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hayat boş p.mpala coş.... Arkadaşım kızların hiçbirine güvenmiyceksin ben bunu anladım.Bunu öğrendim daha doğrusu... böle kazık yedikçe öğreniyosun sonra bu yediğin kazıkların adı tecrübe oluyo ... geçer... (bkz: kedidir o kediii)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kızların çok olduğu bi foruma gitsek onlarda erkeklere güvenme der... ne garip neden kız erkek diyoruz ki? insanlara güven olmaz desek ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: twistedemo, 12 Temmuz 2005 20:54 tarihinde demiş ki: kızların çok olduğu bi foruma gitsek onlarda erkeklere güvenme der... ne garip neden kız erkek diyoruz ki? insanlara güven olmaz desek ;p ben bunu bir kes daha açıklamıştım birdaha açıklarım kadınlarda ostrojen ve testesteron hormonları bazen fazla salgılanıyor (bizde sadece testesteron var) işte bu sebeplerden dolayı KAdınların bir söylediği ve bir sonraki gün söyleyeceği belli olmuyor.Yani Uyuyşmuyor... Kadınlar dengesizdir.... bunu söyleyen psikiyatrist.[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 geçmiş olsun ya takma boşver kız fln bahane ya aşk meşk. direk çakıcan abi benim yaptığım gibi bundan sonra yok sevmek fln sen çekiyosun acı başka bişey olmuyor.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 yok abi yapıcı fln olmasın hayat boş pompala çoş dediğin gibi ben çok kaybettim çok sevdiğim için halada kaybediyorum çok duygusalım zaman zaman aklıma geliyor eski kız arkadaşım, ne oldu ben kaybettim ve hala aklıma geldikçe kendimi üzüyorum arada değmez değmez.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 anlamadım tam, sana " beni seviyomusun" dedi diyemi ayrıldın... 2 gün önce ben sevgilime söyledim de... onun beni sevdiğini biliyorum tabiki, ama tatlı birşeydi sorarken gülüyodum zaten...ilk şaşırdı ama anladı sonra.. söyleyiş tarzı ve asıl içten nedeni de önemli tabi ama..fazlamı büyüttün sanki?[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bi şey anladıysam arab olaym.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Shikamaru, 13 Temmuz 2005 01:18 tarihinde demiş ki: ben bunu bir kes daha açıklamıştım birdaha açıklarım kadınlarda ostrojen ve testesteron hormonları bazen fazla salgılanıyor (bizde sadece testesteron var) işte bu sebeplerden dolayı KAdınların bir söylediği ve bir sonraki gün söyleyeceği belli olmuyor.Yani Uyuyşmuyor... Kadınlar dengesizdir.... bunu söyleyen psikiyatrist. Erkeklerde ostrojen, ergenlik çağı belirtilerinin (boy uzaması, ses kalınlaşması vs...) ilerleyişini durdurmak için ergenlik dönemi sonunda salgılanır.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 haydaa kötü olmuş da , sebep ne onu anlamadım ? kızın eşşekliğiyse hiç sallama diyorum...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sordun diye mi terketti[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Metin ol... Ayıldığın zaman olan biteni tekrar düşün... Hakikaten sırf geyiğine söylediği bir sözse de, daha fazla oyuncağı olma(Bkz.Kızların erkekleri Teddy Bear yerine koyması)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dengesizlik hoş görülebilir bence ama bütün kadınlar dengesizdir diyemeyiz ayın bazı dönemlerinde SADECE bu zamanlarda evet sinirli oluyoruz ama bu bize güvenilmeyeceği anlamına mı geliyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dsad bende pek anlamadım yazdıgından bısey sevıyomusun dıye sordun yoda hayır mı dedi ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Takmamaya çalış demek bir şey ifade etmesede takma..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 anLadığım kadarıyLa kız deLikanLıya sprmuş beni seviyomusun diye[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya bu tip olaylar dogum gununde pek pis oluo.bana da olmustu.ben zaten red yemişim.kafayı dagıtmak istiorum.malum dogum gunu insanlar seni mutlu gormek istio. gidiosun konsere.ahanda kim arıo.essesk herif bana bilet alır mısın die seni arıo.napıosun tabiki alıosun.sonrada hem konser hemde ertesi bi hafta bok oluo.[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hepsi geçer boşvermek lazım. boşuna üzülmemeli[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 aşk ha ha ha ha ha susun bana aşk demeyin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 geçmiş olsun benim başıma gelse.. of 2 rakı 2 tekila ile bitirmezdim :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: twistedemo, 12 Temmuz 2005 20:54 tarihinde demiş ki: kızların çok olduğu bi foruma gitsek onlarda erkeklere güvenme der... ne garip neden kız erkek diyoruz ki? insanlara güven olmaz desek ;p bu kız yakında bone gibi 1arma 2 madalya alcak nickinin yanına :P PS:saçmalıyorum biliyorum[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 simdi, soru sana sorulmus herhalde. seviyosaydin evet diyecektin, sevmiyosaydin hee diyip gececektin. neden terk ettin kizi? ikincisi, omer sen misin kizin abisi falan mi? omer sensen kizlara el kalkmaz, en azindan sevgili olanlara. kizin abisiyse bastan hata, abisi dayisi amcasi kuzeni olan kizla cikmayacaksin. gecmis olsun, tecrube bunlar.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Gothic_Angel, 15 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki: bu kız yakında bone gibi 1arma 2 madalya alcak nickinin yanına :P PS:saçmalıyorum biliyorum ne demek istedin anlamadım. adım geçmiş arada da...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Dela, 15 Temmuz 2005 03:17 tarihinde demiş ki: abisi dayisi amcasi kuzeni olan kizla cikmayacaksin. +1 dövseydin ömer kızı?(şaka tabi...)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar